Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צמיגים שהם הרבה יותר חשובים מהפסים זוהרים לא ממש בודקים בטסט, אפשר לעבור עם צמיגים ממש ישנים ומסריחים. פסים זוהרים לעומת זאת, שהצורך האמיתי פיזי שלהם נמוך מאוד, חובה בכל טסט ושמים לב למצב שלהם.

לי זה נראה שיש פה איזה אינטרס של מכון טסטים שמבקרה מוכר מדבקות...

אני אישית ב2 המכוניות שהיו לי עד היום, בין הדברים הראשונים שעשיתי זה להחליף 4 צמיגים לחברה טובה. לא בגלל שאמרו לי בטסט.. החלפתי לפני. לא צריך טסטר אינטרסנט שיגיד לי מה לא בסדר באוטו שלי.

אבל באונו שבה יש מחזירי אור בפנסים לא נראה לי שאני צריך להוסיף עוד מחזירי אור, אני בטוח שהמהנדסים של פיאט ידעו הרבה יותר טוב כמה פסים זוהרים צריך על האוטו, ואם הם החליטו שאין פסים אז כנראה שאין צורך.

האונו שלי היתה שנת 1993 אבל יש בארץ כאלה גם מ1996-5 אז הם לא צריכות? לא היה אף הבדל.

יש לאבא שלי אוטו שנת 82 שיש לו מחזיר אור מקורי על כל הרוחב של האחורה שלו. גם הוא צריך פסים זוהרים נוספים?...

אנשים פה מגיבים לי בכאילו כולם תמימים לחלוטין ובחיים לא עוברים את המהירות המותרת ב10 קמ"ש שידוע לכולנו שזה לא מסוכן או מחכים עד שהולכי רגל יגיעו עד המדרכה ולא יתחילו לסוע מתי שההולך רגל עבר רק את רוב המעבר.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

• תוכן חדש...