Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה ימים קניתי קומפוננט קידמי!

אני לא מבין בתחום אבל שאלתי חברים והסבירו לי איך לחבר אותו!

חיברתי חוטים עשיתי התקנה יפה וגם חיברתי את הקרוסים!

חיברתי הכל ולא שומעים הכי הכי טוב.

אולי ביגלל שאין מגבר?

אולי ביגלל שעשיתי טעות בחיבורים בפלוס ומינוס עם זה משנה?

ובעוד כמה ימים אני יקנה מגבר וילך למישו שיעשה לי התקנה[יש כבר סאב].

איכות הרמקולים תשתנה?

תודה לעוזרים.!

פורסם

על איזה דגם/חברה מדובר?

HU:Clarion785 Comp:Dotech Ovation 6(Dead) Amp:Hifonics ZXI8408 Sub:Helix DB12S

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

התמונה עונה על השאלה,אני לא יודע איך אופי הסאונד של סאונדסטרים-האם שמעתה את הקומפוננט לפניי קנייה או פשוט קניתה כי קיבלתה במחיר טוב?בטוח שהוספת מגבר יעזור וכיוונים נכונים והפיכת פאזות וקוטביות וכו',אבל מה שיותר יעזור יהיה אם תחליף למשהו שאתה אוהב ושמעתה!(איני אומר שלא שמעתה אותם אני רק מסיק זאת אז תקן אותי אם אני טועה)

פורסם

לא שמעתי אותם!

אבל שמעתי קומפננט אחר ברכב של זה שמכר לי אותם!

ושמעו קטלני ואין לו מגבר רק קומפוננט יש לו!

והוא אמר לי שמה שקניתי יותר טובים וחזקים!

השאלה שלי אולי החיבורים לא טובים אולי פלוס מינוס לא עשיתי טוב או משו כזה!

פורסם

תלוי עד כמה "לא טוב" שומעים,האם תחושה של חוסר באס או צלילים לא נקיים?

ברור שהוא יגיד לך שזה טוב,יכול להיות ששמעתה מתחת לכיסוי רמקולים אצלו סט ברמה אחרת לגמריי,הריי המטרה שלו למכור לך לא?

פורסם

לא ניראה לי שיש לו מה לעבוד עלי!

יש באס וצלילים דקים ויפים רק שהמוזיקה על נמוך!

ודרך אגב הוא גולש פה בפורום הייתי אצלו בבית וראיתי אותו בפורום הזה!

פורסם

הוא קנה ממני את הקומפוננטים ולי ברכב כרגע יש קומפוננטים 5.25 של מאגנט דגם פשוט שהגיע לי עם הרכב (שנקנה בשנת 2002) שעובדים על רדיו דיסק ישן של פיוניר 5850 שנקנה לפני למעלה מ-3 שנים שגם הוא מוצע למכירה, ככה שאין לי מה להסתיר.

הסברתי לו את החשיבות של קומפוננט מקדימה בשביל SQ (הוא רצה בהתחלה לחבר זוג 6*9 מאחורה עם סאב) הסברתי לו שלא ישמעו טוב ומה חשיבותה של במה קידמית והדגמתי לו ברכב שלי.

כמו כן הסברתי לו שיש סבירות גבוהה שהקומפוננט הזה לא יעבוד טוב על הגברה של רדיו-דיסק ובטוח ישמע יותר טוב עם מגבר.

השמעתי לו גם שהקומפוננטים עובדים פיקס,חברתי אותם על המגבר הביתי שלי שעובד גם ב-4 אום.

הצעתי לו את המגבר שהם עבדו עליו ברכב הקודם שלי אך בגלל חוסר תקציב הוא לא יכל לקחת את המגבר.

הקומפוננטים של מגנאט עוד מעט גם כן יעמדו למכירה.

אני עומד מאחורי המוצרים שאני מוכר וקבעתי עם הבחור שיקפוץ אלי ביום א' בשביל שנראה מה אפשר לעשות, אולי כיוונים דרך ה-HU או כל דבר אחר.

יש לציין שהקומפוננטים מוגברים כרגע ע"י ה-HU (לא זוכר דגם או יצרן) שלו, ורק בווליום גבוה הם נשמעים לא טוב, מי יודע מה האחוז עיוות שה-HU שלו מוציא בווליום גבוה?

under construction...

• תוכן חדש...