Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום ששי הקרוב, ה 27/12/2002, בשעה 15:00 במגרש החניה של אצטדיון האתלטיקה בהדר יוסף יתקיים מפגש ראשון של מועדון PSI.

המפגש נועד לערוך היכרות בין החברים והמכוניות, לשוחח ולהעלות רעיונות להמשך פעילות המועדון.

למועדון רשומים כבר 65 חברים והיד עוד נטויה.

פרטים נוספים באתר האינטרנט של המועדון

http://www.psi.co.il

פרטי המפגש נמצאים גם בלוח הארועים של CarsForum.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפי דעתי מדובר באבסורד.

בכל מקרה כל חברי המועדון מגיעים למפגש יום שישי ב-16:30 באיצטדיון ר"ג.נראה כאילו המטרה היא פשוט לגרור את החברה של CARSFORUM רחוק ממפגשם הרגיל שבכל מקרה יהיו נוכחים בו אותם אנשים.עם הזמן או שאנשים יוותרו על המפגש,או על PSI,או שכל המפגש (בעקבות CF)יעתיק עצמו להדר יוסף שגם ככה משמש מקום נהדר (מועדון ה-5).במקום שיראו שלרכבי פיז'ו-סיטרואן הספורטיבים יש אנשים שמוכנים לפתוח בשבילן מועדון בגלל ההנעה והכייף וכך גם לחזק את התדמית והשוק של הרכבים (ואולי ליצור חשיפה שתעזור למועדון לגדול),אתה מרחיק למקום מבודד שלא יקבל חשיפה ולא ישרת מטרות רבות שיכולות לעזור למועדון.

פורסם
לפי דעתי מדובר באבסורד.

בכל מקרה כל חברי המועדון מגיעים למפגש יום שישי ב-16:30 באיצטדיון ר"ג.נראה כאילו המטרה היא פשוט לגרור את החברה של CARSFORUM רחוק ממפגשם הרגיל שבכל מקרה יהיו נוכחים בו אותם אנשים.עם הזמן או שאנשים יוותרו על המפגש,או על PSI,או שכל המפגש (בעקבות CF)יעתיק עצמו להדר יוסף שגם ככה משמש מקום נהדר (מועדון ה-5).במקום שיראו שלרכבי פיז'ו-סיטרואן הספורטיבים יש אנשים שמוכנים לפתוח בשבילן מועדון בגלל ההנעה והכייף וכך גם לחזק את התדמית והשוק של הרכבים (ואולי ליצור חשיפה שתעזור למועדון לגדול),אתה מרחיק למקום מבודד שלא יקבל חשיפה ולא ישרת מטרות רבות שיכולות לעזור למועדון.

זה 2 מטר מהאיצטדיון

אני מתכנן לשהות שם כשעה וליסוע למפגש

יובל.

פורסם

לפי דעתי המפגש הראשון יהיה במקום הנקבע מראש.(הדר יוסף) כדי שהפגישה הראשונה תהיה מסודרת ובמקום בודד.

ובמפגשים הבאים להתקרב למפגש הרגיל.

נתפוס אולי חניה אחרת שיש ליד האצטדיון.

פורסם

אתה צודק יובל,אבל כל המסר שרציתי להעביר הוא שהיה עדיף בהרבה לקבוע למשל ב-16:00,ממש במתחם המפגש כדי לעורר תגובות והתעניינות.אתם לא אירגון טרור,לא צריך להתחבא...

ההיפך,צריך להפגין נוכחות,כדי לעודד פעילויות מסוג זה וכדי להשאיר רושם חיובי לגביי המותגים האלו.

פורסם
לפי דעתי מדובר באבסורד.

שלום אלי,

מה הקשר ללגרור את חברי CF? מדובר על מועדון PSI לא על מועדון CF.

בכל מקרה אין לקשר את זה לפורום עצמו, המפגש של הפורום נשאר איפה שהיה, מפגש

PSI הוא של מי שיש לו פ'זו סיטרואן. אומנם לרבים פה יש פ'זו סיטרואן אבל לא לכולם.

לדעתי עדיף לעשות מפגש אחד לכולם, סה"כ זה לא שיהיה ממש הבדל... אבל כנראה

הם רוצים לעשות הדגשה על פתיחת המועדון ואולי להביא אנשים נוספים - שיהיה בהצלחה.

לסיכום עדיף שבעתיד יהיה מפגש אחד ביום שישי, לכולם...

גיא

פורסם

אלי אני באותה דעה כמו שלך.

אבל איפה תדחף 65 מכוניות במפגש הנוכחי. המקום מפוצץ.

אנחנו יכולים לתפוס מקום עכשיו רק ליד החיפושיות.

