Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצלתמות בנת"צים - מה עושים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה נעשה עם הטמטום שלנו והרצון שלהם לעשות עלינו כסף ?

אפשר לראות זאת בצורה אחרת.

"מה נעשה עם הטמטום והחוצפה של הנהג הישראלי שחושב שהכביש שייך לאביו ולאימו, ומותר לו לנהוג היכן שהוא רוצה מתי שהוא רוצה."

כל כך קשה לנהוג בנתיב הרגיל ולעמוד בתור כמו כולם?

מי שמחליט "לקצר" דרכים שישלם את הקנס, הנתיב נועד לתחבורה ציבורית בלבד.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

את צודקת ליטל , אבל לא יכול להיות מצב שנהגים יטורטרו כי קיבלו דו"ח סתם , וגם יש בחוק הזה אחלה פרצה לעורכי דין .

פשוט לטעון שהיו איתו עוד 3 אנשים ברכב .

משהו דבילי העסק הזה .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

אנחנו עדיין לא יודעים כיצד המצלמות עובדות, והאם הנתיב שבו הן יוצבו אכן מותר גם לנהיגת רכב פרטי +3 נוסעים, לכן אין לי מה לומר על דרך האכיפה.

אך על העברה יש לי, זה מסוג עברות התנועה שמעצבנות אותי כל פעם מחדש, בדומה לחניית נכים, ולנסיעה על השוליים וקיפוח זכות קדימה (הנהג הישראלי שנוסע בנתיב חיצוני, ובשניה האחרונה חותך את כל תור המכוניות ולא עומד בתור).

זה לא לעשוק כסף זה לחנך, מבחינתי אדם שלא מכבד את הסביבה שלו שישלם את המחיר ויטרטר בבתי משפט, אני ועוד אנשים רבים אחרים בוחרים לנסוע בתחבורה ציבורית כדי לחסוך בפקקים ומותרים על הנהיגה בשעות הלחץ, מי שבוחר לנהוג בנת"צ שיקח את הסיכון שהוא יתפס וישלם קנס של 250 ש"ח.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הבעיה בדרכי אכיפה וענישה כאלה היא שהעונש הוא רק כסף - אם תחתוך את כל התור תשלם 250 שקל וזה עובד גם הפוך - "אם יש לי מספיק כסף אני יכול להרשות לעצמי לצפצף על החוק".

כמו התקנה החדשה (שבוטלה והוחזרה כבר כמה פעמים) שקובעת ש"אם יש לי מספיק כסף מותר לי לבזבז מים".

Seat Leon 1.4TSI, Manual

--

Will Vag-Com For Food

פורסם

כולכם הולכים סביב הקטע שחוק הוא נכון וכול הקטע ושהוא בא במקום , אבל איך הוא נאכף באמת ? איך הסייגים עובדים בפועל ?

איך שזה נראה , גם החוק הזה יעשה זיגזג כמו המים .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

לא יעשה שום זיגזג, זה עובד כבר בכל העולם ויעבוד יפה מאוד גם כאן ויחנך את הנהג הישראלי להיות ממושמע.

נראה מי לא עוצר בעצור כשעל כל צומת עם תמרור עצור תשב מצלמה שתצלם 24/7 את הצומת.

במרכז וורונה (איטליה) אסור להכנס לאזור מסוים בין שעות מסוימות.

אח שלי חזר מטיול באיטליה בו הוא שהה חצי יום בוורונה, עם חזרתו הוא קיבל 8 דוחות, כל אחד ע"ס 50 אירו (כמובן גם בתוספת 25 אירו לכל דו"ח "דמי ניהול של חברת ההשכרה) וכל הדו"חות מתוזמנים במשך חצי שעה שהוא הסתובב במרכז וחיפש חניה. :x

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא כל נת"צ מותר לרכב פרטי עם 4 נוסעים - רק נת"צ שהשלט הזה קיים מעליו. איך זה יאכף שם? סביר שע"י שוטר ולא ע"י מצלמה.

בעיית המשמעת לענין נסיעה בנתיבי תח"צ עולה מאות מיליונים והיא עוד תעלה - הסיבה שבונים רכבת קלה בירושלים, היא כי כאן בישראל אי אפשר לעשות נתיב תח"צ בלי שידחפו לתוכו מכוניות פרטיות ויפריעו. הדרך היחידה לשמור על נתיב פנוי לתח"צ היא לעשות נתיב על פסים -רק כך בעצם אפשר למנוע ממכוניות להפריע לתח"צ.

לא היה צריך להפוך את ירושלים במשך שנים, אם באמת נתיב תח"צ היה נשמר לתח"צ.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אני לא מבין למה בכלל מתלהמים פה.

יש נת"צ ויש נתיבים רגילים.

מותר לנו להיות על נת"צ? לא!

אז למה לעלות עליו?

זו תופעה ממש מעצבנת בשביל אזרחים שומרי חוק וסדר, כשאחרים חושבים שאפשר לעקוף כי אף אחד לא רואה.

יש חוק וצריך לכבד אותו. זה הכל.

פורסם

להבדיל מהאובססיה של משטרת ישראל עם עבירות,המהירות, זאת דווקא עבירה שהגיוני ומוצדק להקפיד על אכיפתה. מה שכן מעצבן הוא הוא יצר החוצפה של נהגי המוניות שצופרים ונדבקים אליך כשעולים על נתצ לצורך פנייה. אבל יותר מזה, אני שונא את הערס התורן שעוקף מימין באמצעות הנתצ. בבונים לא נחשבים תחבורה ציבורית.

פורסם

אני מברך את משטרת ישראל שתתחיל לאכוף את החוק הזה. אני בטוח שמהר מאוד עם ישראל ילמד איפה יש מצלמות כאלה ואיפה לא וימנע מלעלות על נת"צ איפה שיש מצלמות כאלה. (לצערי במקום פשוט לא לנסוע בנתיב של תחבורה ציבורית)

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
בבונים לא נחשבים תחבורה ציבורית.

הם מוגדרים כתחלואה ציבורית.

אני מברך על הצעד הזה, רק מפחד שהמצלמות לא ימוקמו כראוי - יש מקומות בהם נתיבי הפניה ימינה דורשים השתלבות לנת"צ, יש לאפשר במקומות כאלה מספיק כביש להשתלבות. ראו לדוגמא את את הפניה מדרך בגין לדרך השלום (אם באים מדרום), את המסגר פינת יצחק שדה ויש עוד הרבה.

חוץ מזה - לעניות דעתי יש צורך להקטין את תנועת התחבורה הציבורית בנתיבים הרגילים, אחרת זה פשוט לא בסדר. רוב המוניות משתמשות בנת"צ כנתיב חיתוך ולא לתנועה רגילה. גם לא מעט אוטובוסים עושים את הטריק הזה.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• תוכן חדש...