Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תזכיר לי איפה קניתה אותו?

בכל אופן אם קניתה מחנות אמינה אני לא מאמין שישחקו איתך בשביל סט מהרמות האלו שהמחיר שלו לא נחשב בשמיים,אולי הם קיבלו סחורה פגומה,בכל מיקרה יש אחריות לא?

פורסם

מעזור הוא אמין מאוד בוא נגיד אם אני יגיד לו ואללה לא מתאים לי אני רוצה תכסף הוא לא יעשה בעיות וכאילו אני בטוח כמעט 100 אחוז שזה מקורי ולא פגום

פורסם

אם תנסה כמה פעמים ולא תצליח לסדר את הבעיה תדרוש את הכסף חזרה(אתה אומר שיש אפשרות כזאת) ותיקנה את הסט במקום אמין ומוכר,לא אומר שהוא לא אמין פשוט לא מכיר אותו.

פורסם
איני יודע במה מדובר,אני מדבר על חיתוכים ב HZ וסלופים של DB.

בעיקרון לא מחייב לחתוך דרך רדיו דיסק,אבל כך נהוג,יש מערכות ברמה גבוהה יותר בהם יש פרוססור או אקולייזר חיצוני ברמה גבוהה שרוב הכיוונים נעשים דרכם,אבל זה רק שתבין במה מדובר.

דרך מגבר מכוונים ע"י קרוסים פנימיים שיש בתוכו ופוטנציומטר סיבובי של HPF ו-LPF,ולא בכל רדיו דיסק יש קרוסים מובנים,אקולייזר יש בכל רדיו דיסק אני מאמין,אבל זה לא אומר שיש בו קרוסים מובנים ולכן לא בטוח שתוכל לכוון דרכו.

הסטים שרכשתם חדשים ולכן אני מאמין שהחרחורים הם 99% כיוונים לא נכונים והרמקול מנגן תדר לא מספיק "טוב" עבורו,יכול להיות שהוא מנגן תדר של סאב ולכן משמיע עיוות,יכול גם להיות שהGAIN במגבר שלכם פתוח יותר מדי (שווה בדיקה!)

לאחר כיוונים כאלו אני כמעט בטוח שהבעיה תיפטר.

לי יש ר"ד פיוניר 4050 ומגבר GTO1004.

לפי מה שאמרת עדיף לשים את ההערוצים של הסאב במגבר על FULL וברדיו דיסק לכוון את הסאב ב50-60HZ ?

• תוכן חדש...