Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, לא מצאתי תשובה חד משמעית.

אני מחפש כרגע להוסיף מונובלוק לרכב ובעתיד לשדרג את הסאב ל CVR12 או משהו בסגנון.

עכשיו, הבנתי שכדי להתקין מונו בלוק צריך מפצל + כלומר להריץ כבל 4G מהמצבר ולקנות כמו לבנה כזאת שתפצל אותו ל2 + כל אחד למגבר אחר ואת הרימוט גם לפצל.

התקשרתי לבירורים וכו', והמחירים של המפצלים האלה נעים בין 90-150 שקלים?? זה כולה מלבן בגודל 2 ס"מ? הוא יותר יקר מקיט התקנה.

אז במקום זה חשבתי אולי לקנות בנוסף קיט התקנה, ולחבר אותו כמו מגבר רגיל, גם להריץ את הכבל + למצבר, לפצל רק את הרימוט ולעשות לו מינוס לעצמו. זה ישנה משהו.? איכות? מסוכן למצבר.?

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

האפשרות השנייה של הרצת כבל ישיר לכל מגבר ולא פיצול עדיפה לדעתי מהרבה בחינות.

אין לך מה לחשוש (הרימוט אין צורך להעביר 2 אותו באמת אפשר לפצל)

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

קודם כל, מבחינת תקציב האפשרות של להריץ שני כבלים היא יותר זולה, מאשר אחד של 0 או 2 ולפצל אותו בסוף.

אחר כך גם מבחינת הפיוזים לכל מגבר יש פיוז משל עצמו כלומר במקרה של תקלה אפשר בדיוק לדעת איזה מגבר "בעייתי".

פורסם

יש לי מגבר 4 ערוצים פשוט Shilat 2200W עם הספק חמוד מאוד, אני מרים איתו רק קומפוננט אולי בעתיד איזה 6X9 לא רציני מידי, משהו באזור ה 100RMS, לכן האיכות שלו לא צריכה להיות מטורפת ולכן הוא מספיק לי.

הוא מחובר עם קיט התקנה סטנדרטי, כבל 8G עם פיוז גדול שקוף שמחובר איזה 10 ס"מ מהמצבר, הוא רץ ישירות למגבר, המינוס שלו ממש קרוב אליו וכמובן רימוט ו RCA.

אני עכשיו מוסיף מונובלוק איכותי של JBL מדגם GTO601.1 עם הספק של כ 598RMS.

יספיק לו גם קיט סטנדרטי משל עצמו? כלומר להריץ לו עוד כבל 8G עם פיוז, אני הבאתי חוט להחליף את הקיים של הרימוט, חוט הרבה יותר עבה, ואז לקראת הסוף אני מפצל אותו ל 2 אחד ל4 ערוצים ואחד למונובלוק זה לא בעיה נכון?

ואז אני מחבר RCA מהמונובלוק ישירות לרדיו דיסק וכמובן עושה לו גם מינוס.

זה התהליך של ההתקנה? או שאני צריך גם חוטים שמחברים מגבר אחד לשני? או שמספיק שה RCA של כל מגבר מחובר למערכת ומכאן יהיה תיאום.

פורסם

אממ בגלל שהמונו עובד בהספק יחסית גבוה הייתי ממליץ לך לחבר אותו עם כבל 4 גייג'.

בקשר לרימוט אל תתאמץ..כמה שהחוט שיש לך עכשיו דק..הוא מספיק!

פורסם
קודם כל, מבחינת תקציב האפשרות של להריץ שני כבלים היא יותר זולה, מאשר אחד של 0 או 2 ולפצל אותו בסוף.

אחר כך גם מבחינת הפיוזים לכל מגבר יש פיוז משל עצמו כלומר במקרה של תקלה אפשר בדיוק לדעת איזה מגבר "בעייתי".

הוא ממש לא צריך להעביר 0 גייג' בשביל המגברים שלו

4 גייג' איכותי יספיקו

תעביר 4 גייג' מהמצבר לבגז',שם תפצל אותו ל2 של או 4 או 8

REMOTE תחבר למגבר אחד,ומאותה נקודה תחבר גם מגבר שני

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

תקנה מפצל ואל תחפש לסבך את העיניינים , איפה תעביר כמה כבלים של 4 גייג' בתעלות? יש סיכוי שלא תצליח לסגור אותם בגלל זה.

