Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מן הסתם ששוטרים בתפקיד לא יודו בזה.

אבל מנגד

"על השאלה המטרידה הזו נתנה שוטרת לשעבר תשובה חד-משמעית: כן, ועוד איך."

יום טוב.:wink:

ברגע שהם צריכים למלא מכסת דוחות, נוצרת חזירות של מילוי דוחות בלי להתחשב באזרח הקטן,

בן אדם יוצא מחנייה ללא חגורה, בום דו"ח בן אדם נוסע 20 קמ"ש ומדבר בסלולארי - דוח

לחץ למלא דוחות גורם להתעמרות וחוסר התחשבות,

שלחתי מכתב לשר התחבורה בשני נושאים, נראה איך הוא יגיב

1 הנושא של מכסות דוחות

2 פיצול הקנס לדיבור בנייד

בכבישים מעל נניח 50 קמ"ש שישאר 1000 ש"ח

בכבישים בהם המהירות מתחת ל 50 קמ"ש (רחוב הולנדי, מושב) שיהיה 250 ש"ח

דעתכם?

ארהב יש 250 מיליון מכוניות לעומת 2 וחצי מיליון פה

ושם לא עושים כל שנה טסט לרכב

לבטל את הטסט לרכב!

http://www.atzuma.co.il/notest

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ברגע שהם צריכים למלא מכסת דוחות, נוצרת חזירות של מילוי דוחות בלי להתחשב באזרח הקטן,

לגבי המשפט הראשון אני מסכים איתך לגמרי, הנה תוכל לראות את זה אפילו כאן (אבל אני לא אכליל את כולם כי יש גם שוטרים טובים!)

לגבי מה שסימנתי באדום אין סיכוי בחיים ששוטר/מתנדב יעבור על זה בשקט.

פורסם

הלוואי שיקפידו על יציאה מחנייה ללא חגורה.

אני לא מבין מה הקטע להתעסק עם החגורה בזמן שיוצאים מהחנייה,זה בכל מקרה גוזל זמן בזמן היציאה מהחנייה וגם הסיכוי שתדפקו את האוטו או שתצאו לא נכון לכביש גדל.

פורסם
מן הסתם ששוטרים בתפקיד לא יודו בזה.

אבל מנגד

"על השאלה המטרידה הזו נתנה שוטרת לשעבר תשובה חד-משמעית: כן, ועוד איך."

יום טוב.:wink:

צריך לבדוק מדוע היא בסטטוס של שוטרת לשעבר.

אבל את מי זה מעניין הרי הכי פשוט לומר שיש מכסת דוחות ושום דבר לא יזיז אף אדם מדעתו.

יום מעולה.:wink:

shark669 מה ההבדל בשימוש בטלפון נייד בכביש מהיר לשימוש בטלפון נייד בתוך העיר?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

דווקא בתוך העיר הרבה יותר מסוכן.

ילד יכול לקפוץ מבין מכוניות חונות.

המהירות לא קובעת כלום .

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

מכסה דוחות יש לשוטרים וזה דבר ידוע,יש גם קרוב משפחה שהוא שוטר תנועה והוא הסביר לי פעם אחת איך עובדים,מה המטרות שלהם,מה מציבים להם ומי נראה בעיניהם חשוד ולמה.

פורסם

מניסיון אישי ששוטרי תנועה חוזרים בידיים ''לא מלאות'' אז ''פותחים עליהם עיניים''.

לא משנה מה יכתבו, יגידו, ראיתי את זה בעיניים בשיחות חתך של שוטרים, מדיבורים ''על קפה'' שהם מתלוננים שלוחצים עליהם.

פורסם
פיצול הקנס לדיבור בנייד

דעתכם?

למה רק ענין הטלפון:

מה עם אי מתן זכות קדימה בעיר - הוא פחות קריטי מאשר בדרכים בין עירוניות ומהירות.

מה עם לנסוע בלי אורות בעיר, זה פחות קריטי מאשר לנסוע מחוץ לעיר.

אולי גם רמזור אדום, קו לבן, מצב הצמיגים, איתות וכיו"ב.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

צר לי שאני נשמע כמו תקליט שבור, אבל אין הבדל בין ילד מת ב-40 קמ"ש

לבין ילד מת ב-70 קמ"ש. תכל'ס אפשר להרוג ילד כתוצאה מהיסח דעת (טלפון)

גם ב-20 קמ"ש.

בקיצור, תמשיכו להתבכיין עד מחר ולא לקחת אחריות על כלום ותיהנו מהמדינה שאתם יוצרים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הכל עניין של אכיפה והסברה.

המשטרה לא עובדת נכון(משטרה,ממשלה,כבר לא ברור מי שולט במה ואני בטוח שהם בעצמם לא יודעים),בשביל מה להציב שוטרים עם מצלמות מהירות? לא יותר זול להתקין מצלמות בכבישים הבעייתים?

במקום שיתרכזו בשמירת מרחק(וכן צריך להתחיל למצוא דרך לאכוף את העניין הזה,כי הוא הגורם המרכזי לרוב התאונות),עקיפה בפס לבן,חגורות,תמרורי עצור(ושיבדקו מהתחלה איפה צריך תמרור עצור ואיפה לא צריך,יותר מחצי מהם מיותרים).

פורסם

לחץ למלא דוחות גורם להתעמרות וחוסר התחשבות,

שלחתי מכתב לשר התחבורה בשני נושאים, נראה איך הוא יגיב

1 הנושא של מכסות דוחות

2 פיצול הקנס לדיבור בנייד

דעתכם?

אתה יכול להמשיך להתפלפל אבל יכול להיות שבכלל לא מגיע לך דוח

כתוב בידיוק מה כתב לך השוטר בסעיף הנסיבות ומה הוא כתב לך בסעיף דברי הנהג

והכי טוב סרוק את הדוח ותעלה לכאן

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

לאיזה עצלנות הגענו, כבר קשה לשים אוזנייה ולדבר כמה שרוצים? זה עורך 3.5 שניות בדיוק.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אם כבר הנושא הזה הוקפץ, ננצל"ש אותו: מבחינת החוק היבש, האם מותר לשלוח SMS בזמן עמידה ברמזור אדום, ו/או בפקק (במצב עמידה במקום, 0 קמ"ש) ?

פורסם
אם כבר הנושא הזה הוקפץ, ננצל"ש אותו: מבחינת החוק היבש, האם מותר לשלוח SMS בזמן עמידה ברמזור אדום, ו/או בפקק (במצב עמידה במקום, 0 קמ"ש) ?

לא לשלוח ולא לקרוא.

עצור בצד.

אני מצאתי פתרון מצויין - הטלפון נותר בתיק, יש דיבורית BT על סך השמש. כך אין בעיה לקבל שיחות, ובמקרה הצורך להוציא שיחות למי שמופיע בספר הטלפונים (חיוג קולי חכם של סימביאן). כך גם אם מגי SMS אני לא מתפתה לקרוא אותו, וגם השוטר יכול לחפש את הטלפון כמה שירצה, לא יהיה לו על מה לכתוב דו"ח. ויש לי בעיה כי אני גר על כביש די רשי ומול הבית שלי יש ביקורות משטרה בתדירות מספר פעמים בשבוע.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...