Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רנו קנגו 1.9 דיזל שנת 2000

היה לי בעייה להניע כל בבוקר ( מחממים כנראה ) אז הייתי מניע עם כבלים.

היום האוטו לא הניע ביכלל עם כבלים רק בדחיפה הוא הניע, נסעתי איתו סיבוב קטן והוא נכבה ולא הניע. גררו אותי וניסיתי להניע,

רק אחראי 300 מטר בערך הוא הניע, נסעתי הביתה השארתי את האוטו מונע 10 דקות כיביתי אותו ואז ניסיתי להניע שוב והוא לא הניע.

עוד פעם גררו אותי ורק אחראי איזה 150 מטר הוא הניע נסעתי איתו נסיעה של 10 דקות הגעתי הביתה כיביתי את הרכב ועוד פעם הוא לא מניע.

מה יכולה להיות הבעייה ?

נ.ב

במצב נסיעה הרכב נוסע מצויין אבל שאני עומד במצב סרק ונותן גז אז האוטו מתחיל קצת לעלות ולהוריד את הטורים.

וגם בנסיון האחרון שכיביתי את הרכב הוא הניע ישר, ואז שכיביתי עוד פעם וניסיתי להניע נתתי הרבה סטרטר עם 3\4 גז ואז הוא הניע ולא הגיב לגז,

לחצתי יותר גז ואז הוא נכבה ולא הניע.:?

אני רואה בצינורות 2 בועות- אמרו לי שיש לי אוויר במערכת הסולר

תודה

פורסם

הצלחתי להניע,

יש פומפה כזאת כמו של בדיקת דופק ניפחתי אותו ליפני שהנעתי ובזמן שאני נותן סטרטר חבר מפמפם ואז הוא מניע.

עדיין יש אוויר במערכת אני רואה כמה בועות בצינורות?. בבקשה איך אני מנקז את האוויר??

פורסם

הצינורות השקופים שאתה רואה זה קווי לחץ נמוך.

אחד מהם זה הזנת דלק מהטנק למשאבה, והשני - החזרת עודפים מהמזרקים חזרה ללטנק.

בקו של העודפים תמיד רואים קצת בועות אוויר, זה תקין וכמובן לא משפיע על כלום.

הייתה לי קנגו בדיוק כמו שלך, וגם בקו ההזנה הייתי רואה לפעמים קצת בועות אוויר. זה לא השפיע בשום אופן על פעולת המנוע.

כשמדברים על אוויר במערכת, מדברים על אוויר בקווי לחץ גבוה - מהמשאבה למזרקים. את זה אתה לא יכול לראות בעיין.

לדעתי, הבעיה במקום אחר.

אגב, זה אתה רשמת לפני כמה ימים, שהאוטו צורך ליטר שמן ל 100 ק"מ?

אם כן, מה נסגר עם זה ?

קומפרסיה נמוכה גם יכולה להיות סיבה לחוסר הנעה.

תרכז את כל השאלות בשירשור אחד.

פורסם

כן זה אני הרכב אוכל שמן , הלכתי למוסך הוציאו לי מין צינור שמיתחבר לבית של הפילטר ויצא משמה עשן אמרו לי שהמנוע גמור,

וגם הוציאו את המדיד שהמנוע עבד ויוצא משמה עשן.

וגם המוסכניק לחץ על צינור של המים נראה לי והוא אמר שהוא קשה ושיש בעייה צריך להחליף מנוע.

אולי ביגלל זה הרכב מניע רק עם פימפומים ממערכת הסולר?

שמתי לב גם שהוא מעלה ומוריד את הטורים כשאני בהילוך סרק,

שיש לו נפילת טורים באמצע נסיעה, שפתאום הרכב לא סוכב ביכלל ואז חוזר לעצמו.

עשן שחור מהאגזוז.

פורסם

יש לך חדירת אויר במערכת דלק. בודקים את זה עם משאבת וואקום. נקודת תורפה עיקריות זה משאבת האגס והצנרת על הראש מנוע. יכול להיות שגם בית מסנן הסולר לא מוברג הייטב.

• תוכן חדש...