Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. זה נכון שהמשטרה שלנו נטפלת לדברים פחות חשובים וצריכה למלא מכסה מסוימת שמשרד האוצר מורה לה למלא

2. זה גם נכון שדווקא כשאתה יוצא מחניה ובטח כשאתה נוסע בתוך ישוב אסור לך לדבר בטלפון. כמה מקרי אבא דרס את הילד כשהוא עשה רברס ראינו?

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

באיזה מושב מדובר עדיין לא קלטתי

פורסם

מה יש לך לנסוע 100 מ' להוציא דואר? לך ברגל/באופניים, יותר בריא גם לך וגם לרכב.

אגב אני מבין שהיית חגור באותה נסיעה? בעצם אתה "מודה" שאתה מכיר בחשיבות החגורה אך לא בסכנת הטלפון בנהיגה בתוך המושב?

אישית אני לא מבין איך עדיין אנשים מצליחים להיתפס על דיבור בטלפון בנהיגה. כ"כ התקדמנו טכנולוגית, בלוטוס יש בכל מכשיר, אוזניות עולות גרושים. לי יש ברכב חיבור בלוטוס לרדיו, שיחות מתקבלות ישירות במערכת הרכב. כפיתרון גיבוי יש לי גם אוזניה בתא הכפפות. כבר שנים שלא הצמדתי טלפון לאוזן בנהיגה. ראבאק, זה אפילו לא נוח.

אני מבין את התסכול שלך, גם אני מושבניק במקור, וגר במושב (אחר) היום. יש נטיה למושבניקים להתייחס לתחומים שבתוך המושב כשלהם. אתה מבין שזו עדיין לא אוטונומיה, נכון? חוקי מדינת ישראל חלים גם במושבים.

גם אני הייתי מתבאס לאללה אם הייתי במקומך, זה מרגיש מגוחך לגמרי. אבל גם אתה חייב להודות שאין הבדל בין המקרה שלך למקרה של עירוני שייתפס בתוך השכונה שלו מטר מהבית על אותה עבירה בדיוק. האם אז היית גם חושב שזו קטנוניות?

דבר אחרון - התרגלנו כבר לענות אוטומטית לכל שיחה בסלולרי. למה בדיוק? מה היה קורה אם היית חוזר למתקשר שלוש דקות אח"כ מהבית? למה אנחנו מרגישים את הצורך להיות זמינים כל הזמן? זה כבר נושא לדיון אחר, אבל נקודה שכדאי להפנים - לא חייבים להיות זמינים כל הזמן. כשאני קופץ לקחת דואר/למכולת/לתדלק - תהיה בטוח שהטלפון נשאר בבית.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
התשובה היא לא. אסור להוריד את הידיים מההגה אלא לפעולות של תפעול הרכב.

פעם אחת נסעתי בכביש מהיר, הפלא היה מונח במתקן על הדש בורד איפה שרוב האנשים מתקינים אתו.

חבר שלי שלח לי סמס, בכלל לא התכוונתי לקרוא את ההודעה, רק לראות על המסך החיצוני של הפלא מי שלח אותה כי זה מציג את השם שלו.

באותה שנייה אין לי מושג למה הרכב שלפני דפק פול ברקס. אני לא הספקתי לבלום עצירה מלאה כי בדיוק באותה שנייה רק הורדתי מבטי אל הפלאפון.

קודם כל חשוב לציין שאני לא בעד לדבר בפלאפון בזמן נסיעה.

עכשיו; כיום יש כל כך הרבה מערכות ברכבים, GPS, DVD, מערכות סטריאו וכן הלאה מן כל המכשירים שמושכים את צומת לבך בזמן הנהיגה, גם עליהם אתה מציץ לרגע כדי ללחוץ על הכפתור שיעביר את השיר או שיריץ את הסרט קדימה וכו'.

אגב הרבה רכבים כיום מגיעים עם טלפונים מובנים שדורשים לחיצה וצומת לב אל המכשיר.

למה זה טוב? להכניס עוד כסף.

אם למשטרה או למשרד שיזם/הוציא/חוקק את החוק הזה זה היה כל כך חשוב, הם היו מתחילים מהשורשים ופותרים את הבעיה.

פורסם
יום שישי בבוקר תפס אותי שוטר נוהג בתוך המושב (מהירות של 20 קמ"ש אולי) ונתן לי קנס של 1000 ש"ח

זו לא קטנוניות מצד השוטרים???

נסעתי 100 מטרים מהבית בתוך המושב להוציא דואר..

אולי גם שיתן לי קנס על ה 2 מטרים הראשונים שאני נוסע בלי חגורה בבוקר?

אם כבר קטנוניות, אז הוא לא רשם בדו"ח בחלק של ה "עדים" את השוטר הנוסף שישב איתו

וגם לא שאל אותי אם יש לי מה להגיד,

האם זו עילה לביטול הדוח?

תסרוק את הדוח ותעלה תמונה

או שתרשום כאן בידיוק מה רשום בסעיף הנסיבות וסעיף דברי הנהג.

יש הרבה דברים שהשוטרים צריכים לכתוב בסעיפים אלו כדי שאפשר יהיה להרשיע אותך בבית משפט.

זה שקיבלת דוח זה עוד לא סוף פסוק.

