Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום לכולם.

הרגע רכשתי את הברז. משום מה הוא נראה קצת שונה ועם תוספת של תושבת. חברת ITW עלה 98 ש"ח.

אני יעדכן בהמשך.

נרכש אצל אלוף החלפים בראשל"צ וביררתי לגבי הטמפרה. הוא מוכר שם גם ברז של טמפרה

שלום רוני ותודה רבה שזכרתה אותי,אולי יש לך טלפון של החנות,שוב תודה .

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שלום רוני ותודה רבה שזכרתה אותי,אולי יש לך טלפון של החנות,שוב תודה .

וכן ,רוקן את המים ,פתח צינור שמיתחבר לקיר האש ורוקן את המים ברדיאטור הפנימי,אחרת הם ישפכו לך לקבינה.

פורסם

טוב חברים קצת הסתבכתי.

הכבל עצמו נותק מהכפתור, חיפשתי איך לפקר את הקונסולה המרכזית בכדי להגיע לאחורי הכפתור.

פירקתי 2 ברגים מתחת לכפתורי החימום, בורג ליד התא הכפפוץ ובורג ליד ההגה ואת הבורג מתחת למאפרה.

בנוסף מצאתי תמונה שהיא המצב שאני רוצה להגיע.

האם מישהו יכול לסמן לי בה על ברגים נוספים שעלי לפרק?

20061229153420at5.jpg

פורסם

רפי יודע במדויק איך זה באונו,לפי מה שלמדתי מימנו יש לפרק את תא הכפפות (פשוט לביצוע).פתח את הדלת שלו ו4 ברגים והכול יורד ויתגלה לך עולם ומלואו,ואים עדין לא תיראה את הברז חכה לתגובתו.

פורסם

אני לא מעוניין להגיע לברז חימום אלה לחלק האחורי של הכפתורים לחימום בקונסולה האמצעית

פורסם

תודה רבה רפי.

אלה שלבים שכבר ביצעתי. השאלה היא לגבי הברגים בצדדים ומאחורה, כמו ששמתי לב בתמונה של הקונסולה בנפרד ישנם עו ברגים השאלה היכן הם מסתתרים? לדוגמא: האם צריך לפרק את המאפרה בכדי להגיע ללמעלה?

פורסם

מתחת למאפרת הדשבורד יש בורג שמחזיק את כל בית החימום/אורור ואין צורך לגעת בו.

הקונסולה אכן מתחברת בשני צידיה למטה אל הדשבורד ופח הרכב, עם 2 ברגים שאותם יש להסיר.

כמו כן, שים לב שבתמונה, יש 4 ברגים (צלב) שמחברים את הקונסולה אל בית ידיות הפעלת האורור/חימום שאותם יש להסיר.

בברכה - רפי לין

פורסם

הצלחתי להזיז את היחידה בלי לפרק את הקונסולה המרכזית עי פירוק הרדיו דיסק. הכבל נותק מהכפתור והחזרתי אותו. וחיברתי את הכבל לברז החדש מחר אני ירכיב את הברז לצינורות ויחזיר הכל למקום

פורסם

חג שמח

חייב עזרה.

אני חייב את הבורג והאום שבתמונה המצורפת. הם מקור הבעיה ולא הברז.

הבורג עם ראש כוכב נכנס לתוך האום העבה, ומהדק את הכבל שנכנס דרך החריץ, והבורג מטייל על המסילה של הברז.

מהתחלה הוא לא היה תקין, קצת עקום ולא מצליח להחזיק את הכבל. בגללצ העקימות הוא מתקשה לזוז במסילה

ניסיתי להשיג את זה בחלפים אבל הם לא מוכרים דבר כזה .

איפה אני יכול להשיג כזה??

123.jpg

• תוכן חדש...