Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע מה קורה במקרה שמצלמה תופסת מכונית בעלת לוחית זיהוי זרה?

לא כזו שהונפקה בארץ (CC, CD וכדומה), אלא פשוט, נניח, מכונית של תיירים?

טורחים למצוא את התייר הפושע, או שקורעים את התמונה במקום?

ברינג און דה סבבה

פורסם

איך שאני יודע ההתיחסות לתיירים היא הרבה פחות קשוחה, כי רוצים להראות להם לפחות צד אחד יפה פה בישראל

פורסם

אני חושב שאם המשטרה תצלם רכב של תייר כדאי מאוד שיעבירו את התמונה למוזיאון ישראל בתור עדות חייה לנוכחות תיירים בישראל.

ברצינות,כל עד לא מדובר ב-250קמ"ש ומהירויות דומות המשטרה נותנת את רשות הדיבור למגרסת הנייר,כמו שקורה דרך אגב גם אם רכבי אישיים פוליטים\שירות הבטחון בארץ.

פורסם
בכלל זה די קשה לשפוט תייר, יותר קל לבקש מהמדינה שלה הוא שייך לשפוט אותו

צודק,לפי מקרים חריגים שפורסמו בעבר זה מה שקורה בפועל כנראה.

פורסם

למה שיש רשיון נהיגה, מוזמן להפוך אותו ולראות את הכיתוב בחלק התחתון:

"הרשות לנהוג ברשיון זה בחו"ל היא ע"פ חוקי המדינה בה הנך נוהג".

כלומר, כל מדינה שאתה מגיע אליה, חייבים לנהוג לפי החוקים המקומיים. זה תקף גם אם תייר מגיע לישראל. הוא חייב לנהוג לפי כללי המקום, למרות שלא ניראה לי שהוא יפתח ספר תאוריה מקומי לפני הנהיגה. :lol:

פורסם

לדעתי יאתרו אותו וישלחו לו את הדו"ח לחו"ל.

במידה ולא ישלם, אף אחד כמובן לא ישלח סוכני מוסד לחטוף אותו באישון לילה, אבל ייתכן שאם יגיע לישראל שוב יגבו ממנו את הקנס שלא שילם.

אין לי מידע וודאי בנושא, כל האמור למעלה הוא ניחוש מלומד בלבד. (על סמך מקרים הפוכים של ישראלים שעברו עבירות מהירות קלות מאוד (10 מייל מעל) באירופה)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...