Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל שלום ותודה רבה מראש

אז ככה יש לי ברכב קומפוננט של מורל טמפו 6

מאחורה יש רמקולים 6X9 של קנווד ישנים

אני רוצה לחבר מגבר וסאב בתקציב של עד 1500 ש"ח כולל התקנה של שני הרכיבים

רציתי לדעת מה תוכלו לייעץ לי .

אגב, אני מעדיף חדש ולא יד 2

שבת שלום

פורסם

רק התקנה טובה וחוטים למגבר עולים 500 שקל בערך.

אפשר אולי אם תמתח מעט את התקציב לקחת JBL CS60.4 מגבר ארבעה ערוצים וסאב קיקר C12+תיבה הכל יצא לך בלי התקנה 1200,אתה חורג במ200 שקל אבל מתחת למוצרים האלו כל השאר זה זבל.

פורסם

אני הייתי ממליץ לך ללכת על GTO100.4 חדש, וסאב ES300 יד שניה שיש פה בפורום, זה יצא לך בערך 1800 ללא התקנה...

צירוף מעולה בין השניים, ישנו לך את כל הסאונד באוטו.

שרון.

פורסם
אני הייתי ממליץ לך ללכת על GTO100.4 חדש, וסאב ES300 יד שניה שיש פה בפורום, זה יצא לך בערך 1800 ללא התקנה...

צירוף מעולה בין השניים, ישנו לך את כל הסאונד באוטו.

שרון.

היי שרון,אולי לא שמתה לב אבל הוא ביקש לקבל את הכל עם התקנה במחיר שעומד לרשותו:wink:

פורסם

לדעתי חבל לקנות את הCS60.4, הוא פשוט חלש, ולא יתן מענה לצרכיו הנוכחיים והעתידיים, שווה לחלוב עוד כמה שקלים בשביל ה100.4.

שרון.

פורסם

מסכים בהחלט!

מגבר ורדיו דיסק הם בסיס לשידרוג עתידי,ומגבר כמו ה CS טוב למחירו אך עם זאת בכל אופן אותי העוצמה שלו בהחלט לא מספקת.השקעה של עוד 300 שקל כדי לקבל מגבר חזק ממנו בהרבה (יחסית) משתלמת ותחסוך כאב ראש של מכירה וקנייה מגבר חדש,כי בהחלט אין הרבה לאן להיתקדם עם מגבר כמו ה CS,ושוב,הוא מעולה למחירו!כמובן שאני מדבר על המגבר ששרון ציין בתוספת של 300 שקלים בערך,ה-GTO1004.

פורסם

אז ככה

יש לי כרגע את הקומפוננט מורל טמפו 6 כמו שאמרתי ואת הרדיו דיסק kenwood 4044 עם כניסת USB ורמקולים 6X9 של קנווד ישנים.

הרכיבים הנוכחיים נותנים מענה מצויין ללא שימוש של סאב ומגבר, אבל אני רוצה להעצים את החוויה .

חסרה לי תחושת הבאס בהרבה מהשירים.

אז בוא נשאל ככה, איזה תקציב מינימלי אני צריך להנאה מקסימלית?

אשמח אם תפרטו לי פה רכיבים שהייתם שמים ברכב שלכם אם היה לכם את הנ"ל

תודה

פורסם

כבר אמרתי לך מה אפשר לקנות בתקציב שהצעתה.

אנחנו לא יודעים מה יספק אותך,יש כאלו שמשקיעים עשרות אלפים ולא מסופקים,אבל ב1800 ש"ח לא מאמין שתימצא טוב יותר מזה אלא אם תתפשר על יד שנייה.

• תוכן חדש...