Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קטע ממש רע (או שהכל לטובה?)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני בערך 8-9 חודשים היה לי קטע רע באיילון.

הכל התחיל אצלי בבית. היה בערך תשע בערב,יום חמישי. הייתי אמור ליסוע להרצליה.

מה עושה אדם שנוסע להרצליה? - עולה על האיילון ונוסע.

אז הנעתי, חיממתי ונסעתי. ישר אחרי הירידה מקק"ל אני מתנחל במסלול השמאלי,מתיישב על איזה 130 ומזיז את כל מי שנוסע מאה.

בשלב כלשהוא, מישהו מהבהב לי מאחור. מה עושים כשמהבהבים לך מאחור? או שזזים ימינה, או שאם נחה הרוח, לוחצים ורואים אם הוא ידביק,אם הוא ייעלם או אם הוא יזוז.

אני זוכר שהמנוע 1600 היה אצלי באוטו אולי שבוע.הוא היה לגמרי לא מכוון,על מזרקים של 1300 ועם גיר ארוך של XSI.מכיוון שנהניתי מהמומנט,המשכתי ללחוץ ,כשהרודף מאחורי במרחק של כארבעים מטרים. הבן זונה החזיק עד 150 בערך. היה קשה לראות קווים מדוייקים ,איזה אוטו זה.

עד שהוא הדליק את הסירנות...

אההה. לא טוב.

בכל מקרה, מכיוון שלא ראו גם ככה את המספר האחורי שלי,ומכיוון שבקטעים כאלה השכל שלי נמצא באזור המיפשעה, החלטתי לעשות את מה שכל אדם בר-דעת היה עושה.

לברוח...

אז אני לוחץ, סוגר חלונות,סוגר חימום, מנסה להכניס את התנוכים של האוזניים!! רק שלא יתפוס אותי.

אני מזגזג בתנועה של תשע בערב והוא נאבד לקראת הרצליה.

אני יורד מהאיילון וטס לאורך שד' שבעת הכוכבים תוך הפרה בוטה של חוקי תנועה אי אלו ואחרים הנוגעים בעיקר ברמזורים...

אני מוצא חניון של בית, נכנס פנימה, שופך מים על המיכסה (שלא יהיה חם) ומתיישב על הגדר שליד. ואז אני חושב - סירנות לא שמעתי. הכחול היה מאוד דומה לקסנון.

אולי אני ברחתי בעצם מאיזה אופל אומגה או אלפא 166 או אודי TT שנדבק אלי?

הרי קסנון נראה כחול - וגם לי יש פנסים כחולים. אולי מישהו עם אוטו משופר שיחק איתי ואני נלחצתי?

מתחושה של גבורה עברתי לתחושה של אידיוט. מישהו עם אורות כחולים נסע אחרי ואני חשבתי שזה מרדף... איזה טמבל.

בקיצור- לפני שעה נכנס אלי לקוח שלי שנוהג על בראבו HGT משופר. קפה, צחוקים, ואז הוא פתאום צועק -" בואנ'ה - אתה לא נורמאלי!!-

לפני איזה 9 חודשים היתי באיילון בדרך צפונה ופתאום ראיתי אותך מזגזג בטירוף בין מכוניות- ואחריך רדפה קארינה שחורה עם 00 בסוף המספר,צ'קלאקות כחולות והוא צעק ברמקול "106 - עצור בצד!! עצור בצד!!"...

די נתקע לי הקפה בגרון.

עד כאן תאוריית ה"קסנון נראה בחושך כמו צ'קלאקות".....

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

איך הוא לא ראה את המספר שלך ?

סיפור חמוד , עשיתי את זה פעם אם האופנוע אצלנו בישוב אבל בכביש באיילון די מפחיד ...

פורסם
לפני בערך 8-9 חודשים היה לי קטע רע באיילון.

הכל התחיל אצלי בבית. היה בערך תשע בערב,יום חמישי. הייתי אמור ליסוע להרצליה.

מה עושה אדם שנוסע להרצליה? - עולה על האיילון ונוסע.

אז הנעתי, חיממתי ונסעתי. ישר אחרי הירידה מקק"ל אני מתנחל במסלול השמאלי,מתיישב על איזה 130 ומזיז את כל מי שנוסע מאה.

בשלב כלשהוא, מישהו מהבהב לי מאחור. מה עושים כשמהבהבים לך מאחור? או שזזים ימינה, או שאם נחה הרוח, לוחצים ורואים אם הוא ידביק,אם הוא ייעלם או אם הוא יזוז.

