Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

הגעתי לפורום דרך חבר שהמליץ עליו.

לאחרונה חשבתי על קניית רכב חדש לאחר קרוב ל-16 שנה על סובארו לאונה ואשמח להמלצות למכונית קטנה וחסכונית שתשמש אותי בעיקר לנסיעה בתוך העיר.

העדפה לידני ושנתון מעל 96'.

התקציב כרגע עוד לא סגור, אך אני מאמין שבין 10 ל-25 אלף, אשמח להמלצות לכל אורך הסקלה.

תודה רבה.

פורסם

הבעיה היא למצוא ספייס שמורה שהבעלים שלה רוצה מחיר נורמלי... :-D

אם יש כזה בפורום הוא מוסמן לשלוח לי ה"פ

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

פורד פיאסטה, דייהטסו שרייד, טיוטה סטארלט ואפילו סוזוקי סוויפט.

כולן קטנות וחסכוניות, לכל אחת היתרונות והחסרונות שלה. אם תפרט קצת יותר מה אתה בדיוק אתה מחפש ברכב שלך אולי נוכל להמליץ לך בצורה קצת יותר מדויקת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מצטרף להמלצה על השרייד מניסיון אישי. חסכוני, קטן (יש דגם של 5 דלתות) ואמין.

Daihatsu Charade 1.5i Classic

♦♦♦○○○♦♦♦○○○○○♦♦♦○○○♦♦♦

פורסם
פורד פיאסטה, דייהטסו שרייד, טיוטה סטארלט ואפילו סוזוקי סוויפט.

כולן קטנות וחסכוניות, לכל אחת היתרונות והחסרונות שלה. אם תפרט קצת יותר מה אתה בדיוק אתה מחפש ברכב שלך אולי נוכל להמליץ לך בצורה קצת יותר מדויקת.

אילו פרטים נוספים?

פורסם

הפונטו עדיפה מכל הבחינות מכל האחרות שהוזכרו בשרשור.

התמורה למחיר טובה יותר, והיא עדיפה על כל האסיאתיות המוזכרות בסעיפי הנוחות והבטיחות.

מכייון שאתה רוכש מכונית יחסית ישנה, אין משמעות לתדמית כזו או אחרת בנושא אמינות והמשמעות היחידה היא למצוא אקזמפלר שמור.

בהצלחה.

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם
אילו פרטים נוספים?

מה אופי הנסיעות שלך? עירוניות או בין עירוניות?

האם אתה זקוק למושב אחורי מרווח? תא מטען?

מה הדרישות שלך מהרכב חוץ מהיותו קטן וחסכוני? אני מבין שאתה מגיע מלאונה ואין לך הרבה ציפיות, אבל עולם הרכב התקדם מאוד מאז שנות השמונים והיום זה לגיטימי לדרוש, למשל, שיהיה מושב נהג נוח ברכב. יכול גם להיות שאין לך דרישות מעבר לקטן וחסכוני, וגם זה לגיטימי. אבל כדאי שתציין את זה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...