Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מאוד מרוצה מהם קודם כל אבל בשירים נגיד שיש באס חזק אז יש איווט כזה מהוופאר ואני רוצה לשאול זה בגלל שהמגבר חלש ונותן רק 60 RMS או שזה ככה פשוט

פורסם

על כמה הם חתוכים? אתה חותך אותם דרך מגבר או מחוברים ישיר לרדיו דיסק?

בדקת גיין שלא גבוה מדי?

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

אז מה אתם אומרים דרך איפה כדי לחתוך ?

שי אני רוצה להודות לך שהמלצתה לי לקנות את דוטאק במקום מגבר

פורסם

אין בעד מה.

שים לב,אם יש לך קרוסאובר מובנה בתוך הרדיו דיסק (LPF/HPF)תחתוך את התדרים דרך הרדיו דיסק,ובמגבר אתה צריך להשים את הקרוס של FULL.

מה שאתה עושה בעצם זה דבר כזה,התדרים נחתכים ברדיו דיסק עוד לפניי שהגיעו למגבר,למגבר אתה אומר "FULL" הכוונה תשלח אל הרמקולים שמחוברים אליך את כל תווח התדרים הקיימים,אבל בעצם החיתוך האמיתי נעשה על ידי הרדיו דיסק שהוא בדרך כלל טיפה יותר מדויק מהמגבר (כי הפוטנצימטר שאתה מסובב לא יודע להגיע בדיוק לנקודה מסויימת,אם כי ברדיו דיסק יש קפיצות גדולות ואי אפשר לשחק באמצע למשל באקולייזר)לכן עדיף שתחתוך דרכו.

בקיצור,אל תבצע חיתוך על חיתוך,תחתוך דרך הרדיו דיסק את הרמקולים והסאב (אם קיים) וזה ישמע הרבה יותר טוב!בהצלחה!

פורסם
אני מאוד מרוצה מהם קודם כל אבל בשירים נגיד שיש באס חזק אז יש עיווט כזה מהוופר

ואני רוצה לשאול זה בגלל שהמגבר חלש ונותן רק 60 RMS או שזה ככה פשוט

איפה קנית את הדוטק ? תבדוק שהם תקינים כי אולי יש לך רעש מהסליל של הרמקול כמו שהיה לי במורל 5 ורבע ואז וצריך את האחריות

פורסם

לא יודע אין שום רעש קניתי אותם באזור מאחד שאני מכיר הם באו לי אם הקופסה המקורים אם מדבקות עם דף הוראות של מוראל אם הכל. ועכשיו סידרתי את העיוות,איזה סוג של רעש צריכים לשמוע ?

פורסם

בעיה חדשה אני שומע חירחורים מהדלת הימינית וזה משגע אותי יכול להיות זה משהו רופף בדלת או שזה הרמקול (לא שמעתי את החירחורים עד עכשיו כי זה קורה רק בשירים אם באסים חזקים כמו טרנסים או מוזיקה שחורה)

פורסם

אם אפשר להתעלק על הנושא, גם לי יש סוג של בעיה כזו מהדוטק מקדימה בקטע של הבאס .

שי, אתה אמרת -אם יש לך אפשרות לחתוך תדרים בר"ד תעשה את זה ולא מהמגבר . לי בר"ד יש מן אקולייזר של כמה רמות של תדרים ..לזה התכוונת ? תודה :)

פורסם

איני יודע במה מדובר,אני מדבר על חיתוכים ב HZ וסלופים של DB.

בעיקרון לא מחייב לחתוך דרך רדיו דיסק,אבל כך נהוג,יש מערכות ברמה גבוהה יותר בהם יש פרוססור או אקולייזר חיצוני ברמה גבוהה שרוב הכיוונים נעשים דרכם,אבל זה רק שתבין במה מדובר.

דרך מגבר מכוונים ע"י קרוסים פנימיים שיש בתוכו ופוטנציומטר סיבובי של HPF ו-LPF,ולא בכל רדיו דיסק יש קרוסים מובנים,אקולייזר יש בכל רדיו דיסק אני מאמין,אבל זה לא אומר שיש בו קרוסים מובנים ולכן לא בטוח שתוכל לכוון דרכו.

הסטים שרכשתם חדשים ולכן אני מאמין שהחרחורים הם 99% כיוונים לא נכונים והרמקול מנגן תדר לא מספיק "טוב" עבורו,יכול להיות שהוא מנגן תדר של סאב ולכן משמיע עיוות,יכול גם להיות שהGAIN במגבר שלכם פתוח יותר מדי (שווה בדיקה!)

לאחר כיוונים כאלו אני כמעט בטוח שהבעיה תיפטר.

פורסם

גם אני חשבתי על זה שהוא לא יושב טוב או משהו כזה הוא חדש חדש היה סגור בנילונים מה סיכוי שהוא היה פגום :[?

• תוכן חדש...