Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הלכתי לראות רכב יד 2, הבעלים אמר שהוא והיד הקודמת פרטי.

בטעות, במקום לתת לי את רשיון הרכב שלו הוא נתן את של הבעלים הקודם ואז ראיתי שהבעלים היו ניו קופל. כלומר הרכב היה ליסינג.

האם יש דרך לדעת אם הבעלים הקודם היה פרטי ללא הרשיון הישן? אם לא היה נותן בטעות את הרשיון הישן לא הייתי יודע...

תודה.

Guest ספורטמוטורי
פורסם

אז זה היה ליסינג,המוכר שקרן ונוכל,תתרחק מהרכב.

אפשר לדעת מי היה היד הראשונה,פשוט לפני הקניה לך למשרד הרישוי עם רשיון הרכב והבעלים,יגידו לך מי היה הבעלים.

אם המוכר לא מסכים,תתרחק מהרכב.

פורסם

ברור שהתרחקתי. ברשיון הנוכחי גם היה רשום שהרכב מעוקל. אבל זה לא הענין.

מה שאתה אומר זה שאחרי הבדיקה, ממש בהעברת הבעלות ניתן לבדוק בעלים קודמים? כלומר כל התהליך ובשניה האחרונה אני אמור לשאול בדואר מי היה בעלים קודם ואז לבטל את העסקה? נשמע לי לא לעניין. זה קטע ממש מוזר, הייתי מצפה לברר את זה בשלב יותר מוקדם. זה משפיע על המחיר ובמקרה שלי ושל רבים אחרים משפיע אם בכלל לבדוק את הרכב או לא...

פורסם

הוא שלח אותך למשרד הרישוי, לא לדואר. בדואר לא יכולים להגיד לך מי היו הבעלים הראשונים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

Guest ספורטמוטורי
פורסם
ברור שהתרחקתי. ברשיון הנוכחי גם היה רשום שהרכב מעוקל. אבל זה לא הענין.

מה שאתה אומר זה שאחרי הבדיקה, ממש בהעברת הבעלות ניתן לבדוק בעלים קודמים? כלומר כל התהליך ובשניה האחרונה אני אמור לשאול בדואר מי היה בעלים קודם ואז לבטל את העסקה? נשמע לי לא לעניין. זה קטע ממש מוזר, הייתי מצפה לברר את זה בשלב יותר מוקדם. זה משפיע על המחיר ובמקרה שלי ושל רבים אחרים משפיע אם בכלל לבדוק את הרכב או לא...

אחי,אתה לא היבנתה מה שכתבתי לך.

אתה הולך למשרד הרישוי לא לדואר,עם הבעלים עם הרשיון ות.ז. של הבעלים,וזה לפני הבדיקה ולא אחרי הבדיקה.

בהצלחה.

• תוכן חדש...