Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזדה 626 סטיישן ב38K ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שנת 2000

יד שניה

180000 ק"מ

במצב טוב

אחרי טסט וטיפול גדול, כולל טיימינג אבל...

הטיפול כלל החלפת מנוע לאחר שהלך ראש מנוע.

כדאי?

משיחות עם בעלי 626 הבנתי שהרכב כמעט לא רואה מוסך, למעט טיפולים שוטפים.

כמה עוד יכול לסחוב מנוע מיבוא?

פורסם
הרכב שנת 2000

יד שניה

180000 ק"מ

במצב טוב

אחרי טסט וטיפול גדול, כולל טיימינג אבל...

הטיפול כלל החלפת מנוע לאחר שהלך ראש מנוע.

כדאי?

משיחות עם בעלי 626 הבנתי שהרכב כמעט לא רואה מוסך, למעט טיפולים שוטפים.

כמה עוד יכול לסחוב מנוע מיבוא?

אני בעל 626 לשעבר - לא רואה מוסך אין כזה רכב ו626 לא לבד בכך. ל626 אין מוניטין של רכב לא אמין ובצדק, אבל בוא נסתכל על זה ככה: 626 שווקה עד 2002, זה אומר שה626 הכי צעירה שתמצא היא בת 8, לאיזה רכב בן 8 אין תקלות בכלל?

אני יכול להגיד על הרכב שהוא מאוד מאוד ארוך, אם התרגלת לסופרמיני (כמו שאני הייתי לפני שנסעתי על המאזדה) יקח לך כמה זמן הסתגלות לגודל הרכב. המנוע - חזק בהחלט יחסית, אין תלונות, גם אני הייתי צריך להחליף ראש מנוע, רצוי לשים לב לבעיה הספציפית של המנוע. מה שמפתיע שכמה שהרכב נראה ארוך וכבד הוא מרגיש אפילו די זריז, אבל לדעתי, רק מרגיש ככה.

הגיר קצת מושך הילוכים מעבר, לא כולם שמים לב לזה. אני מכיר מישהו שה626 שלו עשתה בעיות בהעברה משני לשלישי, אז שוב, רצוי לשים לב גם לגיר - נקישות בגיר תיהיה אני מניח אבל זה נורמלי לגמרי.

אני יכול רק להמליץ על 626 כאחד שנסע בה, אבל אני ממליץ לחפש גם אלטרנטיבות. תיסע ותראה איך היא מרגישה, לרכב יש שוק טוב (מאוד אפילו), לא תיהיה לך בעיה למכור אותה אחר כך מניסיון.

• תוכן חדש...