Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

והכי חשוב לטעמי, לתת ח.ח. למארגנים.

כל הכבוד לכם על ההשקעה ועל ההרמה של מפגש מגניב לחלוטין.

ושיחק אותה שלומי עם הרכב החדש.

מזל טוב.

פורסם
היה אירוע נחמד מאוד.

הגיעו הרבה יותר אנשים משחשבתי שיגיעו!

אני מקווה שנוכל בעתיד להוציא משהו קצת יותר משמעותי משני דגלים מלובינסקי.

בכל מקרה, לכבוד הוא לי להעניק את פרסי מפגש מועדון PSI הראשון:

ביזיון היום - מוענק לזרזיר, שהגיע עם הבורה. :?

הפתעת היום - מוענק לשלומי, נווווו, זה עם הMI... 8)

המתאבד השיעי של היום - מוענק לג'רמי, שטיפס על קו מתח גבוה בשביל הפרספקטיבה. :shock:

האלפיניסט של היום - מוקדש לשמר, שבאמצע גשם עצבני מסתובב עם חולצה קצרה, מכנסיים קצרות וסנדלים תנ"כיים כאילו כלום. :shock3:

נדיר היום - רון וינר, בקאמבק מדהים! ממש צביקה פיק..! :lol:

תותח היום - אני. ככה... כי בא לי. וגם בגלל שהראלי שלי הכי שמורה/יפה/מהירה/גוזרת/אוכלת/שותה :king: (לא, אני לא שחצן, תשאלו את בנדר)

נתראה במפגשים הבאים!

כן ירבו!

אלפיניסטית אחותך ! אם לא ראית , אני הגעתי עם סוודר ,רק שהוא היה מתחת לבגדים.. :roll:

ועוד דבר - אני מוחה בזאת נמרצות : איפה התמונה שלי? מה זה הקיפוח ? אז מה אם שלי יותר ארוך משל כולכם (האוטו ,סוטים :wink: ) לא מגיע קצת חשיפה?

אפרופו פז'ו וספורט. כנראה בהשפעת המפגש עם כל הרפליקות למיניהן - בדרך הבייתה , ליד נס ציונה ,עוקף אימפרזה תמימה למראה , מבט במראה , OH OH , כונס אוויר . הסתבכנו...GT כמדומני.

עקב לחצי תנועה הברנש לא הצליח לעקוף.פונים ימינה ,א.ת. רחובות. רמזור ראשון ,עובר חלק , היפנית עדיין משתרכת אחרי גרוטאה אחרת. רמזור שני , קצת יותר פנוי ,אבל עדיין יש לי פור.

רמזור שלישי , הוא נעמד לידי ברמזור. הנה זה בא. ירוק , והוא נעלם. נעלם? נו בערך...

7000 סל"ד - הסובארו עדיין במרחק ראייה (לא ממש ציפיתי לקרב הוגן ,כן ,בכל זאת יש לו שניים שלושה או 72 סוסים יותר...

מגיעים לסיבוב האהוב עליי. הסובארו נכנסת בערך ב-90 , מהירות מכובדת ביותר ,למכוניות רגילות...

ה-BX נזכרת כנראה באחיותיה ,ומורשת בת אלפי שנים של עם יהודי גאה ושלדות צרפתיות משובחות מבעבעת בצינוריות ההידראולי. אני יותר מהיר מהבחור, אבל ה-ר-ב-ה יותר מהיר. עד סוף הסיבוב אני בודק את הסריטות שיש לבחור על הטמבון האחורי , עומד לבדוק לו לחץ אוויר בצמיגים.

יש סימני מצוקה באימפרזה , הנ"ל ועבדכם הנאמן מתקדמים באותו קצב. מגיעים לכביש דו-מסלולי. הוא עוצר אותי בתנועת יד.

"איזה אוטו זה?"

"BX , למה? " (אני ב :p דבילי מאוזן לאוזן ,כאב המוליך את בתו לחופתה)

"יש לה משהו מיוחד?"

"לא ,סתם ,רגילה ,קרבורטור , אה ,1900" (בשלב הזה כבר די כאב לי באוזניים ,הן לא רגילות לביקור של השפתיים בכל יום)

"נוסעת יופי"

(וואלה אם לא הייתי מנקה את הרכב באותו בוקר לא הייתי מתאפק , ו... רק לא הייתי בטוח אם החומר טוב לפלסטיק של ה-BX :) )

ממשיכים. הוא שוב פותח פער בישורת. סיבוב.הוא נכנס כמו קטר ,אני אחריו ,זנב טיפה בחוץ ,נעילה ,התיישרות , ושוב אני בודק מקרוב את שרידי גופתו של היתוש שמרוח לו על הטמבון האחורי.

מגיעים לצומת ,הוא פונה שמאלה , אני ימינה. והוא מניף לי :mm_yeah: .

RESPECT ! נכון שהבחור לא באמת הוציא אפילו לא קרוב למה שהאימפרזה יכולה ,אבל בכל זאת , עם רכב בלתי ספורטיבי בעליל אני מצליח לשמור על קצב תנועה חביב בהחלט.

עוד כמה מפגשים והיא אולי תסכים להיות 4TC...

4tc-3.jpg

פורסם

זה לא כדי לעצבן אותך או להעציב אותך,אבל..............

הפסדת המוןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!

