Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ומה זה אומר , יש לי רכב מיצובישי סופר לאנסר בעלת הגה כוח ומה שאני רוצה לעשות הוא להפחית את האפקט של הלחץ ההידראולי בהגה שיהיה בתחושה באמצע בין היגוי כוח לבין היגוי רגיל ,וזה עכב שיפורי לרכב בהחלפת בולמים קפיצים לסט של WETEC עם 45 מ"מ הנמכה וגם הרכבת סט מוטות מייצבים של OMP ,אבל ההגה עדיין לא בחדות שהיתי רוצה במהירויות גבוהות

לכן אני צריך את עזרתכם בהמלצות ודרכים על איך לבצע את זה.

it's not what you drive it's what drive you :twisted::twisted:

פורסם

לא יודע כמה זה נכון אבל יש 2 אפשרויות הגיוניות שעולות לי בראש:

הראשונה זה הגדלת הפולי של משאבת ההגה כדי להוריד את התפוקה שלה ביחס לעכשיו.

השניה זה אותו רעיון אבל קצת יותר משוכלל, שזה יהיה להתאים פולי שעובד כמו פולי של וריאטור,

ככל שהמהירות עולה הפולי "גדל" וכך ההגה יהיה קשה יותר במהירויות גבוהות.

הבעיה בשיטה הראשונה היא שגם בטורים נמוכים יהיה הגה קשה, ובשניה שגם בהילוך נמוך בסל"ד גבוה

יהיה הגה יותר קשה.

פורסם

אני ממש לא בטוח שזה יביא לך את התוצאה שאתה מחפש.

הגה קשה הוא לאו דווקא חד או בעל תחושה.

שינוי זוייות המיתלים (קאמבר ו קאסטר) אולי יותר רלוונטיות.

לא ברור לי כל כך מה אתה בדיוק רוצה לשפר.

פורסם

טוב ככה,

האפשרויות שלנתנו לך הגיוניות ,אך רק 2 מהם, האפשרות של לשים פולי כמו וריאטור לא אופציה בכלל מהסיבה שוריאטור עובד ככה שהרצועה זזה לצד ככל שהמהירות עולה, אבל ברכב הפולי חייב להישאר באותו קו אחרת הוא יפול מהפולי המרכזי , שהוא אני לא יודע איך יושב.

האפשרויות השניות יכולות להיתבצע בלי בעיה, להגדיל פולי ישנה את כל החוזק אך לא יודע עד כמה הרבה, כלומר תצתרך לשים פולי לפחות ב5 ס"מ יותר גדול, שלא נדבר על לשנות את כל התרשים רצועות וכולי.

הצמצם יכול לעבוד, אך גם אני חושש שאולי זה יבצע בלאי מוגבר, אך לא ישבר באותו רגע, נסעתי שנה וחצי עם רכב שהיה לו הגה כח רק בלי הרצועה, מאותה סיבה, ולאחר שנה החזרתי את הרצועה ללא שום בעיה והכל עבר טסט.

ההצע שאני נותן לך, אני יודע כמה זוויות היגוי חשובות ולכן זאת האומציה שאני ממליץ לך.

אם אתה רוצה שההגה יהיה יותר חד וימרכז את עצמו יותר מהר, כוון את ה " castor" בכמה מעלות יותר , נניח אם אתה נמצא כרגע על 3-5 מעלות, שזה לדעתי המקורי בסופר לנסר, תשנה ל9-10 בלי לגעת בכל המערכת של ההגה כח.

ואם אתה רוצה לכוון את החדות של ההגה כלומר היציבות והאחיזה בסיבובים, כוון קמבר עוד איזה מעלה וחצי 2 , וכמובן את הTOE בהתאם.

בקיצור סיכום לך למרכז פרונט שמבצע כיוון ספורטיבי, ונסה. לדעתי אתה לא תרצה לשנות את המערכת של ההגה כח.

מקווה שעזרתי.

A.R.T Performance

פורסם

תודה רבה חברה למדתי משהו חדש מכם ,ויוהאן אני אנסה את ההצעה שלך רק אני אמצא קודם מכון פרונטים שמבצע כיוון ספורטיבי בצפון שזה דבר נדיר ביותר :lol:.

ולגבי ההצעה של הרכבת צמצם נאמר לי כבר ע"י מרצה בהנדסת רכב שזה יוביל לבלאי מוגבר ולחץ על משאבת ההדראולי,לכן אני אנסה את ההצעה של יוהאן ואעלה את התוצאות בהמשך.

it's not what you drive it's what drive you :twisted::twisted:

• תוכן חדש...