אני זוכר שהמנוע 1600 היה אצלי באוטו אולי שבוע.הוא היה לגמרי לא מכוון,על מזרקים של 1300 ועם גיר ארוך של XSI.מכיוון שנהניתי מהמומנט,המשכתי ללחוץ ,כשהרודף מאחורי במרחק של כארבעים מטרים. הבן זונה החזיק עד 150 בערך. היה קשה לראות קווים מדוייקים ,איזה אוטו זה.

עד שהוא הדליק את הסירנות...

אההה. לא טוב.

בכל מקרה, מכיוון שלא ראו גם ככה את המספר האחורי שלי,ומכיוון שבקטעים כאלה השכל שלי נמצא באזור המיפשעה, החלטתי לעשות את מה שכל אדם בר-דעת היה עושה.

לברוח...

אז אני לוחץ, סוגר חלונות,סוגר חימום, מנסה להכניס את התנוכים של האוזניים!! רק שלא יתפוס אותי.

אני מזגזג בתנועה של תשע בערב והוא נאבד לקראת הרצליה.

אני יורד מהאיילון וטס לאורך שד' שבעת הכוכבים תוך הפרה בוטה של חוקי תנועה אי אלו ואחרים הנוגעים בעיקר ברמזורים...

אני מוצא חניון של בית, נכנס פנימה, שופך מים על המיכסה (שלא יהיה חם) ומתיישב על הגדר שליד. ואז אני חושב - סירנות לא שמעתי. הכחול היה מאוד דומה לקסנון.

אולי אני ברחתי בעצם מאיזה אופל אומגה או אלפא 166 או אודי TT שנדבק אלי?

הרי קסנון נראה כחול - וגם לי יש פנסים כחולים. אולי מישהו עם אוטו משופר שיחק איתי ואני נלחצתי?

מתחושה של גבורה עברתי לתחושה של אידיוט. מישהו עם אורות כחולים נסע אחרי ואני חשבתי שזה מרדף... איזה טמבל.

בקיצור- לפני שעה נכנס אלי לקוח שלי שנוהג על בראבו HGT משופר. קפה, צחוקים, ואז הוא פתאום צועק -" בואנ'ה - אתה לא נורמאלי!!-

לפני איזה 9 חודשים היתי באיילון בדרך צפונה ופתאום ראיתי אותך מזגזג בטירוף בין מכוניות- ואחריך רדפה קארינה שחורה עם 00 בסוף המספר,צ'קלאקות כחולות והוא צעק ברמקול "106 - עצור בצד!! עצור בצד!!"...

די נתקע לי הקפה בגרון.

עד כאן תאוריית ה"קסנון נראה בחושך כמו צ'קלאקות".....

על מרפי לא שמעת? :p

אני למדתי דרך התחת (יותר נכון דרך הכיס והבנק), שאם רכב יושב לך על התחת בלילה לא מנסים להעלם לו, כי בד"כ השלב הבא הוא הדלקת הסירנות+צ'קלקות, ומאז שלמדתי את הלקח כל פעם שיושב לי רכב על התחת אני מפנה לו את הנתיב ואז עובר אותי בטיסה איזה אאודי T/ אימפרזה ט'/ גולף VR6/ איביזה על אסטרואידים (מחק את המיותר)... :bad-word:

Finger's gonna kill me.

פורסם

לי פעם בכביש החוף נדבק משהו עם קסנון לתחת , כמובן הבאתי לו לעבור , מחשש לסיומת 00 ...

ובסוף כמעט צדקתי ... SL AMG.... רדפתי אחריה קצת... 200 בפול גוז על איזה 7200 טור ...

ואז ראתה אותי וגם התחילה לתת גז .

:x

פורסם

אני מוצא חניון של בית, נכנס פנימה, שופך מים על המיכסה (שלא יהיה חם) ומתיישב על הגדר שליד.

לא חבל על המים? :wink:

אחד הדברים היותר מענגים שאני זוכה להם מקטנה ספורטיבית,היא הידיעה שהנהג ברכב הנעקף,לא מבין איך דבר כזה קטן ומרובע בורח לו כל כל מהר.

אני מתאר לעצמי את תגובת השוטרים בקרינה,בטח נשכו את הלשון,אחרי שדיווחו בקשר על מרדף אחריי 106 והיו צריכים להסביר אחר-כך שהיא ברחה... :oops:

פורסם

היה במקרה אלון

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

• תוכן חדש...