Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קניתי לפני כ 3 שבועות מאזדה 3 comfort האצ'בק. אני מתדלק אותו כבר בפעם השלישית כאשר בין תדלוק לתדלוק בקושי הרכב עובר 390 ק"מ, כמובן שיש עוד דלק במיכל, אני לא זוכר את הכמות המדויקת של הליטרים כאשר אני מתדלק אבל כמדומני זה בסביבות ה 48-50 ליטר(אני אוודא בדיוק מה הכמות בתדלוק הבא, (מחשב הדרך מראה שנשאר לי עוד בסביבות ה 20 ק"מ לכמות הדלק שיש במיכל לפני התדלוק. קראתי ובדקתי את נושא צריכת הדלק, אני יודע שזה לא הרכב הכי חסכוני בעולם, נהפוכו, אבל הייתכן שמיכל מלא ברכב חדש משנת 2010 מספיק לכ 400 ק"מ?????? ע"פ החישוב שלי ולפי מה שהיצרן מפרסם מיכל דלק מלא בנסיעה משולבת אמור להספיק לכ 550 ק"מ ואפילו יותר מזה. הנסיעות שאני עושה הן בעיקר בעיר אבל אני נוסע מחוץ לעיר לפחות פעם בשבוע.

אשמח לתובנות החברים, העם זה תקין, העם צריך לשים את הרכב במוסך?

תודה.

פורסם

אני יודע שזה לא מדוייק אבל זה מאוד קרוב, בכל מקרה במידע וזאת הכמות הנכונה העם זה תקין?

פורסם

מה אופי הנסיעות שלך ?

עירוני \ בין עירוני ?

איך נהגת ברכב במהלך 1500 ק"מ הראשונים שלו ?

כמה נוסעים ברכב בדרך קבע ?

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אני נוסע בעיקר בעיר, הנסיעה לפי דעתי די חסכונית, בלי לנסוע מהר או בסלדים גבוהים.כמו שציינתי לפחות פעם בשבוע אני נוסע מחוץ לעיר.

הרכב עוד לא הגיעה אפילו ל 1000 ק"מ.

בד"כ 2 אנשים ברכב.

אני חייב לציין שלפני כן הייתה לי הונדה סיביק שנת 2005, שעכשיו היא אצל ההורים, שעושה עד עכשיו בממוצע בין 550-600 קמ למיכל דלק של 50 ליטר ואותו אופי הנהיגה בדיוק.

פורסם

מצחיק איך אנחנו (הישראלים) מתעסקים לא מעט בצריכת הדלק, אבל רובנו הכמעו מוחלט ממשיך לנהוג כברירת מחדל אך ורק על רכבים אוטומתים. באירופה הרוב הכמעט מוחלט של הרכבים הם ידנים (גם לא מעט בארה"ב תתפלאו). תחשבו על כמויות הדלק הכוללות שחוסכים שם.

איך נהיינו כאלה עצלנים וחסרי מודעות... העיקר שאנחנו יודעים להתווכח ולהתמקח על כל שקל בכל שאר התחומים.

פורסם

מה שעוד מצחיק שאנו ממשיכים להתלונן ולשלם מחיר אסטרונומי של קרוב ל7 ש"ח לליטר.

אם זה היה קורה בארה"ב היתה ניתנת הוראה לכל הרכבים לא להכנס לשום תחנות דלק ביום מסויים ותוך 24 שעות המחיר היה צונח ביותר מ-50 אחוז.

מה שדבילי בארץ שלא עושים כלום , אלא לפני שהדלק עולה - ב30 לחודש ב10 בלילה כולם נוהרים לתדלק כדי לדפוק את המערכת ולהרוויח 5 ש"ח בתדלוק , אבל מעבר לזה כלום.

אם יום אחד אף רכב לא יכנס לתדלק, המחיר ירד ל4 ש"ח לליטר.

פורסם
מצחיק איך אנחנו (הישראלים) מתעסקים לא מעט בצריכת הדלק, אבל רובנו הכמעו מוחלט ממשיך לנהוג כברירת מחדל אך ורק על רכבים אוטומתים. באירופה הרוב הכמעט מוחלט של הרכבים הם ידנים (גם לא מעט בארה"ב תתפלאו). תחשבו על כמויות הדלק הכוללות שחוסכים שם.

איך נהיינו כאלה עצלנים וחסרי מודעות... העיקר שאנחנו יודעים להתווכח ולהתמקח על כל שקל בכל שאר התחומים.

