Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת ויעוץ- פיג'ו 306

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכלום

זקוק לעזרתכם המהירה אני נמצא בצומת דרכים מאוד קרטית

אני לפני קניית רכב שמוגדר כמציאה אך אני מעוניין לדעת ולקבל חוות דעת על הרכב מאנשים שיש להם אותו או מכאלה

שהתנסו ומאנשים שמכירים את הרכב בבקשה ממכם רק שזה יהיה ממי שבאמת יודע ולא סתם משמועות

מצאתי פיג'ו 306 שנת 99 יד ראשונה שמטופלת בחברה בלבד הרכב עשה 80 אלף ק"מ הוא לא נוסע בשבתות וחגים (אדם דתי)

ואפשר להגיד שזה נדיר למצוא רכב כזה הבן אדם שומר לי על האוטו כי הוא ממתין לקבלת הרכב החדש שהוא הזמין מהחברה

שאלתי היא מה אתם אומרים על רכב זה? לקנות לא לקנות? מה אתם אומרים על פיג'ו בכלל? מה צריכת הדלק של רכב כזה?

טיפולים אחזקה שוטפת??? ואשמח לקבל כל פרט ומידע בבקשה זה חשוב לי

תודה מראש

פורסם

הרכבים האלו הם לא ממש תמיד מציאה.

תבדוק אם האוטו נכנס לטיפול (עם קבלות) כל שנה ועשה טיימינג כל 3 שנים והחליף צמיגים בתדירות הנאותה.

לא פעם שמעתי על רכבים כאלו ורובם היו מטופלים לפי קילומטראז כלומר - מוזנחים ועומדים רוב הזמן.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

חבר קרוב מרזיק ב306, הבעיות חשמל חוגגות כמה שהוא לא מנסה לטפל תמיד זה דופק בדלת האחורית..

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

ואני לעומת סמארט קופה , במקרה החזקתי אחת , ולא היתה לי בעיית חשמל אחת , אז מה זה אומר?

אין שום דבר מתוחכם או רגיש במיוחד במערכות חשמל שלהן , אולי האשמה היא בהתקנות מקומיות ? (אזעקות , חלונות חשמל , מערכות ... )

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם
באיזה מנוע וגיר מדובר?

מדובר במנוע 1800 דגם סופר סלון (הצורה הקטנה ולא המרובעת) גיר אוטומט

הרכב מטופל בחברה ויש ספר טיפולים ענק עם כל מה שצריך רצועות בוכנות שמנים פילטרים וכו'

טיימניג הרכב עבר לפני חודש כאשר הגיע ל80 אלף קילומטר הרכב נכון להיום עומד על 80942 ק"מ

פורסם

בוכנות לא נמצאות בשום טיפול סטנדרטי - ואם החליפו אותן - משהו לא היה בסדר עם המנוע (בצורה רצינית - לא רק איזה התחממות או החלפת אטם).

מה גם שלא ענית אם בדקת אם הטיפולים הם לפי זמן (כל שנה) ולא לפי קילומטראז' (כל 15K).

לגבי ה1.8 - מנוע לא מומלץ - חפש 1.6

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם
מדובר במנוע 1800 דגם סופר סלון (הצורה הקטנה ולא המרובעת) גיר אוטומט

סתם מתוך סקרנות, הרכב המדובר נמצא בפתח תקווה?

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
בוכנות לא נמצאות בשום טיפול סטנדרטי - ואם החליפו אותן - משהו לא היה בסדר עם המנוע (בצורה רצינית - לא רק איזה התחממות או החלפת אטם).

מה גם שלא ענית אם בדקת אם הטיפולים הם לפי זמן (כל שנה) ולא לפי קילומטראז' (כל 15K).

לגבי ה1.8 - מנוע לא מומלץ - חפש 1.6

ליביו

על דברי מריו:

1. צודק - בדיקת טיפולים תקופתית הינה חיונית, הוראות היצרן הן 15K או שנה, מה שקודם!

2. צודק - טיפול בבוכנות??? אין טיפול תקופתי כזה! רצועות ובוכנות באותו משפט??? או שיש לך טעות או שיש כאן משהו ששומר נפשו ירחק.

3. טועה - מנוע 1.8 (XU7 I4) מומלץ ביותר, דווקא (TU5) נחשב לפחות מוצלח. המנועים המוצלחים ביותר מהסדרות הנ"ל הם XU10 שב 306XSi וב- Citroen Volcane 2.0i, ומנגד דווקא מנוע ה 1.4L שהותקן במכוניות PSA הנ"ל (מנוע TU3).

עומר

פורסם

ה1.8 נחשב (ולא סתם) אחד המנועים הגרועים בסידרה (וזה 8V לא 16V כמו בסיטרואנים המקבילות) , גם מבחינת אמינות וגם מבחינת צריכת דלק וגם מבחינת תרומה לנפח.

אתה חושב אחרת - לבריאות, מניסיונם של חברים שלי - אצל רובם ה1.8 עשה צרות באיזשהו שלב.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

בעברי 306 1600, 1800 וכיום הנבלה שבחתימה.

ה-1800 שהייתה לי נקנתה עם 70,000, ונמכרה עם 115,000 (שנת 94) והציגה אמינות סבירה לחלוטין. בעיית המנוע היחידה שהייתה לי (ודי נפוצה בדגמים האלו) הייתה צריכת שמן גבוהה יחסית, עקב בלאי בגומיות שסתומים. הרכב הרגיש חזק בצורה ניכרת מה-1600, בעיקר במומנט שהמנוע סיפק. אמנם, הרכב אינו מהיר אבסולוטית (ואפילו יחסית), אבל הוא מאוד נעים לנהיגה נמרצת. עם זאת, הגיר האוטומט יחסל כל נטייה שכזו.

גם ה-1600 וגם ה-1800 הציגו אמינות סבירה, אחת לא נכנסה למוסך יותר מאשר חברתה, אך עלויות הטיפולים למנוע הגדול יותר גבוהות בכ-10 אחוזים. בעיות חשמל זניחות כאלו ואחרות אכן קורות, אך לרוב מדובר במטרד יותר מאשר תקלה רצינית.

אני הייתי מעדיף את דגם ה-1800 עם גיר ידני (מבין שתי האופציות הנ"ל).

PUG-306 XSI MK2

פורסם
ה1.8 נחשב (ולא סתם) אחד המנועים הגרועים בסידרה (וזה 8V לא 16V כמו בסיטרואנים המקבילות) , גם מבחינת אמינות וגם מבחינת צריכת דלק וגם מבחינת תרומה לנפח.

אתה חושב אחרת - לבריאות, מניסיונם של חברים שלי - אצל רובם ה1.8 עשה צרות באיזשהו שלב.

ליביו

ליביו

חוות הדעת שלי מבוססת על שלושה ZX 1.8 8V ללא בעיות מיוחדות + חוות הדעת של המוסך שלי שראה מאות או אלפים כאלה.

עומר

פורסם

וחוות הדעת שלי מבוססת על 3-4 306 1.8ים , בקשר למוסך שהיה מטפל לי בזמנו באוטו, הוא אחד המורשים הגדולים ברשת.

אבל יאללה לבריאות, אני לא מתווכח למי יש יותר גדול על נושא כ"כ מטופש.

העיקר למי יש יותר כ"ס וגודש :)

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...