Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אודה לכם מאוד מאוד על ייעוץ - אני חייב להחליף אוטו, המשפחה גדלה, אבל אין תקציב...

רוצה לקנות מליסינג בכ-50 אלף ש"ח רכב קצר יחסית (כדי שאוכל למצוא חניה בעיר מגוריי הפקוקה!), אבל לא ממש קטן כי יש לי גם ילדים שצריכים בוסטר.

אני משתמש ברכב בעיקר לנסיעה עירונית. אין לי בעיה גם עם גיר ידני.

אמרו לי אנשים (שאינם מומחים) על:

יונדאי אקסנט/ יונדאי i30

פורד פוקוס

הונדה ג'אז (יש בכלל מליסינג?)

טויוטה יאריס

פיג'ו 307

סיטרואן C4...

מה דעתכם?

פורסם

ג'אז ויאירס לא כל כך נוכחות בחברות הליסינג וה-I30 נמצאת הרבה מעבר לתקציב.

אקסנט נשמעת כאופציה לא רעה למרות שהיא מכונית בינונית שלא מצטיינת בשום תחום, היא פשוטה ואמינה ומחירי הרכבים יוצאי הליסינג אטרקטיבים. אצוי להעדיף את המנוע הגדול (1.6) שמציע ביצועים עדיפים בהרבה וצריכת דלק דומה.

אם תתפשר מעט בשנתון תוכל לרכוש פוקוס (רצוי האצ'בק - 5 דלתות) שתקל על מלאכת החנייה והיא גם נראית יותר טוב. היא מציעה תא נוסעים איכותי ונעים הרבה יותר משל האקסנט ובכלל מרגישה "יותר אוטו" מבחינת נוחות, התנהגות כביש ומרחב פנים.

בהצלחה!

• תוכן חדש...