Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב כבר זמן מה וקצת מתקשה בנושא בעיקר עקב העובדה שאני צריך רכב שיכול להכיל אותי (1.96) בנוחות.

התקציב שלי הוא גג 40K ואני מקווה שהרכב יהיה משנת 2000 ומעלה.

השאלה היא מה אפשר למצוא עם הדרישות האלה?

הניסיון שלי עד כה היה עם פאסאט ודייהו רייסר שאף אחת מהן לא רכב קטן.

אשמח לכל עזרה.

פורסם

אם יש לך רושם טוב מהפאסאט אז אני לא רואה מדוע לא לשתדרג לפאסאט משנתון מתקדם יותר?

אחת בין השנים 2001-2 יכולה להכינס בתקציבך.

מצאתי עבורך מודעה שנראית מעניינת ושווה לברר לגביה:

http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicCartrade.php?CatID=1&SubCatID=8&CarID=422976&Code=3aac0d92599e80f05c9072150adfce8a

שלומי.

פורסם

שלום אנדריי,

להלן הצעות מעניינות נוספות שיכולות להיכנס בתקציב הנתון.עליי לציין שאין לי ניסיון עם אף אחד מהרכבים הבאים,כך שאם למישהו יש מושג לגבי הרכבים האלו - הוא מוזמן לפרט:

פורד טאורוס 2001: מנוע בנזין V6 בנפח 3 ליטר,עם 200 כ"ס.

שברולט אימפלה 2001,מנוע בנזין V6 בנפח 3.8 ליטר,עם 182 כ"ס.

פיג'ו 307 מודל 2002,גימור XR.מנוע בנזין 1600 סמ"ק,110 כ"ס - שים לב: גיר אוטומטי בעייתי; צריכת נורות מוגברת;

גטס GLS,עד 2005

טויוטה יאריס,שנת 2001,מנוע 1300 סמ"ק,גיר אוטומטי (לא רובוטי!)

יונדאי גאלופר קצר/ארוך,ידני/אוט' (עד 2002)

פורסם

אם אתה לא מדבר על הפרעה למי שיושב מאחוריך, כמעט כל רכב יתאים לך, גם פונטו ספייס, הרכב היחידי שהיתה לי בעיה איתו הוא מזדה 3, אני בסביבות אותו הגובה.

פורסם

ממליץ על סיטרואן C5, תוכל בכיף להכניס אחת בשנתונים 2003-2004.

מה שכן, אתה חייב לשמור על 3 כללי זהב: קניה מפרטי פדנט, היסטורית טיפולים מלאה, קילומטרז' נמוך.

בהצלחה!

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
מה הטעם להמליץ על מכוניות שאין לך שום ניסיון איתן, רק כדי לזרוק רשימה (ועוד כ"כ מפוזרת) באוויר?

הצעתי רכבים שהינם בעלי פוטנציאל למרווח ראש גבוה,אשר נכנסים בתקציב הנתון - בגלל זה יש טעם לרשימה ה"מפוזרת" הזו.לא הוגבלתי בקטגוריה.אתה מוזמן להעלות רשימה משלך.

כל מי שמכיר את האמינות של המכוניות הנ"ל - מוזמן לכתוב ולספר עליה :)

נ.ב:

עוד אופציה: רנו קנגו,דגמי 2005 ומעלה

פורסם

אני לא בחור קטן 1.83 .

נכון להיום אני מתנייד ברנו מגאן II.

הרכב מאוד מרווח גם ברוחב וגם באורך.

יש לי טענות על תחילת מהירות הנסיעה שלו. [דבר הנגרם מגיר אוטומאטי בעל שיגעון גדלות שמנסה לנחש מה אתה רוצה ולא כל כך קולע , ובין המצערת החשמלית שלו שהיא בכלל חיה בסרט ,כל לחיצה פתאומית על הדוושה המצערת משחקת ב"נדמה לי" היא חושבת שהיא טורבו או משהו כי תמיד יש השהייה של איזה שניה או שניים עד שבאמת קורה משהו ,כמו בסרטי הקונג פו של פעם שמישהו היה נותן אגרוף ואחרי כמה שניות הייתה שומע את המכה ,אז ככה אבל עם הגז.]

אבל במנסיעות ארוכות לא מרגישים את הרכב פשוט תענוג ,גם נוח וגם לא פעם יצא לי להסתכל על הספידומטר ולגלות שאני עובר ב 30 קמ"ש את המהירות שחשבתי שאני נוסע ,פשוט כיף.

