Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובסף מה שהיה יוצא חס וחלילה הייתה דורס איזה ערבייה שהיתה מסבכת לך את החיים אם לא הייתה מספיק ערני,וכך או כך הייתה יוצא אשם,ובגלל איזה מטורפת אחת תיראה מה יכל לקרות ברגע!

פורסם

נשמע כמו בחורה מסכנה שניסתה להתאבד.

אגב, הרבה פעמים גם יש בחורות בשטחים שהולכות כביכול לדקור חיילים וכו' רק כדי להעצר ולצאת מהבית שבו התעללו בהן או שהן הואשמו ב"חילול כבוד המשפחה". יש לי ידידה שעובדת בתחום וזה יותר נפוץ ממה שנדמה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

לפותח השרשור- היה לך הרבה מזל.

לפני עשר שנים אבא שלי נסע ליד הישוב חשמונאים,מלפניו נסע חבר שלו עם אולדסמוביל.

כשחבר שלו עבר את הצומת של הכניסה ליישוב חצה בחור צעיר את הכביש (זה היה בלילה).

מול העיניים של אבא שלי חבר שלו פגע בבחור והעיף אותו-הבחור נהרג במקום.

אבא שלי היה מסויט מזה חודשים.

חבר,אתה חופר

פורסם
זה קורה המון במגזר הערבי. לא מבין למה אתה צוחק בכלל. אני רוצה לראות איך אתה תגיב אם יזרקו אותך מהבית כמו כלב ויתכחשו לקיומך עד סוף החיים.

מה שאני כן יודע שקורה זה ששוחטים אותן כמו כבש וזורקים אותן/ קוברים. עדיין לא שמעתי על אנושיות מצידם שמתבטא ב"זרקו מהבית"

פורסם

אם כן, אז היא לא יודעת לעבוד. מה, היא לא יודעת שצריך לעמוד על המדרכה ולא לשכב על הכביש?

:)

• תוכן חדש...