Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הכניסה צריכה להיות מאוד מרשימה כשאני יוביל בראש.

כול המכוניות הן לבנות מגעילות רק שלי בורדו קטלני. 8)

תביאו מצלמה. :lol::lol::lol::lol:

במיוחד הכונסי-פלסטיק המודבקים והאורות בשפריצרים הם שעושים את האפקט של ה"וואוו" :lol:

:mm_tongu:

נגעת בנקודה רגישה.

אם היתי יכול להוריד אותם אז היתי מוריד הכל.

:lol::lol::lol::lol:

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אחד מחברי הריסריים היו לו גם קונסי פלסטיק מדבקה כמו שלי.

באחד המפגשים קלטתי אותו מנסה להוריד אותם.......

הקיצר אמרתי לו שהוא לא יצליח וישאר לו סימן.........

באותו רגע הוא הוריד אותם...... התבאס........והוא עם הסימנים ועם השריטות עד היום.

כדי להוריד אותם מבלי שישאר סימן ,צריך ללכת למקום מסודר כמו "אוטו פיקס".

הלדים כבר ירד לי החשק להוריד משום שאני לא מוצא שפריצרים שחורים רגילים(לא משנה איזה אוטו)בפרוקיה.

נחכה למשכורת ואז נראה אם יהיה כסף להוריד את השפריצרים ואת הקונסים.

פורסם
ביום ששי הקרוב, ה 27/12/2002, בשעה 15:00 במגרש החניה של אצטדיון האתלטיקה בהדר יוסף יתקיים מפגש ראשון של מועדון PSI.

המפגש נועד לערוך היכרות בין החברים והמכוניות, לשוחח ולהעלות רעיונות להמשך פעילות המועדון.

למועדון רשומים כבר 65 חברים והיד עוד נטויה.

פרטים נוספים באתר האינטרנט של המועדון

http://www.psi.co.il

פרטי המפגש נמצאים גם בלוח הארועים של CarsForum.

באמת ג'רמי השאלה הנשאלת היא למה בעצם בהדר יוסף?

אני מבין את הצורך בבידול המפגש של מועדון PSI ממפגש הפורום הקבוע אבל לעומת זאת כאן אתה יוצר בידוד של מועדון PSI ממפגש הפורום וחבל, וזה מכמה סיבות.

גם כי בד"כ אתה לא תהיה במפגשים האלה, אם זה יהיה ליד מפגש מועדון הפורום אז אולי אנחנו נראה יותר את נוכחותינו שם ובכך יהיה ניהול למפגש PSI בכל זאת, וגם כי למעשה שמה נפגשים גם מועדון החמש וגם מועדון האימפרזה וזה נראה לי קצת יותר מדי לדחוף שמה את מועדון PSI.

אני מציע שאכן תקיימו את המפגש הזה, אני מאוד אשתדל (למרות שיש לי צפי די גדול להשאר שבת) להגיע למפגש הזה, ואני מאוד מקווה שמשמה תארגנו שיירה חזרה למפגש הפורום.

אני לא חושב שמועדון PSI צריך להבדל ממפגש הפורום בצורה שאחד יהיה במועדון החמש והשני בקניון רמת גן, זה מפורר את כל חברי המפגש ויוצר מחלוקת לאן ללכת.

Race Smart

פורסם

ליותם ולכל מי שהגיב

נכנסתם לטראומה, תרגעו קצת.

שום דבר לא יתפרק, כולה חבורה של כמה אנשים מתכנסים לפני המפגש, במקרה לכולם יש רכבים (רובם במוסך, PSA או לא). שום דבר לא מתפרק ולא נהרס.

מה, אם היו קובעים כמה אנשים לשבת בצ'ופה לפני המפגש, גם הייתם אומרים שהכל נהרס?

דבר אחרון, אני לא חושב שאנשי PSI צריכים "ניהול" של מישהו, זה מפגש של PSA, יושבים ומדברים (ומתכננים איך לשרוט קליאו ספורט).

