Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברי הפורום שלום!

בקרוב, ולאחר כשנה, נכניס את הג'טה לטיפול ראשון. הרכב (קוד מנוע BSE) נסע עד כה כ-8000 ק'מ.

שאלותיי הינן:

1. מה עושים בטיפול ראשון (מבחינת החלפות בדיקות וכו') ?

2. האם יש קאצי'ם מיוחדים שלא כדאי (או כדאי) לבצע למרות שמציעים לך במוסך (או שמסתירים מהלקוח) ?

3. מבקש המלצה למוסכים אמינים (מוסכי יבואן) באיזור המרכז. אציין רק שהרכב הקודם (גולף) טופל ב'פליקס'.

תודה.

alfa 156 2.5.

פורסם
לחברי הפורום שלום!

בקרוב, ולאחר כשנה, נכניס את הג'טה לטיפול ראשון. הרכב (קוד מנוע BSE) נסע עד כה כ-8000 ק'מ.

שאלותיי הינן:

1. מה עושים בטיפול ראשון (מבחינת החלפות בדיקות וכו') ?

2. האם יש קאצי'ם מיוחדים שלא כדאי (או כדאי) לבצע למרות שמציעים לך במוסך (או שמסתירים מהלקוח) ?

3. מבקש המלצה למוסכים אמינים (מוסכי יבואן) באיזור המרכז. אציין רק שהרכב הקודם (גולף) טופל ב'פליקס'.

תודה.

שבת שלום,

1.מבחינת טיפול ראשון בד"כ ברוב המכוניות החדשות מחליפים פילטר שמן ושמן מנוע.בודקים לך את הצמיגים ואת דיסקיות הבלמים לשחיקה ורמות נוזל הקירור.מחזקים פה ושם ברגים אבל לא אמורים לעשות יותר מדי.

2.מבחינת הקאצ' צריך לבדוק איזה שמן שמים לך.עקב הטמפרטורות בארץ אני יודע שבד"כ עובדים על 10w30.אני ממליץ לקנות את השמן עצמאית אחרי בירור מול ספר הרכב כי מי יודע מה דוחפים לך במוסך היבואן (מבחינת איכות השמן והוזלת עלויות).כמו כן, מומלץ ללכת על שמן סינטטי מאיכות טובה כמו ROYAL PURPLE או AGIP או LM.

3.בנוגע למוסכים אני לא יכול להמליץ לך כל כך כי אין ברשותי רכב של VW..אם מישהו יכול להמליץ או שתוכל לחפש בפורום-אחלה.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

סליחה על הקפצת השרשור.

בעקבות המלצתו של רפי לין (רפי - רוב תודות לך !) - הגעתי היום למוסך תושיה לבצע את הטיפול.

התקבלתי בסבר פנים יפות וכל שאלותיי נענו לשביעות רצוני. בהזדמנות זו אני רוצה להודות לשני היניבים, על הסבלנות

שגילו, ועל הטיפול המסור. קצת יותר משעה - והייתי בחוץ גם אחרי שטיפה. מומלץ בחום !

ד"א - הידעתם (מברור במוסך) שהחלפת חגורת טיימינג, אינה מוגבלת יותר בזמן (לפי הוראות יצרן) - אלא רק בקילומטראז' ?

(120K).

ושוב, תודה לכולם.

alfa 156 2.5.

פורסם
סליחה על הקפצת השרשור.

בעקבות המלצתו של רפי לין (רפי - רוב תודות לך !) - הגעתי היום למוסך תושיה לבצע את הטיפול.

התקבלתי בסבר פנים יפות וכל שאלותיי נענו לשביעות רצוני. בהזדמנות זו אני רוצה להודות לשני היניבים, על הסבלנות

שגילו, ועל הטיפול המסור. קצת יותר משעה - והייתי בחוץ גם אחרי שטיפה. מומלץ בחום !

ד"א - הידעתם (מברור במוסך) שהחלפת חגורת טיימינג, אינה מוגבלת יותר בזמן (לפי הוראות יצרן) - אלא רק בקילומטראז' ?

(120K).

ושוב, תודה לכולם.

עד כמה שזכור לי משנת 1997 לעולם לא הייתה הנחיה של הייצרן להחליף את רצועת התיזמון לאחר X שנים אלא רק לפי כמות הנסועה. ההנחייה להחליף את הרצועה לאחר X שנים היא פרי מוחם הכללי של צ'מפיון מוטורס בטענה שהאקלים בארץ גורם להתייבשות הרצועה ולכן יש להחליפה אחרי X שנים.

אני החלפתי את רצועת התיזמון בגולף דור 4 מנוע AKL רק לאחר 5.5 שנים ולהפתעתי הרצועה הייתה במצב מצויין חוץ מאשר סדקים קטנים בחלקה הפנימי.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...