איפה שאנחנו חונים(ליד המסעדה) אין מקום להוסיף עוד (נגיד עוד 30) מכוניות ואתה גם לא יכול להעיף כלי רכב אחרים של חברי הפורום CF.

אני אשית לא רוצה שיהיה הפרדה בין הקבוצות השנות(ריסריים,פוזה,זורקי התחת,חחחחחח) כי אנחנו צריכים להיות מגובשים.

פורסם

:mm_yeah::mm_yeah:

דווקא אנחנו תופסים הרבה במפגשים.

אני יכול לספור מעל 15 חברה עם פיזו או סיטרואן.

אני חושב שאנחנו הרוב שם.(לא כך??)

פורסם

לדעתי החישבות היא שהקבוצה של חברי CF ישארו ביחד. מצידי שיחליטו שמעבירים

את המפגש כולו להדר יוסף. לא משנה לי אם זה יהיה ליד המשופרות או ליד החיפושיות

ומועדון ה5.

אגב טלאור, אני לא חושב שיגעו עוד 30 מכוניות של חברי PSI... אני יתהה אפילו אם יגיעו

עוד 10 מכוניות של אנשים שמעולם לא הגיעו למפגש CF. בכל מקרה יש מספיק מקום

לכולם במקום הנוכחי, אפשר גם לחנות ממול הכי הרבה זה לא עד כדי כך לחוץ, עובדה

שקודם המפגש היה במקום קטן הרבה יותר ופשוט זזה ליד המסעדה בגלל החושך.

גיא.

פורסם

לא יהיה פילוג בין המועדונים.

מועדון פיזו סיטרואן יצטרך להיתחשב בכך שיש לנו חברים שהם בלי מכוניות צרפתיות.

פורסם

מה הלחץ אנשים.

הרי ברור מה הולך לקרות, כולם יגיעו בשלוש.

נצחק על הג'יפ של ישי, נשב ללירן על הרכב, יצחקו על הרדיאטור שלי שנפל, יחטפו מכות...

אולי יגיעו עוד כמה חדשים.

בסוף באזור 16:00 נסע בשיירה של צרפתיות (ראלי מקדימה, למקרה שיתקעו ויצטרכו מישהו לדחוף אותם) אל המפגש, כניסה מרשימה, וזהו.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

הכניסה צריכה להיות מאוד מרשימה כשאני יוביל בראש.

כול המכוניות הן לבנות מגעילות רק שלי בורדו קטלני. 8)

תביאו מצלמה. :lol::lol::lol::lol:

פורסם
מה הלחץ אנשים.

הרי ברור מה הולך לקרות, כולם יגיעו בשלוש.

נצחק על הג'יפ של ישי, נשב ללירן על הרכב, יצחקו על הרדיאטור שלי שנפל, יחטפו מכות...

אולי יגיעו עוד כמה חדשים.

בסוף באזור 16:00 נסע בשיירה של צרפתיות (ראלי מקדימה, למקרה שיתקעו ויצטרכו מישהו לדחוף אותם) אל המפגש, כניסה מרשימה, וזהו.

זו בדיוק המטרה!!!!

המטרה של המיקום והמפגש היא שחברי PSI יגיעו בשעה 15:00, ישהו במקום כשעה-שעה וחצי ואז יסעו, כהרגלם, למפגש הרגיל. (או הביתה)

הסיבה שהמקום הוא לא מקום המפגש הרגיל, היא בכדי להבדיל בין המפגש הרגיל למפגש המועדון. לא כל המפגשים ייערכו שם ובשעות אלו, זהו פשוט מפגש ראשון ועל כן המיקום והשעה נבחרו כדי שיתאימו לרוב האנשים.

תבואו, תפגשו אנשים מוכרים יותר ופחות, יהיו קצת דיבורים, יצולמו כמה תמונות של מכוניות PSA מסודרות ומצוחצחות (תרחצו את האוטו!) וזהו. המטרה היא בעיקר להפגין נוכחות ולהתעדכן.

אז כולם להרגע (ובמיוחד אלי, מה אתה קופץ, יש לך רנו :wink: )

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
הכניסה צריכה להיות מאוד מרשימה כשאני יוביל בראש.

כול המכוניות הן לבנות מגעילות רק שלי בורדו קטלני. 8)

תביאו מצלמה. :lol::lol::lol::lol:

במיוחד הכונסי-פלסטיק המודבקים והאורות בשפריצרים הם שעושים את האפקט של ה"וואוו" :lol:

:mm_tongu:

פורסם
אז כולם להרגע (ובמיוחד אלי, מה אתה קופץ, יש לך רנו :wink: )

רוני

זה לא אני,זה הדש-בורד ש"סידרו לי" במוסך.הוויברציות כבר גורמות לי להתקפי זעם לא אופיינים לאופי הצרפתי שלי (עלק,כולי רומני).

• תוכן חדש...