Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע עם הרכב שלי עשה לאחרונה טימינג הוא ב131 אלף

אני מפחד שיקרע לי יש איזה סימנים ליפני שחגורה ניקרעת ? עם אני נוסע בינתיים על סלד נמוך מאוד ולאט לאט הסיכוי שיקרע הוא פחות ?

כמה יעלה לי לעשות טימיינג לסיוויק קופה 96

ויש לי גם צינור שנוצל מימנו מים ירוקים הנזילה חרונית רק אחרי שמנוע רותח הצינור עצמו מלא בקורוזיה כמה יעלה לי להחליף אותו הוא הרוך

פורסם

לפרק מכסי החגורה, לפתל אותה סביב עצמה ולבדוק אם יש סדקים ב V-ים למטה (בשקעים) ,

חגורה יכולה להשאר שלמה ועדיין אם המותחנים מתחרבשים פתאום החגורה תקפוץ החוצה, כל נזק שיקרה מקריעה או ירידה מהגלגלות יהיה יקר פי 4-5 מעלות החלפת הרצועה בזמן,

חוץ מהחגורה תוסיף מותחנים ומשאבת מים ואם צריך גם מחזירי שמן של הקמשפטים.

פורסם
לפרק מכסי החגורה, לפתל אותה סביב עצמה ולבדוק אם יש סדקים ב V-ים למטה (בשקעים) ,

חגורה יכולה להשאר שלמה ועדיין אם המותחנים מתחרבשים פתאום החגורה תקפוץ החוצה, כל נזק שיקרה מקריעה או ירידה מהגלגלות יהיה יקר פי 4-5 מעלות החלפת הרצועה בזמן,

חוץ מהחגורה תוסיף מותחנים ומשאבת מים ואם צריך גם מחזירי שמן של הקמשפטים.

לא מחייב החלפה של המשאבת מיים כלל ולא מחזירי שמן אם אינם נוזלים. כמו כן ברגע שהמותחנים במצב טוב ואינם מרעישים או חורקים ניתן להמשיך איתם.

:)
פורסם

החלפת רצועת טימינג זה סיפור של כאלף שקל פלוס מינוס.

לאבא שלי נקרעה רצועת טימינג (קמצן, אמרתי זאת בעבר) והיה צריך טיפול במנוע, סיפור של כמה אלפי שקלים.

אז... כאילו... החלטה שלך.

פורסם
לא מחייב החלפה של המשאבת מיים כלל ולא מחזירי שמן אם אינם נוזלים. כמו כן ברגע שהמותחנים במצב טוב ואינם מרעישים או חורקים ניתן להמשיך איתם.

ואיחלתי לחייל הצלחה בהמשך דרכו!

חזור אלינו אחרי שילך לך ראש מנוע בגלל מותחן שהתפרק וספר על החוויה.

פותחים, מחליפים.

פורסם

131 אלף אמרת,בוא נחשוב ונצא מהנחה שהחליפו או ב60 או ב90 ,עד כאן ?

אם ב60 גש להחליף.

אם ב90 נותרו לך עוד 40 בערך.

לשקט האישי ולמניעת נזק גש להחליף.

מותחנים...לא רק נמדדים לפי רעש,אלא גם הקפיץ נחלש.

מ.מים ניתנת לזיהוי לפני כשל.

איפה לקנות ?

מנו פרטס

אוטו ניסים

ועוד...

יש קיטים איכותיים ומאוד זולים.

• תוכן חדש...