Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורולה 2006

lpelet
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני שוקל לקנות קורולה דגם 2006 ורציתי לדעת אם רצף התקלות האחרונות שמדובר עליהם רלוונטי גם לגבי רכב משנת 2006/2007?

פורסם

תעשה טובה סע לאט , ולא מאחורי או מלפני .

סע בעיקר בשבתות , ואם אפשר רק מ2 בלילה עד 6 בבוקר.

עם נורות אזהרה דלוקות בלבד.

לעצם השאלה : כל יום שעובר מתגלות עוד תקלות מוסתרות ברכבי טיןטה בכל השנים , אי אפשר לדעת איזה תקלה יש ברכב שאתה מחפש.

מה שבטוח שיש איזו תקלה סדרתית או תכנונית גם בשלך.

פורסם

יאריס - נובמבר 2005 עד ספטמבר 2009.

אוריס - אוקטובר 2006 עד דצמבר 2009.

וורסו - אוקטובר 2006 עד דצמבר 2009.

אוונסיס - נובמבר 2008 עד דצמבר 2009.

ראב4 - נובמבר 2005 עד נובמבר 2009.

קורולה - אוקטובר 2006 עד דצמבר 2009

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3845322,00.html

קורולה 2006 לא נכללת בקריאה לתיקון.

פורסם

האם בשנים הללו הבעיות עם המנוע טופלו?

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

בעיות בוצה במנוע היו ב03-04 , ב05 כבר לא היה.

נ.ב , מזל שיש לי קורולה 05, ללא בעיות בכלל טפו טפו :lol:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

shaulc ; העיקר נסעת עם הגולף שלך 6 פעמים למוסך בפתח תקווה :lol:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לפי דעתי אין תקלות בשנתון הנ"ל וגם אם היה איזשהו ריקול אז הוא בטח עבר עידכון תוכנה.

בחירה מוצלחת לרכב מעולה עם אמינות יוצאת דופן.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
לפי דעתי אין תקלות בשנתון הנ"ל וגם אם היה איזשהו ריקול אז הוא בטח עבר עידכון תוכנה.

בחירה מוצלחת לרכב מעולה עם אמינות יוצאת דופן.

ההודעות שלך שקשורות לטויוטה ולקורולה במיוחד,כולן נשמעות כמו הודעות של דובר טויוטה באופן די מוזר..

פורסם
shaulc ; העיקר נסעת עם הגולף שלך 6 פעמים למוסך בפתח תקווה :lol:

נכון אתה צודק

אבל זה כי המוסכניק הישראלי לא מסוגל :

1. להיות ישר .

2. לתקן.

3. להודות שטעה ואין בעיה.

אם קראתה את מה שכתבתי הבנתה שלא היתה לי שום בעיה ,בטח לא בעיה ביצור , אלה מוסכניק רעב ותאב בצע כסף.

חוץ מזה שהגיר בגולף מיוצר ביפן !!!! והוא לא גרמני !!! אלה מה שמורכב ומפותח בחברות היפניות !!!

פורסם

איפה ראיתה שכתבתי מילה על הגולף ?

אני חושב שגולף זה רכב טוב ואיכותי שאינו חף מבעיות , טיוטה זה "חברה " בעייתית .

התקלה בטיוטה זה לא דוושת הבלם אלה טיפול החברה בנושא והסתרת האמת מהציבור כדי להרויח ולגדול.

פורסם

החברה עשתה טעות. אז זה אומר שכל הטויוטות מ2003 עד היום הם זבל?

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...