Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן האחרון מצאתי את עצמי משוטט זמן רב באתר של DX עד שבסוף ננעלתי על נגן MP5 מסויים. הביקורות שגוגל הניב נראו טובות אז החלטתי ללכת על זה. הבעיה החלה כאשר הבנתי שכאשר מחיר החבילה הוא מעל ל50$ חובה לשלם מכס, מחיר הנגן הוא 85$ כולל משלוח. לא הצלחתי למצוא באתר המכס פרטים בנושא הנגנים.

אשמח אם מישהו יאיר את עיניי בנושא התשלום למכס.

פורסם

לאחר חיטוט עיקש, למדתי כי לווקמנים למיניהם ישנו מס כללי של 16%, כלומר אין מכס אלא מע"מ בלבד. אשמח אם מישהו יתקן אותי לפני שאבצע שגיאה פזיזה.

על פניו האתר נראה מאוד אמין, האם יש מישהו שיצא לו להתקל בבעיות עם DX?

למישהו יש נסיון עם תוצרת חברת BENSS?

פורסם

כי גם לי יצא להזמין נגן מחול וזה מה שלקחו לי בעבר

בדיקה בערך 200+-

אבל לא נראה לי שיבדקו לך בכלל כי אתה מזמין מאתר אינטרנט DX ולא מאיזה אדם פרטי בטיזינאבי

פורסם

לא סביר שתשלם משהו, כיוון ש-DX לא מפרטים את תוכן החבילה על גבי שום טופס שקשור אליה, וגם רושמים מחיר אקראי מתחת ל50 דולר. כל זה רשום באתר שלהם.

לפי מה ששמעתי מאנשים שהזמינו מהאתר הנ"ל, אף אחד מהם לא שילם מכס, מע"מ ושאר ירקות. האתר מאוד אמין וניתן לשלם רק דרך paypal שלפי דעתי מהווה יתרון משמעותי.

בהצלחה עם הנגן, מקווה שתהנה ממנו.

פורסם

הזמנתי כבר הרבה דברים מ-DX, והם רושמים בטופס שזאת מתנה והסכום תמיד נע סביב 10-20$

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

תודה על התוספות חברים.

שאלה נוספת, גיחה קצרה לאיביי גילתה לי כי ישנו סיכוי לרכוש ארקוס 605 30 GB במחירים הנעים סביב ה100-120 דולר.

האם ארקוס הינה באמת חברה ברמה כל כך גבוהה כמו שנראה?

על אילו מכשירי מולטימדיה דומים עד מחיר 500 ש"ח תוכלו להמליץ לי?

פורסם

ארקוס מצויינים, מנסיון עם 3 נגנים שונים שלהם.

ולגבי DX, הזמנתי משם שטויות בסך של יותר מ1500 ש"ח, והם תמיד יוצאים בסדר גמור, ואף פעם לא כותבים את המחיר האמיתי D:

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

אני יודע שהם מצויינים, ומכשירי הדגל שלהם לא פחות מחלומיים (ארקוס 9 למשל) ואני בטוח שישארו רלוונטיים עוד שנים רבות. השאלה היא האם יש חברות מתחרות עם תג מחיר נמוך יותר?

מחיר נגן סיני עם מסך 4.3 INC ו8 GB מחברה יחסית מסודרת עולה 85$, מאיביי אפשר לרכוש ארקוס 605 30GB בכ100$(לא בטוח לגבי חדש אבל משומש אפשר למצוא גם ב85$).

מצאתי את האתר www.umpcportal.com שאמנם מדבר רק על שיא הטכנולוגיה אבל בהחלט נותן מושג על הכרישים בשוק, הבעיה שחלק נכבד מהחברות לא מוכרות על ידי איביי. (וזה לאחר שנשים בצד מחירים שערורייתיים כמו מכשיר מולטימדיה משנת 2006 שעולה נכון להיות 1300$).

פורסם

אם זה משהו שאתה הולך להשתמש בו הרבה זמן, אני חושב שחבל לנסות ולחסוך כמה אחוזים מהמחיר, כי אתה תמשיך להתחרט על זה.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

כשהחלטתי לרכוש נגן חדש (לאחר שנתיים שימוש בטלפון שכל 4-6 חודשים היה שורף לי כרטיס זיכרון חדש), הקצבתי לטובת המטרה הזאת תקציב של 500 ש"ח לאחר שלמרבה שמחתי גיליתי שבארץ בסכום כזה אפשר לרכוש אולי נגן MP4 של חברה סבירה החלטתי לזנוח את הרעיון עד שחבר סיפר לי בהתלהבות שאבא שלו קנה GPS משוכלל במחיר סמלי לחלוטין מDX והוא ממלא מקום של אחד מאוד יקר ויש לציין שבהצלחה יתרה כבר למעלה משנה.

מעבר קצר על הסחורה בDX הציב אותי על הנגן שעבורו נפתח השירשור ותמורת 400 שקלים זאת נראתה בתור העסקה הכי כדאית, עד שנכנסתי לאיביי לראות את המחיר של הנגן והחלטתי לבדוק מה מחירי הארקוסים למיניהם בחו"ל, כשעיכלתי שבמחיר של 500 ש"ח ישנה אפשרות לרכוש ארקוס 605...:shock:

אני לא מנסה לחסוך לא שקלים, לא דולרים ובטח ובטח שלא אחוזים. אני מנסה למצוא את העסקה הכי משתלמת ואמנם מחיר הארקוס מאוד מפתה אבל ישנן עוד חברות בשוק מלבדם, חלקן מציעות איכות ורמה שלא נופלת מהם ולעיתים בתגי מחיר שונים לטובה ולרעה, התקציב נקבע, גם הגמישות שלי מהתקציב, אני רק מנסה להתאים את החבילה הכי טובה.

• תוכן חדש...