Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני רוצה לדעת מה ההבדל במספר השיניים שבסטרטר, רציתי לייבא סטרטר מחו"ל וכששאלתי במוסך אמרו לי שזה לא משנה מה מספר השיניים רק שהמספר יהיה זוגי או אי זוגי למשל אם כרגע יש לי סטרטר בעל 9 שיניים אז אני יכול לשים 7,11,13 ..... אבל בכל מקרה לפי דעתי קיים הבדל בין סטרטר בעל 9 שיניים לסטרטר בעל 11 שיניים אוליי ביכולת ההנעה? האם למישהו יש מושג?

דרך אגב מדובר בונדורה 4.3 1990.

תודה מראש.

פורסם

אני רוצה לייבא מארה"ב אבל זה לא משנה כי השאלה שלי היא לא אם זה מתאים או לא אלא מה ההבדל בין סטרטר של 11 שיניים ל 9 שיניים, אם יש לי 9 שיניים ואני ישים 11 האם יהיה שינוי בהנעה?

• תוכן חדש...