Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם בשיעור 10 אתה עדיין מכבה את האוטו הרבה אז יש 2 אפשרויות בלבד:

1. אתה מוגבל, חסר יכולת מוטורית בסיסית (מה שאני בטוח שאתה לא!).

2. יש לך חרה מורה נהיגה.

המלצתי לך, החלף מורה.

תחליף מורה עכשיו ומייד !!

אין מה לחכות אפילו חצי שיעור נוסף,

95 אחוז מהאנשים בשיעור עשירי כבר יודעים לנהוג, וכל שנשאר זה ללטש את הנהיגה על מנת לעבור את הטסט

המורה שלך גרוע ברמה מטורפת כנראה, או שפשוט אתם לא מצליחים לשדר על אותו גל.

פורסם

תעשה הפסקה של כמה ימים משיעורי הנהיגה,לפעמים הגוף והמוח מעכלים דברים טוב יותר ללא תרגול מעשי ואז תעלה שוב על ההגה,בנוסף אמליץ לך לנהוג בנעליים בעלי סולייה שטוחה ודקה,סטייל פומה,יהיה לך יותר דיוק ורגש בדוושה.

בהצלחה

פורסם

בשיעור הבא תגיד למורה: אני לא חוזר הביתה עד שאני לא מצליח לשחרר קלאץ' כמו שצריך.

אחרי כמה נסיונות במקום סטרילי אני בטוח שתצליח. את הטכניקה כבר כתבו כאן, ובכל מקרה המורה שלך חייב להסביר לך נכון.

אם אחרי שיעור כזה אתה לא מצליח - זה הזמן לבחור מורה אחר.

אני בכלל לא מבין איך אפשר להגיע לשיעור 10 בלי ללמוד לשחרר קלאץ' - איך אתה מגיע למצב של לימוד נהיגה אם כל תחילת נסיעה היא כיבוי או קפיצה? איך המורה שלך מצליח להגיע למצב כזה? תמוה מאוד בעיני.

אצלי שיעור ראשון היה הכנות לנהיגה (כיווני מושב-מראות-תנוחת נהיגה-ידיים על ההגה) ותרגול שחרור קלאץ'. בשיעור השני התחלנו לנהוג באמת. בראשון לא יצאנו ממגרש החניה.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
אצלי שיעור ראשון היה הכנות לנהיגה (כיווני מושב-מראות-תנוחת נהיגה-ידיים על ההגה) ותרגול שחרור קלאץ'. בשיעור השני התחלנו לנהוג באמת. בראשון לא יצאנו ממגרש החניה.

זה הכל תלוי בתלמיד ובבטחון של המורה עם התלמיד. במקרה שלי למשל לאחר שהוא לימד אותי את ההכנות ואת שחרור הקלאץ', ראה שלאחר 4-5 פעמים שניסיתי הסתדרתי עם זה, הוא לימד אותי הילוכים ואז עשינו מסלול 4X4 בדיונות של ראשון. טוסון 2000 דיזל עמד בזה כמו שצריך, לא להאמין שהוא עשה את זה, עם נהג שבשיעור ראשון היה אידיוט לחלוטין (40-50 קמ"ש בשבילי עפר).

מיישר קו עם כללי החתימה באתר, כעת החתימה שלי לא עקומה.

פורסם

כל זקני הפורום כבר שכחו שהיום לא מלמדים נהיגה כמו שהם למדו אי שם לפני 10+ שנים.

שיעורי נהיגה היום עוברים לרוב באסיפת תלמיד אחר תלמיד, כשהשיעור מתבצע בין לבין האיסופים. אין (כמעט) מגרשים ריקים, לומדים את הטעויות על הכביש.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

אחי אל תדאג ככה זה בהתחלה מתרגלים.

תרים את הקלאץ לאט לאט בלי לחץ ותוך כדי תשים גז ותעזוב את הקלאץ.

תרגול תרגול ורק תרגול.

בהצלחה אחי

פורסם

תן גז חלש כזה שהסל"ד יעלה לקצת מתחת ל1500 ואז תתחיל לשחרר את הקלאץ'...

ככה אני עושה במכוניות שאני לא רגיל אליהם בכלל ולא בא לי לכבות אותם.

בסופו של דבר אתה כבר תבין איך להכניס הילוך, לעזוב את הברקס, לתת גז ולהרים את הקלאץ' הכל באותה החצי שנייה.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

תיהיה רגוע, יכול להיות שאתה מתרגש יותר מידיי והמורה מנסה להסביר לך אבל אתה לא רוצה להקשיב.

ישנם שיגידו חרא מורה, ישנם שיגידו תחליף ועכשיו ויש גם שיגידו תישאר ותשכנע אותו ללמד, בפועל רק אתה נמצא בשיעור ויודע אם המורה שלך מועיל או לא ורק אתה יודע אם אתה בא ללמוד בשיעור או שאתה בא להראות מה שאתה חושב שאתה יודע.

למידה היא רצון של הלומד עצמו ולא יכולת של המורה. שב רגוע, מי שמצפצף שיעקוף, מי שמתעצבן שיזד**ן בסבלנות. אתה כרגע נוהג על הכביש וזה מה שחשוב, תקרב את עצמך לכסא ותבוא עם נעל שטוחה שלא מחליקה, מבטיח לך שאם תזרום עם הנהיגה עצמה אפילו לא תשים לב לנושא.

מה קשור עמוס יצא לי לפטרול פתאום שאני כותב הודעה?

Confidence In Motion

פורסם
תיהיה רגוע, יכול להיות שאתה מתרגש יותר מידיי והמורה מנסה להסביר לך אבל אתה לא רוצה להקשיב.

ישנם שיגידו חרא מורה, ישנם שיגידו תחליף ועכשיו ויש גם שיגידו תישאר ותשכנע אותו ללמד, בפועל רק אתה נמצא בשיעור ויודע אם המורה שלך מועיל או לא ורק אתה יודע אם אתה בא ללמוד בשיעור או שאתה בא להראות מה שאתה חושב שאתה יודע.

למידה היא רצון של הלומד עצמו ולא יכולת של המורה. שב רגוע, מי שמצפצף שיעקוף, מי שמתעצבן שיזד**ן בסבלנות. אתה כרגע נוהג על הכביש וזה מה שחשוב, תקרב את עצמך לכסא ותבוא עם נעל שטוחה שלא מחליקה, מבטיח לך שאם תזרום עם הנהיגה עצמה אפילו לא תשים לב לנושא.

מה קשור עמוס יצא לי לפטרול פתאום שאני כותב הודעה?

שמע אחי ראיתי פה כול מיני הודעות, חרא מורה וכאלה. אתה ענית לי הכי לעניין.

עכשיו שאתה אומר לקחתי את הכיסא אחורה, קצת רחוק מההגה.

אני ינסה לשבת יותר קרוב להגה ואני מקווה שיהיה בסדר.

תודה כפרה :)

• תוכן חדש...