מה שכן יצא לרכב שם של רכב לא אמין עם בעיות בתיבת ההילוכים. [לי אישית לא קרתה ולו תקלה אחת עד עכשיו.]

מקווה ששפכתי קצת אור על הנושא, וסליחה אם התעלקתי עם העצבים על הגיר והמצערת פשוט הייתי חייב לפרוק. :roll:  

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

תודה רבה לכל המגיבים.

לגבי הפיאט פונטו...כבר ניסיתי פעמיים לשבת במושב הנהג של הפונטו,וההגה נח לו בשלווה על הברכיים שלי (כלומר,נתקע לי ברגליים)

פורסם

אני 1.98 ויש לי דייהטסו גרנמוב

אני מרוצה, חסכוני בדלק, אמין וכמעט ללא תקלות (טפו טפו ...)

בקיצור אני ממליץ.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב אז אחרי חיפושים ארוכים מצאתי סיטרואן C5

2003

110,000

2.0L

ב36K

פגישה ומבט ראשון על הרכב עברו בסדר גמור.עושה רושם של רכב שמור למדי.

מחר אני הולך איתו למכון בדיקה,ופה השאלה שלי אליכם:

אחרי שיש בידי את הדו"ח של המכון בדיקה,אני צריך ללכת למוסך בשביל לקבל הצעת מחיר לתיקונים?במכון הבדיקה הם כבר יכולים להגיע לי עלויות משוערות של תיקון?

אני מניח שהתמקחות על המחיר מתחילים רק אחרי שיודעים מה עלות הנזקים,לא?

כל עזרה בשלבים שאחרי הבדיקה במכון הבדיקה לא מוכרים לי יותר מדי,אשמח לכל עצה.

פורסם

כן כדאי ללכת למוסך שמכיר את המחלות של הרכב ולקבל הצעות מחיר על התיקונים.

אם תפרט באיזה איזור אתה נמצא יוכלו לספק לך מוסך אמין.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

אנדרי, בהצלחה.

חוץ מאשר מכון בדיקה, אני ממליץ לך בחום לקחת את הרכב למוסך שמכיר את ה C5 (ממליץ על "שאפט"), לשלם סכום קטן ולבקש מהם לעבור על הרכב מכף רגל ועד ראש. לדעתי תוכל להוריד המון מהמחיר באמצעות זה, ולהימנע ממקצת ההפתעות שהרכב הזה מכין לך (והוא מכין).

כמה טיפים נוספים, אני בטוח שיגיעו עוד ממנוסים ממני:

תבוא למוסך ביחד עם פלט הטיפולים של הרכב (שאני מקווה שיש לך) ותעברו רכיב רכיב לראות מה מצבו ומה הפוטנציאל לקריסה. ממליץ לך לבוא בבוקר כשהאוטו קר, כך תקבל מדד יותר טוב למצבו. תבדוק באיזלו נוזלים השתמשו (קרור, שמן מנוע) כי יש לזה השפעה על מצב המנוע והרכיבים הקשורים בו.

תוודא כי בוצעה החלפת שסתומי גיר כמה שיותר מוקדם בחיי האוטו (ריקול), החלפת כמה שיותר רכיבי מיזוג ושכל הכפתורים והפונקציות עובדות. אם אתה יכול להעביר את האוטו מול עיניו הבוחנות של חשמלאי שמכיר C5 אני ממליץ.

בכל מקרה - C5 מטופל הוא בונבון אמיתי, גם אם הוא שואב לך קצת כסף בתיקונים, כמו כל רכב ישן.

שוב, בהצלחה רבה ומחכים לעדכנוים,

אודי

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
ממליץ על סיטרואן C5, תוכל בכיף להכניס אחת בשנתונים 2003-2004.

מה שכן, אתה חייב לשמור על 3 כללי זהב: קניה מפרטי פדנט, היסטורית טיפולים מלאה, קילומטרז' נמוך.

בהצלחה!

ממש הפכת יחצן C5 :lol:

אפשרי גם וולוו

אין שלמות, לך על בחירת (ליבך) כיסך! עכשיו CitroenC4_Picasso&Peugeot308

Fiat Brava / Volvo850 / CitroenC5 mk1 & mk2_HDI & mk3 / Skoda OctaviaTD / Peugeot407 & 207

• תוכן חדש...