Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה רכשתי פורד מונדאו 2007 (יד שניה עם עבר השכרה). תוצאות הבדיקה היו מצויינות: החלפת צמיגים בלבד.

המכונית מצוינת ואני מרוצה, למעט רעש מנוע שנשמע בעיני חריג - הוא נשמע אך ורק כשאני לוחץ על דוושת התאוצה.

לקחתי את המכונית למוסך (מורשה ורציני) - לא מצאו כלום (נסיעת מבחן + בדיקה על ליפט), ואף היו מספיק חביבים כדי לקחת אותי לסיבוב עם מונדאו אחרת ולהראות לי שגם שם שומעים רעש זהה.

עדיין לא השתכנעתי...

האם מישהו מכיר רעשים טיפוסיים של מונדאו ויכול להרגיע או לחילופין להכניס לחרדות?:wink:

פורסם

ברוך הבא. על מנת שיוכלו לכוון או לעזור תן פרטים כמו קילומטרז', איזה רעש? רציף?

נקישה ?תקתוק? מנוע קר? חם?

פורסם

שלום רב

בפורד מונדאו אם הרעש הוא של תיתוקים במתן האצה זה יכול להיות הפרפרים של הסעפת יניקה המשתנה .

בברכה יובל .

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר.

פורסם

ואני אומר שאם ביצעו נסיעת מבחן במוסך מורשה והחליטו שהרעש תקין אף אחד כאן לא יוכל להחליט על משהו אחר וזה משתי סיבות-

האחת: במוסך מורשה מכירים את הדגמים הנ"ל יותר טוב מכל אחד אחר כאן בפורום ומוסכים כלליים.

והשניה: הם שמעו את הרעש בזמן אמת ולא ינחשו כמונו איזה רעש אתה שומע.

• תוכן חדש...