לכן כדי לך מאוד לבוא פעם הבאה.

8)

פורסם
היה אירוע נחמד מאוד.

הגיעו הרבה יותר אנשים משחשבתי שיגיעו!

אני מקווה שנוכל בעתיד להוציא משהו קצת יותר משמעותי משני דגלים מלובינסקי.

בכל מקרה, לכבוד הוא לי להעניק את פרסי מפגש מועדון PSI הראשון:

ביזיון היום - מוענק לזרזיר, שהגיע עם הבורה. :?

הפתעת היום - מוענק לשלומי, נווווו, זה עם הMI... 8)

המתאבד השיעי של היום - מוענק לג'רמי, שטיפס על קו מתח גבוה בשביל הפרספקטיבה. :shock:

האלפיניסט של היום - מוקדש לשמר, שבאמצע גשם עצבני מסתובב עם חולצה קצרה, מכנסיים קצרות וסנדלים תנ"כיים כאילו כלום. :shock3:

נדיר היום - רון וינר, בקאמבק מדהים! ממש צביקה פיק..! :lol:

תותח היום - אני. ככה... כי בא לי. וגם בגלל שהראלי שלי הכי שמורה/יפה/מהירה/גוזרת/אוכלת/שותה :king: (לא, אני לא שחצן, תשאלו את בנדר)

נתראה במפגשים הבאים!

כן ירבו!

אלפיניסטית אחותך ! אם לא ראית , אני הגעתי עם סוודר ,רק שהוא היה מתחת לבגדים.. :roll:

ועוד דבר - אני מוחה בזאת נמרצות : איפה התמונה שלי? מה זה הקיפוח ? אז מה אם שלי יותר ארוך משל כולכם (האוטו ,סוטים :wink: ) לא מגיע קצת חשיפה?

אפרופו פז'ו וספורט. כנראה בהשפעת המפגש עם כל הרפליקות למיניהן - בדרך הבייתה , ליד נס ציונה ,עוקף אימפרזה תמימה למראה , מבט במראה , OH OH , כונס אוויר . הסתבכנו...GT כמדומני.

עקב לחצי תנועה הברנש לא הצליח לעקוף.פונים ימינה ,א.ת. רחובות. רמזור ראשון ,עובר חלק , היפנית עדיין משתרכת אחרי גרוטאה אחרת. רמזור שני , קצת יותר פנוי ,אבל עדיין יש לי פור.

רמזור שלישי , הוא נעמד לידי ברמזור. הנה זה בא. ירוק , והוא נעלם. נעלם? נו בערך...

7000 סל"ד - הסובארו עדיין במרחק ראייה (לא ממש ציפיתי לקרב הוגן ,כן ,בכל זאת יש לו שניים שלושה או 72 סוסים יותר...

מגיעים לסיבוב האהוב עליי. הסובארו נכנסת בערך ב-90 , מהירות מכובדת ביותר ,למכוניות רגילות...

ה-BX נזכרת כנראה באחיותיה ,ומורשת בת אלפי שנים של עם יהודי גאה ושלדות צרפתיות משובחות מבעבעת בצינוריות ההידראולי. אני יותר מהיר מהבחור, אבל ה-ר-ב-ה יותר מהיר. עד סוף הסיבוב אני בודק את הסריטות שיש לבחור על הטמבון האחורי , עומד לבדוק לו לחץ אוויר בצמיגים.

יש סימני מצוקה באימפרזה , הנ"ל ועבדכם הנאמן מתקדמים באותו קצב. מגיעים לכביש דו-מסלולי. הוא עוצר אותי בתנועת יד.

"איזה אוטו זה?"

"BX , למה? " (אני ב :p דבילי מאוזן לאוזן ,כאב המוליך את בתו לחופתה)

"יש לה משהו מיוחד?"

"לא ,סתם ,רגילה ,קרבורטור , אה ,1900" (בשלב הזה כבר די כאב לי באוזניים ,הן לא רגילות לביקור של השפתיים בכל יום)

"נוסעת יופי"

(וואלה אם לא הייתי מנקה את הרכב באותו בוקר לא הייתי מתאפק , ו... רק לא הייתי בטוח אם החומר טוב לפלסטיק של ה-BX :) )

ממשיכים. הוא שוב פותח פער בישורת. סיבוב.הוא נכנס כמו קטר ,אני אחריו ,זנב טיפה בחוץ ,נעילה ,התיישרות , ושוב אני בודק מקרוב את שרידי גופתו של היתוש שמרוח לו על הטמבון האחורי.

מגיעים לצומת ,הוא פונה שמאלה , אני ימינה. והוא מניף לי :mm_yeah: .

RESPECT ! נכון שהבחור לא באמת הוציא אפילו לא קרוב למה שהאימפרזה יכולה ,אבל בכל זאת , עם רכב בלתי ספורטיבי בעליל אני מצליח לשמור על קצב תנועה חביב בהחלט.

עוד כמה מפגשים והיא אולי תסכים להיות 4TC...

4tc-3.jpg

שמר !

חזק !!!!!!!!!!!! הצלחת להצחיק אותי ולרתק אותי כמו שרק מוש השור הצליח !!!!

יפה .

לישי : אני הייתי אמור להיות תותח היום ( רק שלא באתי )

לטלאור : בסוף היא תראה נורמלי , למה ?

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• תוכן חדש...