Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי בטווינגו 2009 :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שפתחתי שרשור קודם על זה שאני מתכוון לקנות את הטווינגו, אז היום בוצע הרכישה :)

האוטו מדהים (עדין חדש 16 אלף ק"מ פלוס מינוס), בא מצויד כמו שצריך (חלונות חשמל, סמלים של הGT בכל מקום, ספויילר, מזגן עם בקרת אקלים, רדיו MP3 עם כניסת USB ובלוטוט' מקורי של רנו פלוס שליטה מההגה, ג'נטים 15 אינץ', פנסי ערפל,

והרשימה עוד ארוכה).

הדגם שנלקח הוא הGT 1.2 100 כ"ס.

היום בצעתי נסיעת מבחן קצרה, אין מה להגיד האוטו מגיב מעולה (עדין חדש) יש הרבה מקום יחסית לגודל שלו (אני מטר 85, ועשינו נסיעת מבחן 4 אנשים והיה מספיק מקום, המון תאי איכסון), בקרוב (יום חמישי אני לוקח אותו) נעביר סיקור קצר על הרכב.

והנה קצת תמונות :)

18032010601.jpg

18032010603.jpg

IMG_5041.jpg

18032010604.jpg

פורסם

לפי דעתי עם היא היתה נמכרת בארץ, היא היתה מתומחרת גרוע מאוד, כי בתור חדשה היא די יקרה.

חדשה כמו זאת על הכביש, עם כל התוספות עולה פה בשוויץ בסביבות ה27 אלף (מחיר כבר של מגאן לא מאובזרת).

אבל מה כיף היה לנהוג באוטו (בנסיעה הקצרה שעשיתי) 1050 ק"ג עם 100 כ"ס וכמובן טורבו קטן.

פורסם

תתחדש! מקסים ביותר. אני זוכר כתבה באחד העיתונים (בערך כך זה היה כתוב):

"בעוד שהצרפתי האריסטוקרט נכנס לטווינגו שלו ומסתובב איתה בשאנז אליזה, הישראלי הממוצע נכנס לג'יפ המגודל והמיותר שלו כדי לחסום את רחובות ת"א"

טוב, קצת שיניתי אולי מהמקור, אבל העיקרון ברור :-)

שוב - תתחדש. יופי של רכב (לפי ביקורות - היתה אחת ב- 5th Gear אם אני לא טועה) ויופי של צבע.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

הבעיה ברכבים הקטנים האלה שמקום ל4 מגודלים אולי יש, אבל אלה יצטרכו לשבת כשמשענות הראש (שמיועדות, כנראה, לילדים עד גיל 8) עושות להם מסאג' בגב העליון, הברכיים בגובה הבטן ומרחב לכתפיים אין ממש.

עדיין, אוטו חמוד ביותר (ירדת לבסוף מהרעיון של דו"ג?).

Insane things comes from insanely people.

פורסם

תודה רבה על התגובות, יום חמישי או שישי נעביר סקירה מקיפה יותר על הרכב (הכי חשוב יש לה טורבו).

באותו מחיר היתי יכול לקנות אודי ישנה יותר (S3) או רכבים אחרים, אבל אין לי צורך ביותר מזה, מה גם הביטוח או הביטוח

לטווינגו יצא בשנה הראשונה בסביבות ה6 אלף שח וכל שנה יורד קצת (לאודי 8 אלף שח).

מה גם שאם אני צריך רכב גדול יש לי יחסית צמוד רנו אספס של אבא של אישתי.

• תוכן חדש...