פורסם

למי שלא הבין כמה הדבר מסוכן.

אני עובד בהרצליה.

מי שמכיר היציאה מרחוב שנקר למחלף גשר הסירה יש פניה ימינה של שני מסלולים.

אבל ופה הבעיה הגדולה כל החכמים שיוצאים מהעבודה ומחליטים להתקשר לאישה \ לידידה \לחבר \לכלב שמחכה בבית.

פשוט לא שמים לב,

וברגע שהרמזור של הפניה ימינה מתחלף לירוק,

תמיד יש איזה חכם\ה שלא שם לב וגולש לנתיב השמאלי.

ברגע שעוקפים אותו כמעט תמיד מדובר במישהו שמחזיק פלאפון ביד על מצב ספיקר.

וזה עוד דבר שאני לא מבין ,מילא לדבר אבל למה במצב ספיקר מול הפרצוף ,מה תקבלו חצי קנס כי הטלפון לא על האוזן ? :shock:

פשוט מקומם.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם
יום שישי בבוקר תפס אותי שוטר נוהג בתוך המושב (מהירות של 20 קמ"ש אולי) ונתן לי קנס של 1000 ש"ח

זו לא קטנוניות מצד השוטרים???

נסעתי 100 מטרים מהבית בתוך המושב להוציא דואר..

אולי גם שיתן לי קנס על ה 2 מטרים הראשונים שאני נוסע בלי חגורה בבוקר?

אם כבר קטנוניות, אז הוא לא רשם בדו"ח בחלק של ה "עדים" את השוטר הנוסף שישב איתו

האם זו עילה לביטול הדוח?

כואב לך בכיס ? יופי !

הלוואי ויכאב כך והרבה יותר לכל מי שמדבר בנייד תוך כדי נהיגה ומצפצף על החוק ועל בטיחות הסובבים אותו .

פורסם
כואב לך בכיס ? יופי !

הלוואי ויכאב כך והרבה יותר לכל מי שמדבר בנייד תוך כדי נהיגה ומצפצף על החוק ועל בטיחות הסובבים אותו .

מישהו שמסביר איך לגנוב מטיף לי מוסר, נו באמת .

cartom vbmenu_register("postmenu_2515943", true);

נהג נמרץ (> 500 הודעות)

helmet_ranks_1s.gifhelmet_ranks_1s.gifhelmet_ranks_1s.gif

בעניין: גם אני רוצה להוריד שירים בעברית - כיצד?!

תבדוק את התוכנה הזו ... http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=5787367

ארהב יש 250 מיליון מכוניות לעומת 2 וחצי מיליון פה

ושם לא עושים כל שנה טסט לרכב

לבטל את הטסט לרכב!

http://www.atzuma.co.il/notest

פורסם
מישהו שמסביר איך לגנוב מטיף לי מוסר, נו באמת .

cartom vbmenu_register("postmenu_2515943", true);

נהג נמרץ (> 500 הודעות)

helmet_ranks_1s.gifhelmet_ranks_1s.gifhelmet_ranks_1s.gif

בעניין: גם אני רוצה להוריד שירים בעברית - כיצד?!

תבדוק את התוכנה הזו ... http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=5787367

שוב לא אני אבל בכל זאת, מצער שאתה נכנס לשאלה מי פושע גדול יותר במקום להבין שדיבור בסלולרי תוך נהיגה, מסוכן מאין כמוהו. אגב גם דיבור מותר (עם דיבורית) הוא כזה ולא מעט מחקרים מגיעים למסקנה שדיבור כאמור מקטין את רמת הריכוז והמודעות לנעשה בכביש מצד הנהג אף יותר מנהיגה במצב של שיכרות. אז באמת, במקום להכנס לשאלה האם מגיע לך קנס וכמה ולמה נטפלים דווקא אליך, אולי כדאי פשוט להפסיק עם המנהג הזה.

פורסם
אוקי הבנתי, אני מקבל את עמדתכם חוק הוא חוק

כמו כן הוא רשם בדו"ח שהוא היה בסיור שגרתי, אבל בעצם הוא היה בסיור "תפיסה שיטתית" הוא נכנס למושב מספר פעמים

הסתובב עשרות פעמים בישוב על מנת לתפוס נהגים ללא חגורה

אבל לא עניתם לי , אז הוא לא רשם בדו"ח בחלק של ה "עדים" את השוטר הנוסף שישב איתו

האם זו עילה לביטול הדוח?

טעית, קבל את העונש שלך כמו גדול וזהו. תפסיק למצוא פירצות וחורים בהתנהלות של השוטר כשאתה בעצם ביצעת את העבירה האמיתית.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
באיזה מושב מדובר עדיין לא קלטתי

אז באיזה מושב מדובר?

פורסם
בבקשה, ההפך ממה שאמרת:

שוטרים מודים: יש מכסת דו"חות

ומה עם שאר הכתבה? תגובת המשטרה בנושא.

בדיוק ההפך ממה שאתה אומר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מן הסתם ששוטרים בתפקיד לא יודו בזה.

אבל מנגד

"על השאלה המטרידה הזו נתנה שוטרת לשעבר תשובה חד-משמעית: כן, ועוד איך."

יום טוב.:wink:

• תוכן חדש...