Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

כמה תהיה מוכן לשלם על טי-שירט שמאוד מוצא חן בעניך?  

112 הצבעות

1. 1. כמה תהיה מוכן לשלם על טי-שירט שמאוד מוצא חן בעניך?

• מי משלם מעל 40 ש"ח לטי-שירט?
      27
    • עד 70 ש"ח.
      35
    • גג 100 ש"ח.
      32
    • אם אהבתי, אפילו 150 ש"ח.
      18

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לך תחרות קשה מצד חנויות חולצות מודפסות שצצות בכל חור.

הן מוכרות חולצות חד פעמיות, אבל כיוון שמדובר בפריט אופנתי זמני, שמילא לא תלבש פעמיים, זה לא משנה.

גם אם המוצר שלך איכותי בהרבה, עדיין מחיר גבוה במאות אחוזים יראה מופרז, גם אם הוא מוצדק טכנית.

שמור לי חמשה-שה חולצות של 205GTI.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפני כשנה, הייתה לפול אנד בר קולקציה של טישרטס עם הדפסים של רכבי ואופנועי אספנות. החולצות היו מתומחרות בכ-100 ש"ח ואמרתי לעצמי שאקנה בסוף העונה כשהמחיר יהיה 40 ש"ח ומטה. לא יצא לי להיות בחנות בסוף העונה ופיספסתי.

אבל אני דבק בעיקרון שלא לשלם על טישרט יותר מ-40 ש"ח.

פורסם

אתה צוחק, אבל אני אשכרה לובש עדיין אחת כזאת, וזאת אחת החולצות האיכותיות שיש לי.

תראה לי עוד חולצה אפשר ללבוש מגיל 9 עד 24 ובכלל לא להרגיש שהמידה השתנתה. :-D

לשאלת פותח השרשור - עד לפני כמה שנים, הייתי אומר שעד 40 ש"ח לטי שירט זה מעל ומעבר.

כיום, כשאני חי ומשתכר ביורו, אני מאמין ש-70 זה מספר סביר בהחלט. באירופה זה יחשב למציאה.

פורסם

הוא לא צוחק, הוא כנראה מצא את החולצה הזאת בחדר השינה שלו באותו יום שהוא חזר מוקדם ונאלצתי לחמוק החוצה בחופזה...

אני רוצה אותה בחזרה !

פורסם

רזמל, הייתי אומר שהבחור עם הטאנגה השחיל לך אחת.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם
100% כותנה, החולצה שוקלת כ 400 גרם, רק לשם השוואה, טי שירט זיבלי של פוקס שוקל 180 גרם (אם למישהוא זה אומר משהוא: Gilda Heavyweight 100% preshrunk cotton).

הציור הוא הדפס משי של ציור איירברש.

החולצה מעבירה תחושה מאוד איכותית, משהוא סטייל החולצות של בננה רפבליק (למי שמכיר).

שכחתי לכתוב בהודעת הפתיחה אז תודה רבה מראש לכל מי שמשתתף ועוזר בלקיחת ההחלטה.

בגהירה אתה בטוח שהחולצה שוקלת 180 גרם? ממה שאני יודע 180 גרם זה הצפיפות של הבד.

לעניינו של נושא - 100 ש"ח לחולצה זה מחיר הגיוני, אבל קח בחשבון שלייצר גלופה יעלה לך יותר מעלות של הדפסה של חולצה ככה שאם לא מיוצרות לפחות 100 חולצות מסוג אין פה בשר וחבל להתחיל את התהליך הזה.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

אני גם חושב שהנישה שכביכול אתה מנסה להשתחל אליה היא מאוד קטנה,והיום עם המבחר העצום של חנויות שמוכרות כל דבר שרק תרצה לייצר או לייבא,המשמעות של מחיר המוצר היא חלק מאוד חשוב בהחלטה של הקונה.

במילים יותר פשוטות,אני חושב שאם המחיר לא אטרקטיבי,הסיכוי להצליח הוא לא גדול כם אם המוצר איכותי.

