Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביואיק לה-קרוס 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שנה וחתי לא היה לה-קרוס, לכן היינו צריכים להחליט בין סופרב 3.6 וקאמרי 3.5. קאמרי לקחה בלי להתאמץ.

מעניין לדעת, למה?

לקח לי כמה ימים לעכל את הבדיחות שלך ושל SM. פשוט גדולים.

בן דוד אני לא, וכל הכבוד לכם שאתם מתעכבים על טעות כתיב ומעשירים אותנו בחוש ההומור המפותח שלכם. יישר כוח.

סופרב.

תודה

מה אתה מתרגש? קח את זה בקלות:-D אף לקוח של ביואיק לא יחשוב על לקנות סאברבן.

נ.ב. בלי קשר, מתי אנשים ילמדו לפסק משפט כמו שצריך?:evil:

Insane things comes from insanely people.

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מעניין לדעת, למה?

בגלל 4x4 מיותר לחלוטין ועיצוב פנים.

לא שטויוטה נותנת פייט לבנטלי (שלא תבינו לא נכון), אבל ברמת גימור פרימיום היא נותנת תחושה יותר שמחה.

גם רצינו אותה קצת סליפרית ואין כמו טויוטה למטרה זאת.

פורסם

אוקי, אתמול באמצע סיבוב בקניון רמת אביב ראיתי אותה.

מרשימה מאוד מבחוץ- ממש ענקית.

הפנים שלה הוא לפי דעתי הטוב בקטגוריה- איכות פנים לא פחות ממדימה, גימור ואבזור ברמה מאוד גבוהה.

באמת שהגרסא היקרה שווה את המחיר. יוקרה במחיר פאסאט.

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

אני רואה שהמצב בפורום מחמיר.

הרב בתוך הקניון ברמת אביב . רכב הדגמה, לידו נציגת UMI הנותנת לאנשים להתרשם מהרכב גם במפנים וגם מבחוץ.

ברור?

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

רכב מצויין המתבסס על השלדה של אופל ועוד כמה רכבי GM

הלהקרוס החדשה זה אולי הביואיק הכי טובה שהגיעה לכאן לארץ מאז שאני זוכר את עצמי

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אין ספק שאחרי המכה שGM חטפו לפני מספר שנים אנחנו עדים ליציבות ועליית מדרגה מחדש בכל הקשור ליצור רכבים חדשים תוך הבנה מה השוק הארופאי צריך ואוהב,ישנם גם סקרים חדשים שהאמריקאים חוזרים לאט לאט ובאלגנטיות למסלול הנכון ומתחילים להעדיף להחזיק ברכב אמריקאי.

ואני אומר כן ירבו 8)

פורסם

הביואיק אמנם די איכותית, מגיעה עם אבזור מכובד, מנוע חזק ומראה מעולה! אבל צריך להשאיר דברים בפרופורציות.

כחבילה כוללת הביואיק משתלמת אבל אין להשוות אותה לאלפא, VW וכו'.

תג מחירה של הפאסאט נמוך מזה של הביואיק. הדגם היחיד שמתקשר איכשהו למחיר הזה הוא הפאסאט CC.

ה159 של אלפא, רכב שאין לקשר אותו לביואיק. רכב מנהלים שמשלב ספורטיביות בצורה מדהימה. לא יודע

אם זוהי המאזדה 3 של האיטלקים או לא יודע מה, הרכב מדהים.

הביואיק מגיעה כחבילה די משתלמת אבל לא צריך לעשות ממנה משהו שהיא לא.

הביואיק וה159 פונים לאנשים שונים. הביואיק יותר בכוון של אנשים שמחפשים יוקרה, אולי גם סמל למעמד כלשהו בעוד שה159 מכוונת לאנשים שמחפשים יותר מזה ברכבם.

פורסם
הביואיק אמנם די איכותית, מגיעה עם אבזור מכובד, מנוע חזק ומראה מעולה! אבל צריך להשאיר דברים בפרופורציות.

כחבילה כוללת הביואיק משתלמת אבל אין להשוות אותה לאלפא, VW וכו'.

הביואיק וה159 פונים לאנשים שונים. הביואיק יותר בכוון של אנשים שמחפשים יוקרה, אולי גם סמל למעמד כלשהו בעוד שה159 מכוונת לאנשים שמחפשים יותר מזה ברכבם.

אז זהו... שלא.

כוונתך נכונה אך המסר אינו מועבר בצורה המדויקת, מייד אתייחס לזה אך ראשית כל אני רוצה להבין משהו:

אתה טוען שפאסאט הוא רכב עדיף על הביואיק?

הרשה לי לציין בפניך דבר-מה כלשהוא.

בבעלות אבי Lacrosse שנת 2008 ברמת גימור 'CXS' אשר הטמיעו בה טאץ' 'ספורטיבי-משהו' כגון מוטות מייצב מחוזקים, מנוע

בנפח 3.6L אשר משותף ל-CTS של קאדילק ול-G8 של פונטיאק באותם שנים,ויחסי העברה שונים מבגירסאות ה-'CX' וה-'CXL'.

אינני יודע מה המצב בגירסאות הבסיס אך לאחר נהיגה באוטו הנ"ל ובפאסאט של חבר קרוב אני חייב להגיד שהביואיק מרגישה

רכב יותר יוקרתי ונוח [שלא נדבר על כוחני] מהפאסאט ואני אישית ממליץ על תוספת המחיר בין הפאסאט לביואיק ורואה בזה צעד משתלם עד מאוד.

ובנוגע למשפט איתו סגרת את הודעתך.

הביואיק הוא אוטו אשר מיועד לקהל טיפה מבוגר יותר אשר רואה בסמל של שלושת המגינים יוקרה ומעמד, כזה שהפרונט של האלפא פשוט לא יעניק לו [שוב, הכל בראש], בניגוד לפרונט הזורח והמבריק של הביואיק החדשות, החל משנת 2008.

קהל היעד של אוטו הוא לרוב גברים בני 50+ בעוד שקהל האלפא מורכב מאנשים של 30-45. אני יודע, זה אולי נשמע לך מטופש

אך זה המצב, לפחות בישראל.

בברכה,

יונתן.

[email protected]

פורסם

אתה צודק. אל תשכח אבל שיש אנשים שגם בגילאים מבוגרים יותר מחפשים רכב שיתן יותר מהיוקרה שהם מקבלים בביואיק.

בכל אופן, האלפא איכותית וספורטיבית. אם הייתה לי את האפשרות לבחור בין הגרסא שאתה ציינת לבין ה3.2 למשל, או אפילו ה1.8T הייתי בוחר באלפא.

בארץ יש מעין בלבול של מעמדות מבחינת הרכבים. אנשים קונים דודג' ומרגישים מלכי העולם. לכן כן, הביואיק יכולה לענות על הצרכים של הרגשת היוקרה והמעמד. אבל אין לשכוח שזוהי בסה"כ ביואיק. זה לא רכב מבריק במיוחד ויש רכבים שעדיפים בהרבה.

• תוכן חדש...