Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמא שלי החליטה לקנות אוטו קטן וחסכוני בשביל הנסיעות [המועטות מאוד] שיש לה.

הדרישה היא לרכב חסכוני, קטן, אוטומט, נוח, אמין ושיהיה בשנתון כמה שיותר גבוה.

פורסם

חשבתי בכיוון הזה, רק שלאמא שלי יש דעה קדומה על פיאט שמונעת ממנה לקנות פיאט.

"פיאט קנית על הכסף בכית"

פורסם

אני מבין שקשה לשכנע אנשים עם דעות קדומות, ובמיוחד הורים נסה לעשות את המאמץ.

חפש בפורום ביקורות על הרכב יש לא מעט.

חפש ברשת מבחני דרכים יש לא מעט.

קצת מהנסיון האישי שלי עם הרכב:

הפנדה שלנו נקנתה מיד ראשונה עם 5500 קילומטר.

מאז עברו שלוש שנים, אולי טיפה יותר ולרכב כבר 78000 ק"מ.

הרכב שלנו משמש לשימושים דומים מאוד לרכב שאתם מתכננים לקנות, יחד עם זאת הוא עבר איתי כמה טיולים לצפון ללא כול בעיה ,והסתדר לא רע בכלל.

הרכב זול מאוד לאחזקה, חסכוני מאוד מאוד בדלק, קל מאוד לנהיגה(תנוחת ישיבה גבוהה נשים אוהבות את זה), נוח יחסית ובמשפט אחד פשוט רכב קטן ומצויין.

החסרון היחיד הוא בתחום הבטיחות 3 כוכבים בלבד וההגה שממש לא מעניין את אמך.

חוץ מזה הרכב ליעוד שלו באמת מצויין, ובנתיים לא נתקלתי בשום בעיית אמינות של הרכב הנ"ל גם לאחר קריאה של חומר רב עליו.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

קשה לשכנע אנשים עם דעות קדומות.

הצלחתי לגרום לאמא שלי לחשוב על זה אך ברגע שהיא ראתה איך האוטו ניראה, היא אמרה לי ישר שאין סיכוי.

המראה של האוטו ממש לא לטעמה ואולי היא צריכה אותו בעיקר לנסיעות עירוניות קצרות אבל עדיין היא רוצה אוטו שיהיה יפה לדעתה.

פורסם

חבל הרכב מתאים לה בדיוק.

דווקא לפנדה יש עיצוב מוצלח מאוד לטעמי למרות שבתחילה גם אני חשבתי שהוא מכוער.

בכול מקרה אני לא רואה הרבה אופציות אחרות, ישנה פיאט פונטו, אבל שוב מדובר בפיאט.

דייאטסו סיריון שתגרום לך לרדת לא מעט בשנתון, ולקבל רכב יותר מכוער וכנראה שלא יותר טוב.

טויוטה יאריס לא באה בחשבון כנראה, תגרום לך לרדת לשנתון 2000-2001 במקרה הטוב ולקבל רכב שעבר הרבה ושוב מכוער.

הרכבים היפה היחיד בתקציב הזה ולצרכים האלה הוא הפיג'ו 206 שאפשר להתאמץ ולמצוא רכב טוב בתקציב הזה, ונראה לי שזהו.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...