Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייבוא מנוע מחו"ל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה כאן הפורום הכי מתאים אם לא אז להעביר.

אני מעוניין ליבא מנוע 2300 סמ"ק לאודי 100,עכשיו האם יעשו לי בעיות ובמכס וזה?

קניתי כבר כמה חלקים לרכב מEBAY הכל עבר חלק אבל אף חלק לא היה גדול כמו מנוע שלם.

תודה

Audi 100 5CLY 1990

Audi A3 1.8T Manual

פורסם

לרוב זה לא משתלם,

זה סיפור ממש רציני לקבל אישור ייבוא ושטר מכר.

אני ממליץ לך לפנות ליבואני חלקים (יש יבואני מנועים), אומנם גובים "שכר טרחה" אבל לפי דעתי זה משתלם בשורה התחתונה.

אתה לא יכול סתם לקנות באיביי מנוע ולהביא לארץ.

נאור

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

איזה מקומות אמינים באיזור חיפה ?

אני חייב מנוע לרכב כי המנוע הלך וגם קשה מאוד למצוא אחד

Audi 100 5CLY 1990

Audi A3 1.8T Manual

פורסם
איזה שעות אפשר להתקשר?

שלום.

אני מציעה שתצלצל בין השעה 24/00 לה 2/00 לפנות בוקר בטוח בבית במיטה ויענה לך ברצון.

גם יברך אותך על השעה הנוחה שאתה מצלצל.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
שלום.

אני מציעה שתצלצל בין השעה 24/00 לה 2/00 לפנות בוקר בטוח בבית במיטה ויענה לך ברצון.

גם יברך אותך על השעה הנוחה שאתה מצלצל.

בברכה בני ל.

בני, הרגתה אותי מצחוק :lol:

עדי גולדנברג 13399

פורסם

שלום

זה לא כל כך קשה לייבא מנוע. אתמול שחררתי את שלי מהמכס. אתה צריך אישור מהיבואן שהמנוע מתאים לרכב, שלח למשרד התחבורה קבל מכתב עם אישור יבוא בדואר וצא לדרך קח עמיל מבס שיסביר לך באיזה קטגוריה אתה, משופץ או משומש שלם מכס ןאתה בחוץ. לי זה לקח חודש וחצי מארהב.

שמעון

פורסם

אין שום בעיה לייבא מנוע. עשיתי את זה והיה קל מאוד.

נתחיל מזה שתשלום המכס הוא 10 אחוז מהחשבונית. אם קנית אותו באי ביי זה מספיק ואם לא אז חשבונית ספק.

המשלוח הימי זול מאוד, מה שעלול לעלות הוא משלוח יבשתי עד הנמל. ברוב המקרים המוכר דואג לזה תמורת תשלום ולכן כדאי למצא מוכר שנמצא קרוב לנמל. כל איזור ניו יורק או ניו ג'רזי יהיה מצוין.

אין צורך בעמיל מכס, תהליך השחרור הוא קל ופשוט. כל מה שתצטרך הוא למצא חברת הובלה ימית שתעשה את זה במחיר הזול ביותר ולא תבקש שתארוז את המנוע בארגז עץ (כ 300 דולר) אלא תסכים שיהיה קשור לפלט.

לאחרונה התברר לי שמשרד התחבורה המתעלל דורש אישור של מחלקת השירות של היבואן שהמנוע מתאים לרכב, קצת טרטור אבל גם זה לא סיפור גדול.

את רשיון היבוא אתה מקבל ביד באופן מיידי במשרד התחבורה ברגע שיש לך את כל המסמכים (אישור היבואן והחשבונית)

עשיתי את זה לפני כ 3 שנים ותכל'ס זה היה יותר פשוט מלשחרר חבילה שמגיעה לדואר חבילות

אם תצטרך עזרה, בשמחה

בהצלחה

איתן

• תוכן חדש...