Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פאסאט 2002 בעיה בגיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי בעיה בפאסט 2002 עשתה 205 אלף ק"מ הילוך שני ושלישי קופץ והילוך חמישי לא עולה

כאשר אני במהירות 100 קמ"ש המנוע מגיר 3 אלף טור.

הייתי במוסך בצמפיון ואמרו שהאוטו בסדר מה אפשר לעשות?

פורסם

תחשוב שוב :)

ב-VW PASSAT משנת 97,(דגם B5) בדגמי ה-1.8T

הגיעה תיבה אוטומטית עם 5 הילוכים + נועל ממיר מומנט - טיפטרוניק.

אחלה תיבה :D

*החל משנת 01 (דגם B5.5) בנוסף לתיבה המדוברת ב-1.8T,

קיבלו גם מנוע ה-PDI (טורבו דיזל 130כ"ס) ומנוע ה-V5 תיבה דומה.

פורסם

החלקה \ קפיצה בהילוך היא בעיה ידועה בפוולסוגן לגבי ההילוך אין אצלך הילוך חמישי. 3000 סל"ד המאה קמ"ש זה מה שאמור להיות. נ.ב אל תחפש תקלות אם הם לא קיימות.

פורסם

מי יודע בוודאות יש רק 4 הילוכים כי לחבר שלי יש פאסט דיזל ויש לו חמישה

יש גם ריח חזק מדי פעם של דלק בתוך האוטו, האוטו היה בבדיקה ולא מצאו שום נזילה מה יכול להיות עוד ?

וגם רעשים מההגה כאשר אני מסובב אותו רעש חזק מאוד

תודה לעוזרים!

פורסם

אוקי תודה

ובקשר לרעשים מההגשה פעם היה חסר שמן הגה הוספתי שמן הגה

ועד עכשיו הרעשים לא נעלמים יש פתרון לבעיה הזו?

פורסם

מחסור בנוזל הידראולי במערכת הגה הכוח בדרך כלל מצביעה על נזילה במערכת ההידראולית.

הרעשים נובעים כנראה מחדירת אוויר למערכת ההידראולית או תקלה במשאבה לכן גש בהקדם למוסך לבדיקה מקיפה מכיוון שזו מערכת בטיחותית.

צריך המלצה על מוסך מומחה לרכב זה ?

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...