Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי כמו שכבר בהמון אשכולות נאמר כאן כבר, קשה לקנות רכב יד 2 במצב נורמלי או טוב במחירים שהם לא אסטרונומיים.

מה גם שעם כל הסוחרים שמסתובבים ביד 2 כבר מאוד קשה לדעת ממי אתה קונה, מה אתה קונה, ובאיזה מצב.

החיפוש שלי מתבצע אחר רכב קטן חסכוני ואמין. היופי והמהירות כבר ירדו לי מהמטרות לשנה-שנתיים הקרובות, אני במסע חיסכון והתייעלות.

הכיוונים שאני בודק כרגע הם פיג'ו 205, סיטרואן סקסו דיזל, סיאט איביזה, פיאט אונו וכו'. והרכבים האלו לא נמצאים במצב מי יודע מה בשנים שהתמחור שלי מציע. הייתי רוצה לקבל הצעות לרכבים שאולי עדין לא חשבתי עליהם ובאמת שלא מענין אותי איך הם נראים או כמה זמן לוקח להם להגיע למאה! חסכונית, קומפקטית ואמינה! אין לי שום בעיה עם מנועי 1000 סמ"ק, אני לא הולך לסוע לאילת עם הרכב בשנתיים הקרובות.

תודה רבה ואחלה לילה.

The difference between a man and a boy is the price of the toy.

פורסם

אם תוסיף עוד 5-6, תוכל למצוא יונדאי גטס 2000 ומשהו ידנית. או פונטו ידנית שנה מעל ולא תצטרך להסתכל על כל הרכבים מעשור קודם.

מיישר קו עם כללי החתימה באתר, כעת החתימה שלי לא עקומה.

פורסם

ב15 אתה יכול לקנות בקלות פונטו שנת 2000 כמו שלי ולעשות לה יישור קו מלא מאוד שיעשה לך אוטו אמין להרבה זמן.

אתה יוצא עם אוטו מסודר לגמריי עם כל האיבזור (רוב השנת 2000 מאובזרות אל תקנה דגם מעפן) חסכוני ונראה טוב... זה בדיוק מה שאני עשיתי.

מצד שני יש פונטו ספייס 2001 בכמה "גרושים" יותר, האוטו יותר בטיחותי (4 כוכבים לעומת 2) אבל חוץ מהבטיחות, הישנה דיי עדיפה לפי דעתי. עיצוב פנימי הרבה יותר יפה, הגה הידראולי ולא חשמלי.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

קשה מאוד למצוא את הרכבים האלה בלי קולומטרז' מטורף או יד 7 ומעלה, או עברו ליסינג/חברה. אצלי הדברים האלה משחקים תפקיד מאוד חשוב. כי זה לא רכב שאני הולך למכור מחר מחרתיים הוא ישרת אותי לפחות שנתיים אם לא יותר.

The difference between a man and a boy is the price of the toy.

• תוכן חדש...