Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לפורום מה לדעתכם עדיף, 2006 C5 יד ראשונה מפרטי 66000 ש''ח או C5 2007 מלובינסקי טרייד ( ליסינג) 73000ש''ח עם שנה אחריות שניהם עם כ- 80000ק''מ .

פורסם

רק פרטי. היו לי שני כאלו משני צידי המתרס. אחד שקניתי מליסינג מאד בזול, ולא הצלחתי למכור אחר כך. והשני היה אצלי בליסינג מהעבודה, וראיתי מקרוב איך מזניחים אותו (אלבר). שים לב שרכב שהיה בליסינג מאבד מערכו כיד שניה יותר ממה שהוא מאבד כיד ראשונה, כי כך החליט לוי יצחק. כלומר אתה "מרוויח" X בקניה ואם תנסה למכור אחרי יום תגלה שאתה מפסיד יותר מ- X.

פורסם

בהבדל קטן, הליסינג של אלבר זה לא הליסינג של לובינסקי.

כל הרכבים שמגיעים מהליסינג שלהם (פריים ליס) טופלו במורשה עם שמנים איכותיים וחלקי חילוף מקוריים.

ולפותח השרשור, גם אני הייתי קונה מיד פרטית, בהנחה שיש היסטוריית טיפולים מתועדת, ולרכב אין תקלות חוזרות ונשנות כל פלסטיקה או חשמל. (או בקיצור, הייתי קונה באותו מחיר את השמורה מבין השתיים).

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
הייתי קונה באותו מחיר את השמורה מבין השתיים

מסכים ביותר. ואם זאת...

מפתה לקנות רכב סיטרואן עם אחריות לשנה (האם מלאה?) ראש שקט.

אך תזכור - קנית מחירון, תמכור הרבההההה פחות מהמחירון. סיטרואן לא נהנת מביקוש, אז גם הפרטית 2006 המוכר חייב להוריד לפחות 10-15%, אחרת לא יקנו בכלל. ואת ליסינג תוכל למכור ב30% פחות (ולא יותר). ואני יודע מה אני מדבר. דווקא היה נחמד לערוך סקר בין בעלי C5 - בכמה נקנה הרכב ומה היה יחס למחירון באותו רגע.

אין שלמות, לך על בחירת (ליבך) כיסך! עכשיו CitroenC4_Picasso&Peugeot308

Fiat Brava / Volvo850 / CitroenC5 mk1 & mk2_HDI & mk3 / Skoda OctaviaTD / Peugeot407 & 207

פורסם

אני בעל אחת באופרייט ליס (שמטפלים במורשים) מזה כשנה ולא נצפו בעיות מיוחדות.

ברור שכשקונים מליסינג לוקחים בחשבון את הירידה במחיר במעמד המכירה לקונה העתידי למרות שאם אתה ממשיך לטפל במורשה ומתעד בכל, אין סיבה שלמוכר העתידי יהיה חשש ממצב הרכב.

אגב, גם אני הייתי הולך על הפרטית מפני שהיא נמוכה יחסית בק"מ ופרטית אחרי הכל.

You can’t really know someone until you fight them

פורסם

אני לא מתמצא בC5 אבל יש לברר אם יש הבדל בדגמים.

בד"כ רכבי ליסינג הם הכי פחות באובזרים וכמותם יש כמו זבל על הכביש, מה שהופך את המכירה - לאדם שמבין - לקשה.

לכן, אם הפרטי, הוא דגם מאובזר יותר, אז בדקהו טוב טוב גם במוסך - שיחבר למחשב וגם במכון.

(למרות שאולי מכון זה סתם קשקוש)

ואם הרב טוב, אז עדיף הרכב מהפרטי.

אלא אם כן אתה לא מוותר על האחריות שלובינסקי נותנים. ומעיון פה בפורום, מצאתי חוות דעת טובות על לובינסקי.

ואגב, באלבר מטפלים ברכבים רק במוסכים מורשים !!

אז נא לא לבלבל במוח.

עבדתי שם, אז אני יודע.

פורסם

היתי רוכש את היד הפרטית אחרי ש :

תבדוק טוב את מערכת ההדראוליקה ואת המשאבה ההדראולית שמחירה כ 7,000 שח

לפני עבודה בחברה .... מאחר וזו (ההדראוליקה)הבעייה המרכזית עם סיטרואן שהרסה לה את המוניטין

, הביקוש , ואת הניגזר מכך המחירון שצולל ,באדיבות לוי יצחק ...

שים לב לדברים הבאים : את המערכת ההדראולית ותקינותה תבדוק רק בחברה , קרי אצל

דויד לובינסקי , ולא במכון בדיקה ! ועל הדרך שיבדקו את תקינות הרכב מכל הבחינות עיי חיבורו

למחשב החברה שיגיד לך את תקינות החיישנים וכו , שלא חסרים ברכב הזה.

קח בחשבון שדויד לובינסקי יגבו ממך איזה 200-300 שח על זה אבל הבדיקה הזו שווה כל שקל!

במידה והמערכת הדראולית תקינה , תמשיך למכון , ולאחר שהבדיקה תראה כי המנוע והגיר

במצב תקין , שיהיה בהצלחה...

יאמר לחיוב :

אין אוטו יותר נוח לנהיגה מהרכב הזה

אין מכונית מנהלים \משפחתית יותר גדולה

אין שום מכונית ברמה הזו ובמחיר הזה

אמיר

Mitsubishi Evolution X MR

פורסם

קח בחשבון שדויד לובינסקי יגבו ממך איזה 200-300 שח על זה אבל הבדיקה הזו שווה כל שקל!

350 ש"ח כולל מע"מ - חיבור למחשב לצורך קריאת תקלות (הוצאת תדפיס), סיבוב ברכב ע"י בוחן + מתן הצעת מחיר על תיקון תקלות ועבודה (תמיד יש מה לתקן/לכוון/להחליף/לסדר).

בדיקה זאת מאוד חשובה, מאחר ויודעים לקרוא תקלות של כל מערכות חשמליות, חיישנים, מערכת הידראולית, גיר. אבל! בדיקה במכון יודעת לתת דיאגנוזה על מצב מרכב (תאונות), מצב מנוע, היגוי (הבוחן שעשה סיבוב לא הבחין בתקלה במשולש).

אין שלמות, לך על בחירת (ליבך) כיסך! עכשיו CitroenC4_Picasso&Peugeot308

Fiat Brava / Volvo850 / CitroenC5 mk1 & mk2_HDI & mk3 / Skoda OctaviaTD / Peugeot407 & 207

• תוכן חדש...