Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אנחנו מתלבטים כבר הרבה זמן ולא מצליחים להגיע להחלטה...

אנחנו מעוניינים לרכוש רכב משפחתי בעדיפות ראשונה: כמה שיותר מרווח ונוח שיהיה מקום מאחור לכסאות של הילדים ושיהיה תא מטען גדול, מיד 1, 2006 ומעלה,סביבות 70K ובנוסף חסכוני בדלק, ואמין. חשבנו על פוקוס 2007 ..עומד בקריטריונים? המלצות אחרות?

לעזרתכם הנדיבה נודה מקרב לב..

פורסם

חפש במנוע החיפוש של הפורום על רנו מגאן. תא מטען גדול במיוחד.

משפחתית גדולה יותר - סקודה אוקטביה. כדאי להשתמש במנוע החיפוש של הפורום.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

טויטה קורולה 2008 רובוטית, מרווחת מאוד, אמינה, חסכונית בדלק וחזקה יחסית למשפחטומטיות, בגלל חוסר האהדה לגיר הרובוטי תוכל למצוא משהו קרוב ל 70, כל זה כמובן בהנחה שלך עצמך אין בעיה עם הרובוטי.

פורסם

לי יש קורולה 05 ועם הקמ הנמוך והיד ה1 היא עולה 70. איך שנת 08 תעלה אותו דבר?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אם רוצים בעיקר מרווח, מקום ונוחות אז תעלו מדרגה מהמשפחתיות הקומפקטיות.

אני ממליץ לבדוק רנו סניק. מככב בתחומים של נוחות ומרווח (וגם בטיחות).

אין לי מושג מה המחירון.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם
אמרתי קרוב ל 70 לא 70, תחפש ביד 2 שנת 2008, תמצא כאלה יד ראשונה 75K-80K.

בטווח של 70-80 אפשר אכן למצוא, SUN שהייתה בליסינג תימכר בטווח כזה. בכל מקרה, הייתי ממליץ יותר על המגאן. אני לא יודע מה מחירון לוי יצחק של הSUN אבל לא מעט שמוכרים היום משתמשים במחירון יד2 ככה שהיא יכולה אולי איכשהו להיכנס אני מניח שאצל לוי יצחק המחירון שלה גבוה יותר.

פורסם

תא מטען גדול ומרווח? נסיעה נעימה? חסכוני? אמין?

מבחינתי התשובה היא סקודה אוקטביה,יתכן ואפילו תמצא 2007 (הצורה החדשה יותר). תא המטען הגדול ביותר בקטיגוריה (ויותר גדול גם מכל סטיישן בקטיגוריה ובקבוצות רישוי 2 ו-3 וגם חלק מ-4 ו-5..).

הרכב מרווח מאד (אבל המגאן אכן רחבה מעט יותר) ומאד נעים לנסיעה.

הסקודות בנויות מצויין ומגלות אמינות גבוהה מאד,מנוע ה-1600 אומנם ותיק ומסתפק ב-102 סוסים אבל הגיר האוטומטי מצויין ויעיל והרכב מאד חסכוני יחסית לגודלו שלי עושה בממוצע (עם רוב בעיר) מזגן ורגל כבדה כ-11 ק"מ לליטר.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תוכן חדש...