בכל מקרה בהצלחה.

פורסם

גרגרזמל סיכם את זה יפה - מדובר בפריט זמני,

ברגע שיתחלף האוטו באיזו מלכה אחרת, לא יהיה מה לעשות עם החולצה.

אה, ובאופן עקרוני אני לא קונה בגדים בכלל. בשביל זה יש את שאר חברי המשפחה המורחבת,

שמשמינים, מזדקנים או מעורים יותר מדי באופנה...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

השאלה למה שיקנו ממך (אני היתי קונה ) ולא מאחרים במחירים זולים יותר או באי ביי?

כשהייתי באוסטרליה, היה מבצע על כל המוצרים של RIP, לדוגמא 10 חולצות ב35 דולר אוסטרלי (בארץ כל חולצה לפחות 120 שח) אני קניתי 10 חולצות שיהיה :) ועד היום מחזיקות מעמד יופי (3 שנים) בלי חורים בלי דהיות צבע ועוד.

ובסוף ראיתי שהיה את המבצע הזה גם באי ביי.

לפי דעתי אתה צריך מחיר תחרותי (כמובן הכל לפי תלות בכמה את קונה).

פורסם

מסכים עם כולכם שהכל יקום ויפול על נושא המחיר.

מטרת הסקר והתגובות שלכם היא לנסות לבסס מה זה מחיר תחרותי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לדעתי לא יותר מ-100 שקל בשביל חולצת טריקו פשוטה יחסית.

הרי זו לא חולצה שתצא איתה בשישי או תלבש אותה בחגים.

ובלי שום קשר, מי מעוניין ללבוש חולצה עם הדפס של האוטו שלו?? Get a life...

לדעתי זה מגניב כגימיק אבל לא כמשהו שבאמת ילכו איתו.

פורסם

אני שילמתי בזמנו כ-100 ש"ח על חולצה איכותית עם הדפס של הקטלס סופרים. מצטער שלא קניתי עוד, לא מוצא הדפס כזה יותר והחולצה כבר עייפה ומהוהה

ניסיתי להדפיס בעצמי בחנויות לבתי ספר, העלות זולה, האיכות לא משהו

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

ט'שירט איכותי נמדד על פי איכות התפירה, איכות הגיזרה, סוג ואיכות הבד (ממש לא משקל גבוה), איכות הצביעה.

אם אתה לובש את החולצה ומרגיש נוח, לא רחבה מידי ולא צמודה מידי, לא ארוכה מידי ולא מתרוממת מידי, קלילה על הגוף ולא מחממת,

אם אחרי כביסה שומרת על טריות הצבע, לא מסתובבת(התפרים ...), לא מתכווצת, לא מתרחבת

ובעיקר ממשיכה לתת אותה תחושה כמו אחרי הקניה

המדבקה נשארת שלמה, לא מתקלפת, לא מתקווצת, לא מתרוממת, לא נהיית גושית ....

אז זו T שירט איכותית.

לגבי מחיר - לא רק שתלוי באיכות אבל לא פחות תלוי במחיר עצמו.

הרווח הסופי יהיה מכפלה מהרווח לכל חולצה כפול כמות החולצות. אם המחיר גבוה מידי לא תמכור הרבה חולצות ... ואז

גם כל העתיד הכלכלי של הפרויקט קצר ביותר.

קח בחשבון שחלק ממיש שבאמת רוצה לא יצליח להזמין, להגיע לראות, ישכח וכו' ...

חלק אחר לא יאהב ...

חלק אחר ירכוש פחות ממה שתכנן ...

אני אישית הייתי משלם בין 30 ל- 120 (תלוי ב"נדרשות" ובטיב החולצה = כאשר החזקתי רכב שמאוד אהבתי הייתי מוכן להשקיע בו ובאווירה שמסביבות הרבה יותר מאשר ברכב שאהוב אבל לא הפך למחלה ... וכך גם המחיר שישולם).

• תוכן חדש...