אני בטוח שאני ילד מספיק גדול שלא צריך שינהלו אותו.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם
ליותם ולכל מי שהגיב

נכנסתם לתראומה, תרגעו קצת.

שום דבר לא יתפרק, כולה חבורה של כמה אנשים מתכנסים לפני המפגש, במקרה לכולם יש רכבים (רובם במוסך, PSA או לא). שום דבר לא מתפרק ולא נהרס.

דבר אחרון, אני לא חושב שאנשי PSI צריכים "ניהול" של מישהו, זה מפגש של PSA, יושבים ומדברים (ומתכננים איך לשרוט קליאו ספורט).

אני בטוח שאני ילד מספיק גדול שלא צריך שינהלו אותו.

טראומה? איזה טראומה? פצוע טראומה?

שניה דוקטור אני פורס טרוקר איך שאני מסיים לפרוס אינטובציה,

חוגד , פצוע חזה, פינת החייאה , אינטובציה פרוס ומוכן, דופק 130 חלש, פתחתי עליו שני ליינים של עירוי...

אה, מה, זה לא מבחן מסכם קורס חובשים?

סליחה.

רועי היקר שלום.

לא, לא נכנסתי לטראומה

כן, אני כן חושב שזה גורם מפלג

לא, אני לא חושב שאתה ילד קטן

כן, אני כן חושב שאתה צריך שינהלו אותך.

Race Smart

פורסם

אם זה המצב אני עוזב בזה הרגע את מועדון PSI.

אל תתפלאו אם כל בעלי הפיז'ו יקומו בבוקר ויגלו רכב מקולקל.......(אה...זה לא אשמתי בכלל :wink: )

פורסם

אל תתפלאו אם כל בעלי הפיז'ו יקומו בבוקר ויגלו רכב מקולקל.......(אה...זה לא אשמתי בכלל :wink: )

Look whose talking

פורסם

Look whos talking

חיכיתי לתגובה הזו,כמובן שהכל נאמר בצחוק ובמיוחד בקנאה.כשאתה מגיע למצב שאתה מקנא באמינות צרפתית טיפוסית,מצבך רע (כלומר מצבי... :? )

פורסם

תגידו לי, נפלתם על הראש??????

מה זה תאוריות הקונספירציה האלה?

קודם כל, CF זה לא מרכז העולם.

יש במועדון PSI הרבה חברים שאינם גולשים ב CF ושלא שמעו בכלל על CF.

לא מדובר כאן על מפגש אלטרנטיבי לר"ג, ובטח לא מפגש "מתחרה".

מועד המפגש נקבע לסופשבוע כי זה הזמן שבו אנשים פנויים.

חלק לא מבוטל מחברי PSI נוהגים להגיע למפגש באצטדיון ר"ג בששי אחה"צ, ואחד השיקולים בבחירת המקום והשעה, היא שאותם אנשים יוכלו לעבור ישירות ממפגש מועדון PSI למפגש באצטדיון ר"ג, מבלי שיהיה צורך בשתי נסיעות נפרדות, או קטע קישור ארוך בין המקומות.

אני בעצמי מתכוון להגיע לאצטדיון ר"ג אחרי המפגש של מועדון PSI.

אישית אני מעדיף שרק חברי מועדון PSI יגיעו לחניון של הדר יוסף. מדובר במפגש שנועד לחברי המועדון, ובאמת אין טעם לקיים כפל מפגשים של חברי הפורומים.

כמובן שהכניסה היא חופשית, וכל מי שרוצה להנות מקרבתן של עשרות יצירות מוטוריות משובחות מוזמן להגיע, גם אם יש לו רק קליאו ספורט... :D:wink::wink::wink:

וחוץ מזה, יותם - טעית במגרש. מפגש PSI יהיה בחניה הבאה אחרי זה של מועדון ה 5 לכיוון מזרח.

