Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום !

יש בעיה שמפריעה לי,תמיד שאמא שלי עולה איתי לרכב היא לא חוגרת ורק שאני שם לב אני אומר לה היא חוגרת,בזמן האחרון התחלתי להיות קצת יותר נוקשה אבל זה לא עוזר.

היא בת 50 כבר שתזכה לאריכות ימים אמן,קצת קשה להרגיל אנשים בגיל הזה לדברים חדשים,יש לה רישיון כבר 25 שנה עם 0 עבירות תנועה,בזמן האחרון פעמיים תפסו אותה ללא חגורה אך לא נתנו לה דו"ח ולא אזהרה.

אני זוכר שפעם העלו פה סרטונים שמראים את ההבדל בין מישהו שחוגר למישהו שלא חוגר בזמן תאונה,אני רוצה את הסרטונים הכי זוועתיים שיש,מהכרות שלי איתה זה יעזור מאוד.

תודה רבה.

פורסם

פשוט אתה יכול לעשות לה הדגמה.

שים בובה בכיסא האחורי, סע בסביבות 60 קמ"ש ותיתן בלימת חירות חזקה בטירוף.

הדובי כמובן יעוף קדימה, עכשיו תסביר לה, שהדובי שוקל פחות מקילו.

ושתחשוב מה קורה שאתה נוסע ב-60 או 80 או 110 בכביש בין עירוני, לא חגור, ולא מדובר בבלימת חירות, אלא פגיעה ברכב שחונה בשוליים, כניסה ברכב שבא ממול, או התהפכות, כלומר שהבלימה של הרכב היא מידית ופשוט הגוף שלה ממשיך קדימה באותו המהירות, מה קורה כאשר לא מדובר בדובי אלא בבן אדם ששוקל ממוצע של 60 קילו.

אם לא הבנת את הכוונה , בבקשה, אני חושב שזה מה שאתה יכול להראות לה וזה יספיק לא צריך את הזוועות :

ראם סמואל - מסלולים - חגורות בטיחות - סירטון בטיחות בנהיגה

http://www.youtube.com/watch?v=OP3qYr_v3K4

אם אתה עדיין רוצה את הזוועות :

ביקשת קיבלת ...

בבקשה נפנק אותך בעוד אחת

ועוד אחת אחרונה

http://www.youtube.com/watch?v=e6Qhmdk4VNs&NR=1

אני חושב שזה יספיק .

יש עוד המון אחי ..

מקווה שתצליח להעביר את המסר .. ושאכן היא באמת תבין את חשיבותה של החגורה.

נסיעה בטוחה

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

פורסם

שמע רוני ..

הסירטון הזה אולי אחד הקמפיינים או הפרסומים או לא יודע איך תקרא לזה, הכי יפים שראיתי.

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

פורסם

יוסי,

מה הסיבה שאמא שלך לא חוגרת? האם היא שוכחת לחגור או שהיא סבורה שזה מיותר?

בנושא שכחה קשה "לחנך" - פשוט ודא שכאשר היא נוסעת איתך היא תחגור תמיד. אין הבדל בין גיל 5 וגיל 50 בעניין זה.

אם זה עניין של זלזול בחוק - היא תלמד כנראה בדרך הקשה (קנס כספי במקרה הטוב...)

• תוכן חדש...