Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה,

ברשותי רכב מסוג ב.מ.ו שנת יצור 2006.

יש לי מערכת קומפלט שהייתה מורכבת במזדה 3 .

הרכיבים : קומפוננט של היבריד אודיו קלראוס(5 ורבע -מידה), שני מגברים של סאן דאון אודיו וסאב של הבוק.

הלכתי לכמה וכמה חנויות סאונד לרכב ואף אחד לא מוכן להתעסק עם הרכבה של מערכת לרכב מסוג כמו שלי.

האם יש סיבה מיוחדת?

אם ישנם אנשים שמכירים מרכיבים אשר מתמחים בהרכבה ושיכולים לקחת אחריות אשמח לטלפונים (איזור המרכז ).

תודה על העזרה וסוף שבוע נעים.

פורסם

לא ברור לי למה לא רצו להתעסק, אולי לא מכירים את הרכב ואולי זה התקנת הקומפוננט שיכולה להיות בעייתית שם, משהו שמצריך מעבר לידע בהתקנה בסיסית.

פורסם

זה לא רק אצלך זה אצל רוב הBMW אף אחד לא מוטכן לקחת אחריות על רכב כזה וביגלל הם מפחדיים הם אורמים שזה רכב מסובך מידי להרכבה במערכת וגם אם הם כן מרכיבים הם אומרים לך שאין להם שום אחריות ואם קורה משהו זה באחרויתך (הייה לבן דוד שלי כזה)

ולגבי יוסי אם הוא יודע להתקין

יש לו איזה נסיון עם רכב או שנים

פורסם

אל תדאג לגבי ההתקנה

לי יש 318 שנת 2001 E46

לרכב הזה וגם לרכב שלך יש פוטנציאל אדיר.

המידה שלך מקדימה היא 6 אינצ' ולמות המאסיביות של הדלת אני בכל זאת ממליץ לך על איטום.

עצה נוספת לפני ההתקנה.. קפוץ לקמור או כל מוסך מורשה ותבקש שקית קטנה עם הקליפסים לדלתות במידה ותהייה פאשלה.

בוא לא נשכח שזה עדיין פלסטיק.

תהנה :wink:

HU: Clarion HX-D2 F.Comp: Focal K3Power Amp: Genesis Series III Five Channel SubWoofer: Hertz HX250 Front stage

• תוכן חדש...