Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישראל - התקנה יפהיפיה

השימוש בסופיות בכל מקום אפשרי.

הבידוד ההדוק על הדלתות.

הגימור היפה של פלטת המגברים וסידור החיווט.

העבודה המדורגת על הצדדים של הרכב ופירוק מושבי הנוסעים לפי הצורך.

על עבודת הפיבר שברור שהיא תהיה מוגמרת ברמה גבוהה בסופו של דבר.

ואחרון חביב - על התחפושת ועל רוח החג :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה לכולם באמת יצא מעולה.

לגבי המגבר הוא לא מותקן הפוך פשוט צריך להפוך לו את הפלטה (שכחתי):-D

לגבי הגימור אני עדיין מתלבט אבל בכיוון של בד דומה לדיפון של הרכב.

מיכאל.

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

יצא עבודה יפה מאוד,כל הכבוד ישראל אין עליך.

הבן אדם פשוט עבד מבוקר עד הלילה ללא הפסקות.

לדעתי שומעים מדהים,וגם את ההתקנה שלי ללא ספק תהיה אצל ישראל.

מיכאל תתחדש ויאלה להביא כבר זאפקו!

פורסם

אין ישראל אתה פשוט מלך!

באמת כל הכבוד,ההתעסקות עם כל פרט ופרט...פשוט מדהים.

רק לי אתה לא דואג :(

מיכאל, תתחדש גבר, אני בטוח שאתה מרוצה עד הגג

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

ישראל כבר אמרתי לך מה אני חושב עלייך.. =]

מיכאל תתחדש ותהנה על ההתקנה המושקעת.. קבל ח"ח גם אני לא מזמן הייתי "קורבן" להתקנה של ישראל:wink:

אז.. קבענו במפגש דרום הקרוב?

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

מבחינתי המשיח כבר כאן.:wink: איפה,איפה היית ישראל כשהייתי צריך אותך?

התמונות מוכרות כל כך.אינכם מבינים כמה צודק הבחור על "הברכות" המגיעות לצרפתים שמסבכים את החיים.

גם אני בעל מגאן .מהתמונות המוצגות יש כנראה קצת שוני בין המכוניות לפחות בשני מקומות אבל זה ממש לא מהותי כנראה.

בכל אופן-ישראל , כוכבך זורח בעיקביות מעל שמי הפורום ורק מחזק אותך ואת ידיך האמונות על מלאכת הקודש שאתה מבצע.אתה אריה באופייך ובעבודתך...:wink: וזכור תמיד מהיכן הגעת ולאן ממשיכים.(הבנת אותי נכון?)

ולבעל הרכב-מזל טוב.רכיבים מצויינים ובתקווה לזכות סוף סוף לשמוע במגאן מערכת טובה.

תתחדש!

ליאור

פורסם

ישראל כל הכבוד

כיף לראות שבן אדם מיום ליום מצליח יותר ויותר והופך להיות מתקין על!

כיף לי מאוד לראות את העבודות היפות שאתה עושה ומשקיע בהם הכי הרבה שאתה יכול

אם זה בהתקנה גימור ובעיקר מקצועיות. תמשיך כך אולי יבוא היום ותיהיה מתקין גדול כמוני.:lol:

אלמוג שרון.

:evil:SEAT IBIZA CUPRA-R:evil:

פורסם

ליאור ידידי אני הייתי פה :-P אל תידאג כבר דיברנו על זה מאיפה הגעתי ולאן ממשיכים וגם לך מגיעה תודה רבה באמת מכל הלב

מיכאל אני שמח שאתה מרוצה ועוד יותר שמח שאבא שלך יותר מרוצה ממך:-)

ובקיצור תתחדש ותהנה {ובפעם הבאה תקום בזמן לא לאחר:wink:}

תודה לכל המפרגנים

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

תודה לכולם על הפרגון...

ישראל תאמין לי שגם אני לא חשבתי שאבא שלי יאהב את המערכת יותר ממני,טוב אולי לא יותר ממני,אבל מספיק כדי לפרגן לי על זה שעשיתי את זה ולך על העבודה,ולהיכנס בוויליום לשכונה:lol: מי היה מאמין אבא שלי חחח...

וגל אני מקווה שאני יגיע למפגש דרום הקרוב(אני ממש רוצה סוף סוף שבת נכנסת בשעה קצת יותר נורמלית זה היה פשוט סיוט עד עכשיו)אבל אני מתגייס ביום ראשון שאחרי המפגש, אז זה קצת בעיה הייתי אומר,אבל עד אז יהיה בסדר אני מאמין)

לגבי הגימור עדיין לא החלטתי ישראל נעשה קרבון וזהו:wink:

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

תתחדש.

אני שמח בשבילך ובשביל אבא שלך שאתם שמחים ומרוצים, וכל הכבוד לישראל על ההשקעה ועל התוצאה.

אך אם תכנס לשכונה תמיד בווליום, לא ייקח זמן רב מדי עד שתאלץ לרכוש ציוד חדש ולחזור לישראל שיתקין שוב ועל הדרך יתקן את הנזקים שהגנבים ביצעו ברכב כשפרצו לך אותו.

חבל.

פורסם

צביקה,האמת כבר קרה לי שפרצו לי לרכב ושברו שמשה,אבל אז בזמנו גנבו רק רדיו טייפ

אני כבר אמרתי לאבא שלי שינמיך בכניסה לשכונה כדי לא למשוך יותר מדיי "עיניים"

וגם אני ברכב הקודם אף פעם לא הייתי נכנס בוויליום גבוהה לשכונה...

בכל מקרה תודה על הדאגה.

מיכאל.

מיכאל.

• תוכן חדש...