Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב: אפלאוז 97 אוטומטית.

אני משתעשע עם הרעיון של החלפת המנוע והגיר של הרכב שלי למנוע וגיר וכנראה גם אגזוז של יצרן אחר בנפח זהה של 1600 סמ"ק.

אני יודע שזה לא חוקי וגם את האמת זה לא כל כך מעניין אותי פשוט רוצה לדעת עלויות התקנה בלבד להשיג את המנוע גיר ואגזוז אני כנראה ימצא מפירוקיה.

פורסם

שלום רב !

להשתעשע, ולפנטז, זה עדיין לא עברה על החוק, ולא נוגד את השפיות, אך השאלה שמסקרנת אותי, אין כבר מה לעשות לבחור בן 22, זה השעשוע והעסוק היחידי, שיוציא אותו מהשגרה והשעמום?!

איזה דור משועמם יש כעת !

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

מחירי התקנה נעים בין 900 ל- 1500 ש''ח

ברכב זה אפשרי להחליף מנוע של שרד החדשה, במחיר יותר זול מהמקורי של אפלאוז.

מה רע במנוע של אפלאוז?

אם זה שנתון 97 כמו שלי gli יש לו מנוע hd-e ולא hd.

HD-E 120 כ''ס

HD 100 כ''ס

שרייד נפח 1500 אבל גם 100 כ''ס.

פורסם

תאמת כן משעמם לי קצת אני מעדיף מכוניות על כל סוג אחר של תחביב חוץ מפעילות גופנית מאונכת.

ואני בן 24 דרך אגב.

לגבי התגובה של ליאור: אין שום דבר רע פשוט המנוע והגיר עייפים והייתי רוצה להוסיף קצת כוח לאוטו ע"י השתלת מנוע וגיר יותר מודרניים וחזקים בתקווה שהמשקל הקל של האוטו ייתן לי אחלה ביצועים...

פורסם

תאמת שלא אני מת על הרכב הזה לא יודע למה הוא איטי לא מתנהג כמו שצריך כל חלקי הפלסטיק שלו משוחררים ורועדים אבל אני אוהב אותו וחושב להחזיק אותו למשך הרבה זמן, לכל אחד יש משהו שלא שווה כלום בשביל אף אחד אחר אבל בשבילו שווה את כל העולם.

פורסם

אני מבין את ההרגשה שלך שהרכב יקר לך ואתה אוהב אותו,במידה ויש לך כסף מיותר וזה מה שאתה חושק בו לך על זה,במידה ולא,תחשוב על העתיד,היום רכבים חדשים יחסית בשנתונים 2005-2007 לא עולים כל כך יקר,אולי עדיף לך לשמור את האלפי שקלים האלו לרכב הבא כאשר תמכור את האפלאוז? אתה תקבל רכב שעל בטוח תהנה מהביצועים שלו כי כל המערכות שלו חדשות.

גיר ומנוע נהוג להחליף כשאין ברירה והרכב שווה את ההשקעה,אם אתה מחליף כדי לקבל יותר כח לא רק שיש סיכוי גדול שתיתאכזב,אתה תוכל למצוא את עצמך משקיע אין סוף,כי יש התקנות שתמיד מוצעים עוד בעיות ברכב או במנוע והגיר שהושתלו בו וזה לא ניגמר,אתה תעבור בקלות את המחירון של הרכב אם זה מה שיש בכוונתך לעשות.

בקיצור לא תמיד החלפה פותרת את הבעיה,במיוחד לא במחירים האלו,לכן כל מוסכניק טוב שתלך אליו ותגיד לו המנוע שלי עייף יגיד לך שכל עוד הוא לא שווק את חייו אל תיתעסק ותיכנס לברוך הזה כי לא תיצא ממנו,אני לא בא לבאס אותך אבל אם אתה נעול אז תעשה את זה,אבל תצפה לסכום שיעבור בקלי קלות את ה-5 ספרות כולל חלקים והרכבה ואני החלט לא מגזים!

פורסם
תאמת שלא אני מת על הרכב הזה לא יודע למה הוא איטי לא מתנהג כמו שצריך כל חלקי הפלסטיק שלו משוחררים ורועדים אבל אני אוהב אותו וחושב להחזיק אותו למשך הרבה זמן, לכל אחד יש משהו שלא שווה כלום בשביל אף אחד אחר אבל בשבילו שווה את כל העולם.

אז תחליף מנוע לדגם המתאים בפועל ובמחשבות תמשיך להשתעשע שהרכבת מנוע של יצרן אחר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...