מה הקשר בין מה שענית לבין השאלה של פותח השירשור ?

איפה קראת שהוא מחפש לחסוך בדלק ?

אם היית טיפה יותר פיקח היית שם לב שהבחור מעלה פה בעיה שהאוטו "שותה" יותר דלק מהמוצהר

והכמות דלק שהאוטו צורך היא לא ממש היגיונית לפי מה שהוא העלה פה.

פעם הבאה תיקרא שוב את ההודעה לפני שאתה עונה,זה עדיף לך ולכולנו.

לפי דעתי אין בעיה ברכב מכיוון שהוא חדש,מאוד ייתכן שאופי הנהיגה והנסיעה בתחום דרך עירוני הוא הסיבה לכך.

jony man

אתה מסוגל לארגן קבוצה גדולה מספיק של אנשים שיעשו מעשה שכזה ???

אני לא מסוגל לכן אני גם לא מנסה

לשבת ולרשום דברים באינטרנט זה לא עוזר

תקום,תדבר,ותדבר חזק ותעשה,אולי זה יעזור..

מי שלא מסוגל,לא מדבר

פורסם

הלוואי וזה היה באמת אפשרי, אבל הרי זה ידוע שהצרכנים בארץ הם החלשים והם מעדיפים לשלם מאשר לקום ולהילחם....

אין שום אגודה או ארגון רציני אשר מוכן לקחת את המלחמה הזאת עליו והלוואי שהיה אז עד שלא יהיה אז אכן אני

משתדל לחסוך כל שקל, כי כסף במדינתנו לא בא בקלות.....

פורסם

billabong, תודה על התשובה.

אתה חושב שזה בגלל שהרכב חדש? מכיוון שאפילו רכב כמו מאזדה 3 שהוא לא חסכוני בדלק לא אמור לשתות אותו בצורה כזאת....

זה נראה לי קצת מוזר, בכל מקרה העם לתת לו עוד זמן על הכביש או שכדאי לעשות לו בדיקה במוסך?

תודה.

פורסם

אם תיקח את האוטו למוסך הם בטח יגידו לך שסגנון הנהיגה שלך הוא הגורם לכך,או משהו בסגנון

כי אין לו עוד חודש על הכביש.

לא יודע אם יש קשר לזה שהאוטו חדש ובגלל זה הצריכת דלק שלו גבוהה,

לפי דעתי בשביל הראש שקט תמלא מיכל מלא ותעשה נסיעה בין-עירונית,כביש החוף למשל,באיזור ה100 ק"מ+-,

נסיעה מנהלתית של עד 100 קמ"ש לא יותר,

ואז תדלק שוב ותראה כמה ליטרים תידלקת בפעם השנייה לחלק לק"מ שנסעת...אולי תראה תוצאות שירגיעו אותך.

לפי דעתי בגלל שאתה נוסע בתוך העיר היא הסיבה לתצרוכת הגבוהה.

ותקווה לשמוע תגובות מעוד אנשים בעלי מאזה 3 2010

מה שכן שמתי לב שלא ציינת את הנפח מנוע,ותבדוק בספר רכב גם את נפח המיכל דלק.

בהצלחה

פורסם

1) קודם כל בצע מדידה מדוייקת.

2) רכב חדש צורך יותר לפי שהמנוע "נפתח".

3) ה 3 ידועה כלא חסכונית כלכך.

4) תמשיכו לצחוק על הטויוטה הרובוטית שעושה 1-13.5.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

תודה על העצות, אני בהחלט אבדוק את הרכב בשיטה שהציעה billabong ונראה מה התוצאות.

נ.ב

הרכב הוא 1.6, המיכל הוא 55 ליטר.

פורסם
מה אופי הנסיעות שלך ?

עירוני \ בין עירוני ?

איך נהגת ברכב במהלך 1500 ק"מ הראשונים שלו ?

כמה נוסעים ברכב בדרך קבע ?

גם לי יש מאזדה 3 חדשה(מנוע 2 ליטר) וגם אצלי הצריכה גבוה מאוד, בסביבות ה9 ק"מ לליטר

פורסם
תודה על העצות, אני בהחלט אבדוק את הרכב בשיטה שהציעה billabong ונראה מה התוצאות.

נ.ב

הרכב הוא 1.6, המיכל הוא 55 ליטר.

מציע לך למלא גם תוסף לדלק דבר שלא יזיק לרכב ואולי יפחית את טחינת הדלק של הרכב.

בכל מקרה תנסה :)

• תוכן חדש...