Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

ברשותי דייטסו שרייד 93 אוטומטית

עברה 150 אלף קמ

לפני שנתיים הוחלף המנוע ברכב על ידי הבעלים הקודמים של הרכב ואני לא יודע מתי הוחלף הטיימנג.

ברצוני רק לברר האם כאשר מחליפים את המנוע זה בהכרח אומר שגם החליפו את רצועת הטיימינג משאבת המים והמיסבי השמן?

תודה רבה!

פורסם

לא בהכרח בכלל.

בשביל השקט הנפשי שלך תחליף ותתחיל ספירה עצמאית משלך.

במידת הצורך גם מחזירי שמן.

בהצלחה.

פורסם

בדרך כלל מחליפים,אבל יש סיכוי לא קטן שהבעלים הקודמים חסך מעט ולא עשה עד הסוף את הטיפול.כך או כך אם עברו שנתיים ומעלה אתה גם ככה קרוב להחלפה (מומלץ כל 3 שנים)וכמו שנאמר,בשביל השקט שלך תחליף רצועה,תבדוק מחזירי שמן,מותחנים,משאבת מים וכו'.

פורסם

שלום

תודה רבה למגיבים.

העניין הוא שבאיזה מוסך רוצים ממני 700 שח להחלפה של הטיימנג בלבד ואמרו לי שזה יגיע כנראה לסביבות ה 1000 (החלפת משאבת מים וכו) .

כרגע אני רוצה לחסוך את הכסף הזה והייתי כן רוצה למשוך את המועד, רציתי לדעת מה הסיכון בזה, המוסכניק אמר שברגע שהרצועה נקרעת יש שתי אופציות , אחת שרק הרצועה נקרעת ומזמינים גרר ועושים טיימינג ואופצייה שנייה שהבוכנות נתקעות או משהו כזה וכל המנוע הולך לעולמו ואז צריך להחליף גם מנוע וגם טיימנג( לא כל כך משתלם חחח)

האם יש צדק בדבריו?

פורסם

החלפת מנוע זה באיזור ה4000 שקל פלוס מינוס. כולל עבודה, טיימינג וטיפול על הדרך. (וגם אחריות אם יודעים למי ללכת)

טיימינג זה 1000 גג ... תעשה את החישוב לבד מה עדיף.

מצד שני - תמיד אפשר ליצור קשר עם הבחור שקנית ממנו את הרכב, או לדלות בדרכים יצירתיות את שם המוסך ולברר מה באמת קרה בהחלפת מנוע.

Of all the things I've lost, I miss my mind the most

• תוכן חדש...