Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקרים שלום

אבקש את עזרתכם וניסיונכם בשאלה הבאה:

אני רוצה לרכוש רכב, אוטומטי, שאמור לעשות מדי יום הרבה קילומטראז' - י"ם-ת"א וחזרה.

בק"מ המדובר, כ-140 כל יום, אני מתלבט האם לרכוש רכב על גז, רכב דיזל, חשמלי או סתם רכב חסכוני יחסית.

אין לי צורך ברכב משפחתי גדול וכבד. התקציב הוא עד 80K.

מה עדיף? גז-דיזל-חשמלי? על אילו מכוניות אתם ממליצים?

לעניין הגז: זה באמת זול יותר משמעותית? מה בנוגע לתחנות תדלוק? ובעית החניה התת-קרקעית?

תודה מראש

פורסם

איך שאני רואה את מצבך, לחשמלי התקציב קצת נמוך.

כדי לקנות סיוויק היברידי מודל 2007 עם נתונים טובים דרושים בסביבות 100 אלף ש"ח.

פריוס בתקציבך יהיה מודל 2004 -2005 . אולי תמצא משהו במצב טוב, אבל מתוך 8 שנות אחריות על מערכת הברידית ישארו לך שנתיים - שלוש.

דיזל - המגבלה הגדולה שלך היא גיר אוטומטי. זה משאיר אותך עם רשימת רכבים גדולים יותר ויקרים לאחזקה יותר ( דוגמא אוקטביה TDI והמקיף שלה). הרבה מהרכבים האלה הם מוניות או בעלי קילומטראז' גבוה יחסית לשנתון. מה עוד - ירידת ערך של הרכבים האלה גדולה מאוד.

אבל, אם תצליח לשים יד על משהו מבית פולקסוואגן עם נתונים טובים בעלי מנוע TDI, לך על זה .

צריך הרבה סבלנות כדי למצוא משהו מתאים.

גז - זה אכן חוסך בזכות מחיר הגז. אבל תהיה מוגבל מבחינת תחנות דלק הלא רבות, איסור כניסה לחניונים תת- קרקעיים, טסט מוגדל (החלטה טריה מלפני כמה חודשים).

אין לך צורך ברכב גדול, לכן מכוניות רגילות, קטנות, עם מנועי בנזין בהחלט אופציה בשבילך.

בתקציב שלך תוכל למצוא הונדה ג'אז מודל 2006 -2007 עם קילומטראז' נמוך, משהו כזה .

זהו רכב חיסכוני מאוד.

יאריס מודל 2006 טובה מאוד (2007 עם גיר רובוטי, לדעתי, לא מומלץ).

כמובן, זאת רק דעתי בלבד.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...