Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

פשוט נדפקתי, בשבועיים האחרונים ראיתי נזילות מטורפות מאזור המנוע, הגעתי למצב שמלאתי מים כל יום.

רצתי למוסך לבדוק מה קורה ואמרו לי שיש סדק בבלוק וכי חסמו את הסדק עם חומר דבק, אבל הסדק גדל.

חבל שהבעיה צצה אחרי 10 חודשים מקניית האוטו, פשוט ככה מכרו לי אותו!

כמה יעלה להחליף מנוע לחדש?

האם שווה?

האוטו סך הכל עם 130000 קמ

האם שווה להשים 500 שח כדי להשים עוד פעם חומר מדביק ולהמשיך ליסוע? (יש צורך להוציא את כל המרכב כדי לעשות עבודה יסודית...)

תודה לכולם!

פורסם

התקנה של מנוע חדש תעלה לך כמה עשרות אלפי שקלים, אם בכלל תיהיה אפשרית. התסריט הסביר יותר הוא התקנה של מנוע משומש תקין מפירוק (בארץ או בחו"ל).

אם תנסה להדביק את הסדק שוב עם חומר אטימה כזה או אחר בסופו של דבר הסדק יפתח שוב. אם אכן הבעיה נגרמת מסדק בבלוק המנוע, שום הדבקה לא תעזור והפיתרון לטווח הרחוק הוא החלפה של המנוע.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כמו שצביקה אמר, כנראה שדיברו איתך על מנוע מפירוק.

Daihatsu Charade 1.5i Classic

♦♦♦○○○♦♦♦○○○○○♦♦♦○○○♦♦♦

פורסם

בדיוק כך. תשאל שוב מה מקורו של המנוע המדובר. אני בטוח שבמחיר כזה מדובר על מנוע משומש - מיובא או מפירוק מקומי.

לא שזה נורא כל כך, זה מה שמתקינים ברוב המקרים, אבל זה לא מנוע חדש.

אגב, אם יש לך סיבה להאמין שהמוכר ידע על הליקוי הזה והסתיר אותו ממך, בהחלט יתכן שיש לך עילה לתביעה משפטית כנגד המוכר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

קצת קשה לי להאמין שאתה יכול לנצח בתביעה מלפני 10 חודשים. לך תוכיח שלא אתה הדבקת.

בקשר לבעייה - תרכיב מנוע מייבוא/פירוק וסע לשלום.

בגלל זה כדאי לבדוק לפני הקנייה גם רכב ישן.

פורסם
בנוסף אני יכול להביא את המוסכנית שבדק לי את הרכב לעדות שהוא בדק את המנוע הוא ראה את החומר המדביק...
הוא בדק את הרכב לפני הקנייה או אחרי?

♦♦♦○○○♦♦♦○○○○○♦♦♦○○○♦♦♦

פורסם

לדעתי לעדות של המוסכניק שלך לא יהיה משקל. איך אפשר לדעת שלא הלכת למוסך אחר שהדביק את הראש מנוע? זה כמו לנסות להוכיח שאין לך אחות...

♦♦♦○○○♦♦♦○○○○○♦♦♦○○○♦♦♦

פורסם

הכי טוב זה מנוע מיבוא אין מה לעשות גם אים תתבע את המוכר עד אז אתה צריך מנוע תלך למוסך תבקש הצעת מחיר למנוע מפרוק תבקש שיצלמו לך את הנזק במנוע כשהוא בחוץ תשמור את הקבלות ותחליט מה לעשות

אבל לפחות בנתיים תוכל להנות מהרכב שקנית

נ.ב מנוע מיבוא בדר"כ הרבה יותר טוב ושמור מהמנועים בארץ

אים תרצה המלצה על מוסך מורשה דייהטסו והצעת מחיר פנה אליי בפרטי

• תוכן חדש...