Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר הרבה זמן שאני מריח ריח שרוף תמיד של פלסטיק אחרי שאני קצת מאמץ את המנוע בטורים גבוהים.

אז החלטתי להיסתכל מלמטה של הרכב וראיתי פלסטיק שחור דבוק לשם. וזה לא יורד, כנראה שקית נדבקה שם.

השאלה איך להוריד את זה, האם אפשר עצמאי? אם האוטו יהיה מונע ואני ירד מתחת ויתחיל לגרד עם שפכטל או משהו כזה זה ירד? הרכב הוא YRV 2002 1.3

פורסם

בצע זאת גם כשצינור הפליטה חם (הפלסטיק רך) וגם כשהוא קר (הפלסטיק מוצק יותר) בעזרת מרית (שפכטל) ומברשת פלדה.

זה מצריך קצת עבודה ולאחר שישארו מעט שאריות פלסטיק, במשך הזמן זה יימס ויעלם.

בברכה - רפי לין

פורסם

כשהרכב היה קר נגעתי בפלסטיק ניסיתי לשבור חתיכה וזה דבוק חזק :)

זה לא יעשה נזק לצינור? זה נמצא באמצע בין הגלגלים הקדמיים לאחוריים אבל קצת נוטה לגלגלים הקדמיים.

אני ינסה כשהמנוע חם. תודה

פורסם

עדיף שלא תתקרב לשם כשהמנוע חם. לאחר שהרכב קר גרד את הפלסטיק המותך בעזרת סכין או שפכטל. ניתן להשלים את הניקוי בעזרת מברשת פלדה בדיוק כמו שרפי המליץ.

פורסם

אם תעבוד בזהירות, אפילו עם כפפות עמידות לחום כדי שלא תיגע בטעות בצינור הפליטה, תוכל אחרי נסיעה שהצינור פליטה חם עם מברשת פלדה להסיר את מה שנדבק לך שם.

פורסם

קשה קצת להגיע למתחת כי האוטו נמוך משום מה או שאני גדול מדי ובקושי הצלחתי להגיע עם היד לבדוק מה זה.

חשבתי לעלות את הרכב עם גלגל אחד או שניים על מדרכה ואז אני יוכל להגיע לשם. כמובן שאני יעשה את זה במקום סגור(במוזיאון בלילה כי אני שומר).

אני חושב שהשכבה של הפלסטיק עבה בשביל לגרד את זה על קר. אבל אני ינסה בכל זאת.רק חבל שאין לי מברשת פלדה אבל יש לי שפכטל. העיקר להוריד את רוב הפלסטיק כי הריח הזה מעצבן ואם יקרה משהו אחר כמו שמן שרוף או משהו שרוף אחר אני לא יוכל לזהות בגלל הריח פלסטיק.

• תוכן חדש...