אם מפצל יקר לך תחפש ביד שנייה לא חסר שם.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

הבנתי, אז סה"כ אני צריך קיט התקנה סטנדרטי עם חוטי RCA, חוט פלוס של 4G, חוט מינוס ורימוט.

בשביל לפצל את הרימוט ל 2, אני צריך את המפצל המיוחד הזה או שאני יכול לעשות "יעני" קומבינה ולגלף לקראת המגבר את הרימוט ולחבר לו את החוט של המונו?

וזהו? מספיק לו רימוט ו RCA לרדיו דיסק בשביל לעבוד כמו שהוא אמור? או שאני צריך בין המגברים גם חוטים

**בקשר להודעות, יש לי מספיק מקום בתעלות להריץ 2 חוטים, אחד של 8G למגבר הפשוט ואחד 4G למונו.

כמובן שאני אשים פיוז לקראת המצבר, את הרימוט הבנתי שאפשר לפצל ככה בחאפריות שזה לא קריטי, מינוס כמובן בנפרד.

אגב אם מישהו קורא את ההודעה ויש לו מפצל כזה אשמח לרכוש, פשוט לא מצאתי, התקשרתי לחנות אחת ואמרו לי שהעלות של מפצל רגיל היא 150 שקלים.

פורסם

רגע מצד אחד אתה אומר שאתה מעביר שניים ומצד שני אתה מחפש מפצל.

או זה או זה.

פורסם

צודק לא הגיוני, פשוט סתם שאלתי, פחות להריץ חוטים וזה, אבל חשבתי על זה, במילא אני צריך להחליף את ה 8G אם אני רוצה עם פיצולים, ככה שהעבודה לא נחסכת.

אני יריץ עוד חוט 4G עם פיוז במצבר ישירות למונובלוק וכן הלאה.

שאלה נוספת, יש אפשרות לרכוש חוטים בנפרד? כלומר RCA לבד? משום שיש לי חוט מעולה למינוס, רק צריך את ה 4G ו RCA

פורסם

לדעתי לפצל 8 גייג' למונו למגבר 4 ערוצי זה לא מספיק .

אני חושב שתעביר 4 נורמלי ותפצל אותו בתא המטען לשתי 8 או להוסיף 4 שיהיה רק למונו,מגבר 4 ערוצים.

לגבי מפצל , אני חושב שלישראל יש .

פורסם

יש אפשרות לרכוש חוטים לבד,בדרך כלל לא משתלם (אלא אם כן אתה קונה חוטים ברמה "קצת" יותר גבוהה מאשר הקיטים הפשוטים בשוק.

אתה בהחלט צריך 4G להוספת המונו שאתה מתכנן,לדעתי כדאי לעבוד עם מפצל,קח מהמצבר 4G ותפצל אותו לשתיים של 4 או שתיים של 8,בכל אופן זאת דעתי.

פורסם

כן השאלה מאיפה אני רוכש מפצלים במחיר הגיוני?

הכי נמוך שמצאתי זה 150 ש"ח עבור מפצל בלבד, אני צריך גם לרכוש חוטי RCA ועוד חוט 4G, הרכיבים האלה לבד יכולים להגיע לאזור ה 300+/-, ככה שלא משתלם, בעוד קיט התקנה קומפלט מגיע מ 90-120, אבל משום שאני לא צריך את הקיט קומפלט, מספיק לי רק RCA וחוט 4G, לכן אני מצמצם עלויות.

שוב אני יודע שהכוונה שלכם היא בשביל להיות ברמה מעולה, פשוט אני מסתכל על זה מנקודת מבט שלי, אני לא מרים דברים מטורפים ברכב או משהו בסגנון, הכל ברמה בינונית, בגלל זה פשוט אם אפשר לצמצם עלויות אז זה יהיה לי יותר טוב.

• תוכן חדש...