תסתכל במפה שבאתר.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

למקרה שלא הבנת - המפגש הזה לא יהיה מפגש קבוע!! זה מפגש חד פעמי בשעה ובתאריך הנקובים. הוא לא יהיה כל שבוע, כי אין טעם לעשות כזה מפגש כל שבוע. למועדון PSI יהיו, בתקווה, מפגשים משלו בימים שונים לצורך דברים שונים מלבד "סתם" להפגש.

זהו רק מפגש ראשוני ותו לא.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לא ,פשוט היינו מקבלים כאבי בטן עזים!

ואנחנו עוד נראה מי ישב לי על האוטו אני לא מתכוון לנקות אותו ..

איזה גשם בלאט!

:roll:

פורסם

אני ממש לא מבין על מה אתם כל כך כועסים מזה שמקיימים מפגש PSI ראשון.

א. תנו לנו להכיר את החברה עם הרכבים הצרפתים חוץ מהחברה הרגילים (לי כבר

נמאס מאימפרזות ומיני מריעין בישין, אני רוצה לראות את "האחים שלי").

ב. אני יודע שאני אחרי המפגש הזה ממשיך למפגש של CF

ג. אתם לא צריכים לקנא שאין לכם צרפתית, או שאולי יש לכם צרפתית, אבל לא

מהחברות הנכונות :mm_tongu: :turn-l: .

וכמו שג'רמי כתב, גם אתם מוזמנים לבוא לראות (אבל לא לגעת).

פורסם

איך שאני רואה את זה, ותתקנו אותי אם עני לא בכוון,

זה שמועדון PSI בא בסה"כ לגבש את בעלי הפז'ו בארץ לכדי מועדון בתוך כל כבוצות הפורומים.

הכל טוב ויפה ונאמרו פה כל מני דברים שיכול להיות שנכונים ויכול להיות שלא.

דעתי היא שקודם כל, כל הכבוד לאלו שמארגנים מועדון לבעלי פז'ו סיטרואן בארץ.

אבל שימו לב למה שקרה ברגע שהקימו את מועדון אימפרזות, הם נעלמו ממפגשי הפורומים לעולם קטן שלהם.

לדעתי אנחנו קבוצה קטנה בארץ של פורומים שחבל להתפצל והייתי אפילו שוף לשמור על מצב שכל הפורומים יחד נפגשים באותו מקום רק אם חלוקות פנימיות של קבוצות כגון רכבי פז'ו סיטרואן, רנו, סובארו, אלפא וכו.. אולי אפילו בחלוקה אזורית.

בכלל, אם אתם שואלים אותי, אני הייתי ממליץ לחפש משהו מעט מחוץ לגבולות העיר שבו יהיה מקום גדול יותר למפגד ללא "מתפרעים" לא רצויים.

זה בסה"כ רעיון לעתיד.

העניין של בידול שנראה כי מפריע לאנשים זה שבסוף אנחנו נתפצל להרבה קבוצות קטנות וכל אחד ימצא עצמו מתמרן בין 3 ל- 4 קבוצות ובסוף מתוך יאוש גם לזה לא יגיע.

בכל מקרה, שיהיה בהצלחה במפגש הראשון שלכם חברי מועדון PSI

פורסם
תגידו לי, נפלתם על הראש??????

מה זה תאוריות הקונספירציה האלה?

קודם כל, CF זה לא מרכז העולם.

יש במועדון PSI הרבה חברים שאינם גולשים ב CF ושלא שמעו בכלל על CF.

לא מדובר כאן על מפגש אלטרנטיבי לר"ג, ובטח לא מפגש "מתחרה".

אני סתם תוהה איפה ראית בשרשור הזה מישהו שרמז לקונספירציה כזאת?

נראה שהתיאוריה הנ"ל רק אצלך בראש, לא ראיתי מישהו שרמז לכך.

בעצם... אתה הראשון שהזכיר את זה.

עריכה: אני אתקן את עצמי. אולי דבריו של אלי גרמו לתחושה הזאת, למרות

שאני לא חושב שזאת הייתה כוונתו. בכל אופן, הוא מסוגל להתבטא בעצמו

ולכן אבלום פי בשלב זה.

• תוכן חדש...