Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדכון

שלום לכולם.

קודם כל תודה רבה לרפי על הבורג (היה נעם להכיר אותך).

משום מה לאחר החלפת הברז והבורג עדיין הכבל בלי לבתחבר לברז זז יפה מאוד אבל כשהוא מחובר לברז הוא נתקע. אם אני משחק עם הכבל זה יכול להסתדר אבל זה ממש עדין.

יש למישהו רעיון?

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני חושד בברז עצמו שאו שהזרוע שלו זזה קשה או שטווח תזוזתה קצר מדי (בגלל תקלה פנימית בתוך הברז).

אני יוצא מתוך הנחה שסינכרנת נכון את גלגל ההפעלה עם הברז.

בברכה - רפי לין

פורסם

האמת שיש לי את הברז המקוורי וברז חדש ובשניהם אותה תקלה. האם יכול להיות שהכבל עצמו מקבל התנגדות מהליפוף סביבו ומתקשה לעמוד מול ההתנגדות של הברז?

פורסם

עידכון פיתרון הבעיה: הבעיה בסופו של דבר היתה הכבל המחבר בין הכפתור לברז. ניתקתי לגמרי את הכבל והסרתי את החוט הברזל שהיה בתוכו, ישרתי את הכבל ואת החוט ידנית ושמנתי את החוט ברזל. עכשיו הכל עובד.. תודה רבה למי שעזר ותודה לרפי על העזרה ועל בורג 

• תוכן חדש...